Egy hét után ismét itt a 400 forint fölötti euró. Délután vitatják meg a magyar jogállamisági kérdéseket az Európai Parlamentben, ennek eredménye kulcsfontosságú lehet a forintra nézve.

Ismét nagyon nagy bajban van a forint: Ütik ahol csak érik

Fotó: pixabay.com

Elfújta az immár egy hete tartó forinterősödést az őszi szél. Az euró ára szerdán 403 forint fölé ugrott ismét, pedig szeptember 7. óta 400 alatt volt a keresztárfolyam. A dollár még nagyobb mértékben drágult, 405 fölött is járt – írja a Napi.

A Stooq.com adatai szerint 13:45-kor már 403,3 forintba került az euró, a dollárt pedig 403,467-es árfolyamon jegyezték.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Napi

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Báncsááák a forintot. Jááááj. de tujjjug kik.Ugye fijjug. Egyébként az elmúlt száz év legsikeresebb 12 évébe akkor belefért volna , hogy nem forint van hanem euró. De hát kinek mit intézett a kormánya. Viszont nekem is van egy jó tanácsom tessenek többet dolgozni és euróban keresni és akkor már nem tudják bántani a forintot. Oszt' jónapot.
Jut eszembe Borkai a körösztényi kardott hátulról most forintért vagy euróért tolja a hívőkbe felváltva? Mert ha forintért neki is többet kel keresnie ugyanannyi hancúrért. aztán hallgathatja ö is kötelezően a szívhangot. Drágábban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Kezdik bearazni, hogy a fideSSes korrupcio miatt nem lesz unios penz, es az orszag megy a levesbe.
amortizáltok
majd utána másokat is fognak hetek kérdése ezt nem hagyja ki a nép mert nekik hazudtak mindent amire vágytak és az eredmény torony magasan szarhazugságok és illuzionista támogatói a parlamentben lasd kövér lácika 18-19 évesen milyen plakáttal volt ma meg a főszarkeverö, nyaktekerészeti mellfekvencbe ,??? szülésre biztatja a nőket véleményt meg számvevőszék akar mondani köze mennyi a nők szándékához max ??? mint majomnak a köszörűhőz hát ja:
ómió
"Ütik" az efftársak!? Akkor, mégse a "Zorbán"!?
Peller Anikó
@KisTehén: Hogy te mekkora faszfej vagy. Dehát mekkora esze legyen egy tehénnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.