A Terror Háza igazgatója nem kímélte a nyugati vezetőket.

„Hálátlanok, szégyentelenek” – Schmidt Mária nyilvánosan kiborult a német vezetők miattMTI/Illyés Tibor

Mint ismert, Mihail Gorbacsov augusztus végén elhunyt. A temetését szeptember 3-án tartották Moszkvában, ahová Orbán Viktor is ellátogatott Deutsch Tamás, Schmidt Mária és Orbán Balázs társaságában. Schmidt Mária egy kissé megkésve, szeptember 5-én egy Facebook-posztban reagált arra, hogy más nyugati vezető Orbánon kívül nem jelent meg az eseményen.

Hogy mennyire semmibe vették, arról mindennél ékesebb bizonyítékot szolgáltatott szombati temetése, amin Orbán Viktoron, Magyarország miniszterelnökén kívül egyetlen külföldi állami vezető sem jelent meg. Pedig az oroszok minden bizonnyal azért nem rendeztek az elhunyt számára állami temetést, hogy ne hozzák a végtisztességre érkező külföldi vezetőket kellemetlen helyzetbe azzal, hogy orosz partnereikkel találkozniuk, érintkezniük kelljen

– vélekedik Schmidt, aki Orbán Viktort antikommunista szabadságharcosként emlegeti a bejegyzésben.

De egyetlen más régióbeli vagy nyugati vezető sem adta meg neki a végtisztességet. Sem az amerikaiak, sem az európaiak nem tisztelték meg jelenlétükkel az elhunytat, akit egykor „hősüknek” tekintettek. Különösen szembeötlő, hogy egyetlen német politikus sem volt, aki kifejezésre juttatta volna köszönetét annak a Gorbacsovnak, aki nélkül hazájuk még mindig ketté lenne osztva

– folytatja a gondolatmenetet, hozzátéve: „A temetés napja egyértelművé tette, hogy a németek új vallása a gyávaság. Vezetőik gyávák, hálátlanok, kulturálatlanok, tiszteletlenek. Eloldották magukat az európai kultúrától, körvonaltalan, arcnélküli senkik. A németek egy része pedig nemcsak eltűri, de követi is őket.”

A bejegyzést egy felszólítással zárja, ami akár nagyobb nemzetközi visszhangot is kiválthat: „Ne tegyen tehát a németeknek gesztusokat, szívességet senki, mert nem értékelik, és nem fogják viszonozni!”

