"Mutassuk meg együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát!" – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szinte könyörög: Üzenjék meg Brüsszelnek
Az európai uniós szankciókról szóló nemzeti konzultáció kérdőíveit kézbesíti egy postás Budapesten 2022. október 14-én. MTI/Balogh Zoltán

Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy Magyarország ki tudjon maradni a gázt és az atomenergiát érintő európai uniós szankciókból, ezért fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt akár írásos, akár online formában. 

Hollik István szerint Brüsszel kétségbeesetten próbálja bizonygatni, hogy a szankciók működnek, miközben éppen ennek az ellenkezője igaz.

Hozzátette:

Brüsszel azért bizonygatja, hogy a szankciók működnek, mert már készítik elő a kilencedik szankciós csomagot, amely veszélyt jelent Magyarország gázellátására és az atomenergia felhasználására is.

Úgy fogalmazott: Brüsszel nem hajlandó szembenézni a valósággal. Akkor, amikor egész Európa szenved az inflációtól, a tagállamok sorra spórolási intézkedéseket vezetnek be és a gazdasági elemzők európai recesszióról írnak, az Európai Bizottság a közösségi médiában arról győzködi az európai lakosságot, hogy a szankciók hatékonyak és jól működnek.

Brüsszel nem hajlandó bevallani az európaiaknak, hogy hibát követtek el a szankciós politika meghirdetésével és főként azzal, hogy a szankciós rendszerbe az energiát is bevették – hangsúlyozta Hollik István.

A szankciók kárt okoznak Európának és minden európai állampolgár ezt a saját bőrén is érezheti, amikor bemegy vásárolni a boltba vagy megnézi a rezsiszámláját

- emelte ki Hollik István.Kijelentette:

Brüsszel állítása arról, hogy a szankciók működnek, ellentétes az európai és a magyar emberek valóságérzékelésével. Ugyanis elszálló rezsiárak, szankciós infláció, ellátási problémák és gazdasági visszaesés jellemzi Európát.

Hollik István azt kérte a magyaroktól, hogy együtt üzenjék meg Brüsszelnek:

hiába bizonygatják az ellenkezőjét, a szankciók nem működnek, kárt okoznak Európának és Magyarországnak.

Forrás: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Visít a maffia sereg, vesztüket (és sajnos ezáltal a mi vesztünket is) érzik!
Nagyon elb...ták és most már fogalmuk sincs, hogy mit is kellene csinálni?!
Így aztán szokás szerint igyekeznek a saját maguk által gyártott szart másra kenni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Visít a maffia sereg, vesztüket (és sajnos ezáltal a mi vesztünket is) érzik!
Nagyon elb...ták és most már fogalmuk sincs, hogy mit is kellene csinálni?!
Így aztán szokás szerint igyekeznek a saját maguk által gyártott szart másra kenni!
Nessy
Hollik nem kell a duma! Majd annyit mondtok amennyit és olyan eredményt amilyet akartok! Eddig is így működött! Hiszen a 130 éves Charles Darwin is kitöltötte online a hiteles konzultációs levelet!
Nyírfa
Nocsak, nocsak, nem halad a nép a kitöltéssel?
Mintha visszájára fordult volna a nagy igyekezetek, és a magyarok tényleg megmutatják Brüsszelnek, hogy nem hagyják magukat a a továbbiakban kizsigerelni, átverni, kigúnyolni, tőletek.
De szép lesz az a nap, amikor megtisztul az ország a fidesz-rémuralomtól.
Nyírfa
@Nessy: 11.47

