Pedig általában több támogató hozzászólást szokott kapni az igazságügyi miniszter. 

„Viccelni menjetek a pokolba...ott a helyetek!” – Varga Juditot ízekre szedik a FacebookonVarga Judit/Facebook

A magyar családpolitikának olyan eredményei vannak, amelyek Holdról is látszanak

– kezdi bejegyzését Varga Judit. Ezután kifejti, miért is tartják fontos feladatnak a családok támogatását. Azonban a hozzászólókhoz, úgy tűnik, nem igazán ért el a valódi üzenet, ugyanis valósággal nekiestek a miniszternek.

Ilyen és még sok ezekhez hasonló hozzászólás született, ezek mellett pedig rengetegen reagáltak nevető emojival is a bejegyzésre.

Gyönyörű szavak. Üresek. Hol van a családok támogatása? Hogy tudják anyagilag fenntartani az emberek a családjukat? Mi történik a bántalmazottakkal? Milyen életük van az árváknak? Értük mit teszünk? A szavakkal, ígéretekkel tele a padlás.

Annyian tüntetnek, gondolom az látszik a Holdról. Csak a Karmelitából nem...

A Holdról ? Bizonyítékot kérek! Ha kilőnék oda őket?

Nekem elég lenne, ha csak simán érezni lehetne a mindennapokban...

Egyre kevesebb gyermek születik itthon, bravó!

Hazug! Egyetlen szavad sem igaz!

Viccelni menjetek a pokolba...ott a helyetek!

Ezt a szemetet van aki be is veszi?

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
Már hányinger kap el ha meglátom ezt a ringyót ,a másik "szépség" még a Katika aki egy nem köztársaságban köztársasági elnök...a pofám leszakad
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Apfelbaum
Már hányinger kap el ha meglátom ezt a ringyót ,a másik "szépség" még a Katika aki egy nem köztársaságban köztársasági elnök...a pofám leszakad
amortizáltok
13 ÉVE AZ EGY GYEREKRE 13,000 az speciel ma mire elég az egyedül nevelő szülőnek hát szarra hugyra sem mert mai árakon ez a pelus téma megeszi havonta a 13 ezret és a gyerek még enni nem is kapott vagy cipő árakat tessék már csak nem venni megnézni, ja iskolatáska az meg a gyerekeink unokáink gerincét ferditi ugy papiron lett argy táska suly meghatározva ki ellenőrizte a bajuszos ex eü miniszter aggastyán avagy a pintyő bá 3 csucsminisztérium főatyauristene? dehogy ez ŐKET nem érdekli .Pedig minden törvény és rendelkezés annyit ér amennyi megvalósul, a többi olyan LÓZUNG amiket orbán király puffogtat most "Nem ülünk ölbe tett kézzel " ja úgy nem lehet lopni?
csipetke
Mindig tudtam,hogy a fészbuk egy nagy kupleráj. Ezért választottam a twittert, de már az se lesz a régi,mióta viktor putyinovicsot is odaette a fene. Vajon megtalálta már Trampli haverját?
Macskaszem
Varga Jocó nem érzi mennyire snassz amit irkál.
fergeteg
A prides bolsi csak erre képes FÉSZBÚKOLNI. meg HAJBÓKOLNI a Lejjen asszonynak.
Ide gyűlnek a tahó liberálbolsik köpködni.
justhpeter
Az egyetlen vicc az, hogy ez a csökött szellemi képességgel rendelkező háziszárnyas miniszter lehet bármely kormányban. Az, hogy pont a magyar kormányban lehet minioszter, az önmagában szégyen. Ha azonban megnézem a többi kormánytagot, ott valóban helye van neki is.
drrotf
Talán csak nem háborodott fel amikor találkozott a nép véleményével?Őt és családját a rendszer a CSOK-kal igen rendesen és szabály ellenesen támogatta, és ebből tévesen azt a következtetést vonta le ,hogy a kormány mindenkit úgy és annyira támogatja ahogy Ő .
Nessy
Jelenleg kis hazánkban a legstabilabb dolog a családi pótlék! Fideszék alatt immáron 13. éve, stabilan tartja magát, még véletlenül sem emelkedett!
magyar1
@Nessy: Mert munkához van kötve - nem?Régen ebből éltek bizonyos rétegek, gyereket összehozni meg ész nélkül is megy, aztán majd jól agyonverik, éheztetik stb. a pénz meg ment a játékgépekbe, kocsmákba, drogra stb.
Nessy
@Maccska: Képzeld el, anno pl. egy gyerekre családi pótlék se járt nem volt GYES, azért csak, csak születtek gyerekek, felneveltük, taníttattuk, segítettünk neki elindulni az életbe.
Juhász István
OK. hogy kapják a támogatást a fiatal családok. DEEEE ! Tessék szives lenni magmogyorózni nekem, hogy akkor meg MIÉRT CSÖKKEN EGYRE JOBBAN a szülési készség ? Már adót sem kell fizetniük szinte, a fizetések az EGEKBEN , és mégis--- csökkenő a születési trend... Ja, mert gondolkodni azért tudnak. Azt a gyermeket föl is kell majd nevelni, tanittatni, stb. Számukra kevés lesz az, hogy a NINISZTEREIK 5 millás lóvéért " dolgoznak ", nekik mi jut majd ? Mehetnek KÜLFÖLDRE ? A hanyatló nyugati társadalmak közé ?--- bár nálunk lenne ekkora HANYATLÁS ...
ómió
Az efftársija, bizony, inkább a népzsebiért van oda!
teuton
A magyar inflacio latszik a Holdrol is! A csaladipotlek emelkedeset meg mikroszkoppal sem lehet latni...
karma1
@csipetke: A vitorlashaju le van tiltva a Twitterrol - ez egeszen biztos! Tehat itt nem tudnak twittelni, de a FB-ban nem vgayok biztos. (jo ideig ott is le volt tiltva a dilishaju). Viszont a Twittert megvette az elon musk a cukorhegyitol - tehat ott nem tudni, milyen valtozasok lesznek.
csipetke
@karma1: 03:32 Igen, tudom hogy trump le van tiltva a twitterről, csak nem láttad az iróniát :) De orbánnak is tudnia kellett,hogy a haverja le van tiltva a twitterről, vagy csak eljátszotta a hülyét
karma1
@csipetke: Dragam, orbannak nem kell eljatszania a hulyet...:) Eleg, ha csak onmagat adja,...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.