Orbán 16 éve még azt kérte az EU-s képviselőktől, hogy ne adjanak pénzt a szerinte korrupt magyar kormánynak – emlékszik vissza Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Hadházy: Orbán 16 éve még azt kérte az EU-s képviselőktől, hogy ne adjanak pénzt a szerinte korrupt magyar kormánynak
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Mint írja, az internet szó szerint megőrizte a beszédet, az egyik részlet így szól:

"A kommunizmus a saját országaiban évtizedekre intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat. (…) Ezért kell az Európai Uniónak világossá tennie, hogy nem nyújt segédkezet semmilyen megfontolásból sem a hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak. "

- idézte fel Hadházy a 24.hu cikkéből.

Természetesen az akkori kormánypárt reakciója ugyanúgy nem volt igaz, mint ahogyan a megöregedett Orbán által mostanra kiépített propagandagépezet vádjai sem. Az ellenzék nem a pénzek megvonásában érdekelt, hanem abban, hogy az EU ADDIG ne adjon pénzt, amíg pl. nem csatlakozunk az EU Ügyészséghez vagy a közmédiát nem konszenzusos vezető vezeti, vagy a bíróságok függetlensége nem biztosított

- írja Hadházy. Úgy gondolja a beszédet érdemes egy másik gondolata miatt is elolvasni.

Arról szól ugyanis, hogy a gaz kormány számára a gazdaság mindennél fontosabb preferencia. Nos, az azóta diktátorrá váló, akkor éppen polgári demokrata Orbán az amerikai trumpistáknak írt okosságaiban kerek-perec kijelenti, hogy a kormányzásnak egyetlen célja a gazdasági növekedés kell, hogy legyen.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az internet világában nehéz "a múltat végképp eltörölni"! Pedig a fidesz nagyon szeretné! A saját szövegeit, tetteit lelkesen letagadni minden áron! Persze manapság már semmiért vállalnak felelősséget, hanem a pancser "kormányzásukért" Soros, Gyurcsány,Brüsszel, és lassan a marslakók a hibásak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A fehér ember nem felejt!A kurmány fönk sem,de megteszi,hiszen a választói ezért szeretik!
Nessy
Az internet világában nehéz "a múltat végképp eltörölni"! Pedig a fidesz nagyon szeretné! A saját szövegeit, tetteit lelkesen letagadni minden áron! Persze manapság már semmiért vállalnak felelősséget, hanem a pancser "kormányzásukért" Soros, Gyurcsány,Brüsszel, és lassan a marslakók a hibásak!
117
@Nessy: A Holdlakók. A Marson még nem, csak a Holdról látszódik a Fidesz csürhe banda romlottsága.
amortizáltok
ja tudatni kéne velük ??? hogy a KÖLCSÖN kenyér olyan mint a bumeráng visszaüt ideje is már sok volt a lenyult pénz
Eladott Ország
Orbán, kissé megkésve, de megkapta! 2003. június. Liszabon. Orbán Magyarország elitélését és támogatásainak megvonását kéri. Orbán, kissé megkésve, de megkapta! 2003 június Liszabon. Orbán Magyarország elitélését és támogatásainak megvonását kéri. Erre még emlékszel ocsmány vigyor? Aljas vagy, a saját hazád ellen járt a pofád, te szemét!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306486324_1427817351031501_2356497523759560985_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=a2kbdI8lgPEAX8llsDU&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8e556QUrz-Y6Y9D0ENykBHm87VKYn4RUA5N34bYcOGDg&oe=632B50F8
Viktorka hogyan is oldotta meg Magyarország poroblémáit? -Háborús veszélyhelyzetet hírdetett, energetikai veszélyhelyzetet hírdetett, migrációs veszélyhelyzetet hírdetett. Ezután saját kezébe vette az ország irányítását ezután és elhúzott majd 1 hónapra az Adriára nyaralni! Narancsléhűtő!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306628942_1427314361081800_7138065416911907969_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=gghFfthwVOkAX9ivngN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_UO0xeNkZ7rvN08udY5JtsipA7KEh6HhLI9YR-spxSJA&oe=632B30B9
amortizáltok
@KisTehen: 42 vagy 41 csillapíthatnád ám mert, ez már tul veszélyes A költőnk 36 ban égett
Néro2
Ne de hát azok korruptak voltak azé nem. Bezzeg mióta ő van még a gyanúja se merül fel. Szó szerint a gyanúja se.:))))
Megmondhatja ezt Polt Péter is a (i) gazságok Nemzethy Nagy Őre is. Na ugye !
ómió
Akkor, bezzeg, nem tartották vissza a pénzeket! Pedig, eszerint, már akkor jól látta, hogy az az "efftársi út" az ország szétlopásába és államcsődbe vezet!
Baker
@KisTehen: Ahogyan az Orbán kormány is hazudozik, velejéig korrup és antidemokratikus! 12 éve hazudozik az EU-nak és az országnak is, de az EU és az ország is rájött erre.
Toller Béla
Most a Hadházy lesz az ellenség ? Röhejes lenne, macsek ! Azzal kellene foglalkozni, hogy miért megy ez az ország a nyílt fasizmus felé, miért bűzlik benne minden állami megmozdulás, miért nincs szemernyi hozzáértés a döntésekben ? Miért rohad mindem alapvető rendszer, miközben egy pintér nevű rendőr itt már a kultúra és az egészségügy, az oktatás mezőit is felügyeli ! Hogyan süllyedt idáig egy valamikor vidámnak és nyíltnak mondott ország ? Gyurcsány idején még voltak barátaink a világban !
Németh István
ÉS az akkori Orbán Viktornak minő igaza is volt! Mert a moslék csürhe, az aljas ganaj tolvaj, hazudozós banda amit kaptak az sem voltelég, eladták az ország számos vagyonát, kincseit, amf hitelt vettek fel amelyet el is tüntettek - majd az Orbán Kormány fizette vissza!!! - a lakosságot kiforgatták a vagyonaikból értékeikből! Most is ezt csinálnák! A rezsicsökkentéssel, az ársapkával, az adókedvezményekkel, a családi kedvezményekkel való degradálásaik, elutasításaik a nyilvánvaló nemzeti ellehetetlenülést hoznák! EZT AKARJÁK!!! MERT URALKODNI, CSAK AKKOR LEHET, HA KÉNYSZER HELYZETET TEREMTENEK >> hát ez a céljuk!
@Nessy: @namihami: @Baker: @Maccska: @Toller Béla: Ha nehéz is gondolkozni nem szégyen az ha netán megpróbálnátok! A maki geci igazat szólt az esetben, hogy mit is kért az Orbán Viktor 16 éve - csak a barom, akkor még nyilván üsző volt és a felfogókája a patája alatt leledzett! Mára már rá is eresztett egy jó meleg szénás spriccnit!
bence
Na viktor ! Ezek mind rád vonatkoznak amiket akkor mondtál ! Remélem olvasod és mielőbb takarodsz ! Nyűg vagy az emberek nyakán egy élősködő parazita !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.