Tanúsíthatom, mert Kempelen Farkas hallotta, amint Darwin tollat kért az ixeléshez, és nem fogjátok elhinni, ki segítette ki: Napóleon!
Galway
Ennek a szegény Pifftának nem sikerült jól a s*ggszőrbeültetés! A fejére rakták, de lefelé nő. Nyomja is az agyát rendesen!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívőknek üzenem: nem a szankciókat kell megszüntetni, hanem az orosz haverokat kell valahogy rábírni, hogy takarodjanak ki a megszállt Ukrajnából.
Ugyanis azért vannak a szankciók, mert az oroszok megtámadták, katonáikkal megszálltak egy másik országot!
Ugye mennyi újdonságot tudtatok meg...
A szankciók nem jó dolgok, de egy másik országot megszállni meg egyszerűen bűn!
Háborús bűn!
Nem is értem, hogy Arrogáns Tóni féle propaganda minisztérium az adóforintjainkból eltartott köztévé miért nem mondja ezt el nektek...???
Qqberci
@Béla333: Mit kellene csinálni? Azonnal csatlakozni az Európai Ügyészséghez!. Ilyen egyszerű...
madlaci66
@Maccska: de az is úgy kezdódőtt, ugye, hogy irak lerohanta kuwaitot.
Fenyöfa58
@Maccska: FŰGGETLENSÉG ??? 500 ÉVE NINCS !!! 1990-től 2010-ig még volt !!! azt is sikerűlt az ORBÁNYI AGY HALOTTAKNAK ELBASZNI !!! ELŐRE A CSIRKE FARHÁTRA AZ ORBÁNYI UTON !!!
CsipkeRózsa
Nem értem, hiszen olyan eredményt mondanak nekünk és Brüsszelnek, amilyet akarnak, ki ellenőrzi.
Fenyöfa58
@Maccska: A LAJTÁN tulra ne menj !!! vagy ki röhögnek vagy leköpnek ha meg szolalsz !!!
kereső
@Maccska: És? Csatolt el területeket is, hamis népszavazási cirkusszal? Meg irtotta módszeresen a lakosságot? Melyik általa"megszállt" országgal szemben voltak területi követelései? Melyik országból deportált kisgyermekeket százezreit, hogy kiölje belőlük a születetett intenditást? Melyik ország lakóit deportálta távoli, elhagyatott vidékekre- és telepitette be a saját lakosságát a területre? Melyik országot fosztották ki- vitték még a wc csészét is, mint ezek a martalócok? Melyik országban volt az usa hadviselésének stratégiai része- a nők, gyermekek megerőszakolása? Kérdezzek még te putyinista gazember?
kereső
A teljes fideSS , orbánnal az élen schegget csinál a szájából, miközben koldusként könyörög az euro centekért. Ennek a koldusnak egyetlen centet sem.
justhpeter
@Nyírfa: Napóleon is csak azért tudott segíteni Darwinnak, mert a szomszéból Kutuzov átküldte a saját tollát, ő ugyanis analfabéta volt. Csak nektek mondom, ezzel körbeért a történet az eredőhöz, ugyanis Hollik is analfabéta
madlaci66
@Maccska: tényleg ennyire egyszerű lenne? Ezt te sem hiszed.
Nyírfa
@justhpeter: 13.50

:) Sok okos ember a Propelleren is fel tud mutatni tudományos eredményeket, nem kell hozzá Magyarságkutató Intézet.:)
Karvaly
hollik ahogy a nyáron a katás tüntetésen,rendőrök között lehajtott fejjel,csendben leléptél,mindent elárul rólad.
kereső
@Maccska: "Biztosan meg fogják tartani"?? Tényleg? Én nagyon drukkolok az ukránoknak, hogy örökre vegyék el a kedvét az "orosz medvének"- ne fájjon a foga más népek szülőföldjére, ne álmodozzon a "nagy" szovjetúnióról, és ne akarja visszaállitani a jaltai egyezmény szerinti világfelosztást.Az ukránok most, a saját vérükkel ezért is harcolnak, engem is védenek- és nagyon remélem, hogy ebbe ti is belebuktok. Ugyanis a történelem kerekét csak ideig-óráig lehhhet megakaszkatani, vissza tekerni- de azután az a kerék általában bedarálja a vissza forgatni akarókat. Vagy igy- vagy úgy.