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

117
@KisTehen: Buta vagy, mint mindíg. A kancsal kurvát meg ideje móresre tanítani
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Szegény Gorbacsov! Nem az ő hibája, hogy mértékadó nyugati vezető még a Gorbi temetésén se akar ezekkel a díszpintyekkel együtt mutatkozni!
117
@KisTehen: Buta vagy, mint mindíg. A kancsal kurvát meg ideje móresre tanítani
117
Történelemhamisító geci patkány fideszes kurva, majd én segítek neked megérteni a valóságot.
VASTAGBŐR
inkább nézzen szét itthon .. mit csinál a fajtája ..
persze itthonmég középkori állapotok sincsenek ... és igyekeznek visszatolni a holocénkorba ... kb annyi tudásuk van
VASTAGBŐR
technikai tudása, kb annyi mint káslinak ..
a történelem is egész jól megy neki .. pfff
117
Képaláírás: Hű de ronda vagy te geci náci kancsal kurva!
A bottal sem piszkálnálak meg.
CsipkeRózsa
Schmidt Máriának mi köze van ehhez, mindenki saját maga határozza el, hogy elmegy-e egy temetésre, vagy sem.
jesz
miért csodálkozik az utódokon? Egy részük náci utód, akik még mindig csókolgatják a nagypapa vaskeresztjét, a többi meg véreskezű tolvaj gyarmatosító...
balos
Arra azért mi a kurva anyjára veri a nyálát ez a ribi,mikor a fönöke (seggtartója) verte ki a muszkákat anno,most meg arról papol,hogy milyen finom a putyin dorong a fogai közt!Ezt is beláthatná,nem csak a seggek pártját!
Clavigo
ki ez a némber...meg kinek- minek képzeli magát?
Béla333
Gondolom a temetés előtt vagy után azért meglátogatták a szellemi vezérüket Putyint és biztosították arról, hogy ők ugyan Uniósok, de lélekben az oroszokkal vannak.
Mert ezek a maffiózók ilyen rendes emberek...!
tothjani
Hát igen sajnos már csak Európa elárulói nincsennek kitiltva Oroszországból !!!
Nessy
@tothjani: Ezek a beutazási kitiltások nem jutottak el Mariskánk tudatáig!
Aki Én
Ha megnézzük azt a tekintetet, nem sok kérdés marad.
Kár a szóért...
Néro2
Túúúdod már ma-riska történészes ki van az 56-os plakátotokon ? Bár nektek fitymáknak senki mert semmi közötök már se 48-hoz se 56-hoz. Szar szemét semmirekellő tolvaj aljas hazug gerinctelen taknyok vagytok a savazóitokkal egyetemben.
Savazóitokat se menti fel semmi , hisz önként hagyták , hogy lobotómiát végezzetek rajtuk sőt egy részük külön még kérte is.
Yoda69
Snitt maria jó párja lenne eltolcsinak a kuszaszemnek.
Érdekes jelenet lenne, ha arra kérnék őket, hogy nézzenek egymás szemebe. :)
Sámannus
Kancsi Marcsi nem csak a szemed, az eszed is félrehord. Mit vártál, hogy legalizálják az orosz területfoglalásokat?
Ha tiszteletére felhagyna putyin a háborúskodással, elismertebbek mentek volna oda. Az ő életével lezárhatták volna a háborút. Egyedül te háborogsz, mert itt is hamisítol mint 56-ról tetted.
Oroszország ma is gulág! Azért mert félrenézel más a valóságot értékeli, mert szarból nem lehet várat építeni, bár a csüngőhasú kizárólag ezzel próbálkozik.
Pági
@CsipkeRózsa: lehet, hogy nem is kaptak volna vízumot. Az csak Orbánnak jár.
Pági
@CsipkeRózsa: lehet, hogy nem is kaptak volna vízumot. Az csak Orbánnak jár.
Eladott Ország
Ötletes a jelmezed Viktor, de már tudja az egész világ, hogy a Gorbacsov temetésre csak te jöttél el a nyugati világból.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/305550661_1420353881777848_2664945896250498497_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=QWO5HkVuTycAX9gBJnm&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_VAiG-1M1P_5GfGfRdGxtmlXqkh-nch_8pEZsQYCDZXQ&oe=631B8B5E
Putyin és Gorbacsov. - Mit tehetnék, hogy engem is szeressenek?- Gyere, feküdj ide mellém. Gorbacsov kivonta az orosz agresszor csapatokat Afganisztánból, Putyin agressziót követett el Ukrajna ellen. Gorbi leült Reagannel tárgyalni és aláírták a hidegháború befejezését kimondó egyezményt. Putyin új hidegháborút hirdetett. Gorbi megengedte az oroszországi népeknek a szabad döntést sorsukról. Putyin lerohanta Ukrajnát, mert nem tetszik Ukrajna saját döntése. A képmutatás Csimborasszója. A Putyin hívek lehazaárulózzák Mihail Szergejevics Gorbacsovot.Van pofája odaállni, ahhoz akit egész életében szinte csak gyalázott!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/303258893_3185746845016327_2196126185711860203_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=cbK7Si6DTUkAX8wyv_k&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT92oY6IjjMnOhzQ3QbN817Pk2RXA0pBsBDNQXZCrG1oyw&oe=631C1E64
Tonyróma
Megy a hülyítés ezerrel,amint szokott.Oroszország kitiltotta az EU vezetőit és az Európai Parlament egyes képviselőit az országból márciusban.Miért nem kapott állami temetést? Nem azért ami a cikkben szerepel,köze nincs hozzá.Jó ez a PR szöveg,csak nem mindenkinek a gyomra veszi be!
Gazella
Kancsal kanca nem kapott elég beöntést.. Nosza fuss a zsirbödönhöz meg ciceréz igen jól...
Sámannus
@Eladott Ország: Az egyik képen együtt van az egyik alkalmazottal, aki egyáltalján nincs kiöltözve. Jól mutaja, hogy az asszonyság csak azon háborog, hogy lyukra futottak.
Mások nem tudják visszatartani a röhögést rajtuk.
magyar1
Éppen nem régen panaszkodott, hogy Putyin még fel sem hívja - míg élt. Lehet, hogy az sem volt ott a temetésén, lehet, hogy azért nem állami temetése volt mert Putyin nem örült a SZU széthullásának?
De szegény Gorbacsov sem gondolhatta előre, hogy olyan pofátlanok a nyugati és amerikai vezetők, hogy rátenyerelnek mindenre.
117
Gorbacsov egy életművész volt, ha megélt 91 évet Oroszországban.
A dagadt törpe nem fog annyit élni!
terlasz
Nemzeti Máriánk ismét fordítva ül a szamáron.
Dr. Proktor
@fideszes gyökér: A bánya lukáról se feledkezzünk el!
134.bátor
Ha jól tudom ,Putyin sem volt ott.
Ez nem problèma Maris?
ómió
Jól mondja! "Gorbi" nélkül még máig is "NDK-zhatnának"!
ómió
@fideszes gyökér: Antimagyart óbégatsz, bolsiék fajkreténje!? Azt a fajtát, amelyik Böszme vezéretekkel az élen 2004.dec. 5-én kitagadta a határon túlra "trianonizáltakat"? De, hisz, akkor, magatokról óbégatsz, bolsiék elmebetege! A tetübolsi fajtádról! Az elmebajod már annyit nem hagy neked, hogy ezt észrevedd!? Ha a tetüfajtádat Moszkvából szalajtották és most már Brüsszelnek nyaltok be a meleg szarig, meg lett hagyva, hogy a szarkupac fajtátok helyett oda másokat "delegáljatok"? Ne görcsölj, idiótája! Túl átlátszó!
ómió
@fideszes gyökér: Merülj alá, bolsiék szarkupaca és tempózz nehányat a bolsi latrinában! Az a te miliőd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.