A HVG számolt be róla, hogy műveleti felderítőket toboroz a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NBSZ), a 660 ezer forintos bruttó alapbér mellé bruttó 200 ezer forintos cafetériát, közel százezer forintos ruházati illetményt és egyéb juttatásokat ígérnek.

Közel egy millióért toboroznak Rogánék titkosszolgálati figyelőket

A lap szerint a munkához csak érettségit és büntetlen előéletet követelnek meg, de előny a felvételinél a jogosítvány, a sportos életmód és a nyelvtudás, valamint a technológiák iránti érdeklődés.

A műveleti felderítők a figyelők. Ezek azok a titkosszolgák, akiknek a kiképzésüket követően jellemzően a célszemélyeket vagy célobjektumokat figyelik meg, lehetőleg észrevétlenül.

Nem egy családbarát, nem egy stresszmentes munka

- állítják azok, akik egykoron ezen a területen dolgoztak, hiszen a figyelők munkaidejét és munkahelyét általában a megfigyelt személyek határozzák meg.

Igen, valóban nem könnyű hozzánk bekerülni, de ez garancia Neked, hogy a legjobbak közé fogsz tartozni, akikkel egy csapatként fogod végezni a feladatodat. Biztos munkahelyed lesz, garantált előrelépési lehetőséggel, ráadásul van átjárási lehetőség a különböző szakterületek között

- olvasható a szakszolgálat honlapján.

A kormány júliusban 30 milliárd forinttal növelte a titkosszolgálatok büdzséjét. A legtöbb pénzt ráadásul az NBSZ kapta, a szervezet 14,4 milliárd forinttal lett gazdagabb, a pluszforrások jelentős szelete személyi juttatásokra megy el.

A Nemzeti Információs Központ (NIK), vagyis az újonnan létrehozott, és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter irányítása alá szervezett “szupertitkosszolgálat” fontos szervezet lesz az új kormányban.

Az ötödik Orbán-kormány új struktúrájában nemcsak átkerül a Belügyminisztériumtól Rogán Antalhoz, hanem a jelenleginél jóval nagyobb hatalommal ruházzák fel a NIK-et.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Jajjjjj jön a III/III as ügyosztály!!! Fiatalok, itt a lehetőség...Rogán parassztgyerek csokornyakkendős (?)elvtárs toboroz spicliket, kár hogy a szaros gumicsizma nem látszik a fotón...és lesz éjszaka lefüggönyzött fekete autó is ís ? ( lehetőleg Pobeda ) bőrkabátos sofőrrel...:-((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
Köztudott, hogy amiben rogán nyakig benne van, az csak valami nagy disznóság lehet!
ómió
Az efftársak bezzeg, ezt még az orosz titkosszolgálatra bízták!
Emmersson71
@ómió: Putyin pincsi Viktátornak már megbízást sem kell adnia, csak megköszönnie :P
ómió
@Emmersson71: Efftársilag így kell hazudnotok? Ez most a "bolsi píszí"!? Azért, inkább konzultálj Galambos efftársadékkal! Hátha a "fogások" Orbánra hazudásával is "szolgálhat"!
vitriol
Elvették orbán játékszerét a Pegazust! - Ezt találták ki helyette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.