Ami meg az "ukrán propagandát" illeti- szemtanúk, és átélők beszélnek róla a twitteren, titkosszolgálati bizonyitékok vannak arra , hogy mit tesznek az ukrán gyermekekkel. És, ha már azt mondod, hogy ukrán propaganda- te/ti meg nyomjátok magyar létettekre a kreml propagandáját- hitvány emberek vagytok.
Ami m
madlaci66
@Maccska: hitler is a zsidókra fogta, a fidess szerint is mindenki más a hibás.
Alfa
EU-nak üzenjük 1 kurva fillért se adjatok ennek a korrupt gerinctelen kurva orbánnak,és a narkos-pedofil fidesz-ner kamukeresztény bagázsnak , mert mindent ellopnak!
madlaci66
@Maccska: oroszországról épp most derül ki, hogy olajon és gázon kívül semmilye sincs. A hadserege színvonala szintén gyenge, csak az atomfegyverei elrettentőek. Az egész gazdasága a nyugati tudásra és termékekre épül.
madlaci66
tudod a kinai gazdaság is nagyban támaszkodik a nyugati felvevó piacra.
amortizáltok
hollikas az agyad hazugsággyártó pribéke orbánnak Itt is lik ott is lik hol nincs lik szarházi hazug te vagy 5-6 millióval kitömve a köz pénzéből és szemébe hazudtolod meg a MAGYAR EMBEREKET HÁT
gina
Próbálkozni lehet,, de ki tölti ki ezt a baromságot és kit érdekel,,, a magyarok többsége tudja , hogy ti egy mocskos hazug szemetek vagytok,,,,,,
Rockxy
akkómost könyörög, vagy csak szinte?
Clavigo
@Maccska: Ez. hollik nevű izé,,,,még nálad is butább,,Macskosz .!
simmering73
".,..Hollik volt a soros. Hogy miután tegnap a főnöke belehazudta az ország sápadt orcájába, hogy ő nem is szavazta meg azokat a brüsszeli szankciókat, amelyeket bizonyíthatóan megszavazott, arra kérje a mimagyarokat, hogy üzenjék meg Brüsszelnek, hogy ők azért sem hagyják magukat. Összezavarni a valóság által. Így a brüsszeli pénzekért kuncsorogva, fűt-fát megígérve azért, hogy küldjék már a zsetont, nem kicsit súlyos ez a kitartó vernyogás, de ők tudják. A Fidesz kommunikációs igazgatójának bármi ráfér az arcára, nyomja is mint süket a csengőt, hiszen a hívők fele úgy tudja, hogy a főnök nem szavazta meg mindazt, ami ellen mögéjük bújva uszít, a másik felét meg valószínűleg nem zavarja, hogy a szemébe hazudnak. Jó lesz ez."
kolozsvaros.com/rovidek/hollik-mutassuk-meg-egyutt-hogy-magyarorszag-nem-hagyja-magat/
Clavigo
@Maccska: Vagy inkább te vagy kreténebb ? Nehéz eldönteni...
ómió
Az efftársak, viszont, konzultációs ívgyűjtésbe kezdtek - "derága már a gyújtós is" jeligére!
kereső
Üzenünk Brüsszelnek: Egyetlen euro centet sem, amig nincs demokratikus jogállam, amig orbán&Co maffiája bármilyen pozicióban van Magyarországon. Mert ahogyan hazudik itthon a "közszolgálati rádióban", úgy hazudik Brüsszelben is. Minden csak álrendelkezés- tele kijátszható kapukkal, érdemi lépések a jogállam helyreállitására nincsenek mindaddig amig orbán lakájai ott vannak minden kilométerkőnél- a maffia elfoglalta az államot, csápjai mindenfelé kinyúlnak.
telegdilaci
@Béla333:Az Isten barma azt sem tudja miről hazudik Magyarországot NEM érintik az energiára kivetett szankciók,felmentést kaptunk alóla egyébként Magyarország még a szankciók bevezetése és a háború kirobbanása előtt bevezette az ársapkát vagy a hatósági árat az üzemanyagokra és néhány élelmiszerre Érted már te ökör,nem mindenki idióta hogy gondolkodás nélkül el higgye amit az ilyen idióták fel büfögnek magukból!
telegdilaci
@simmering73:Orbánnak már azt sem lehet elhinni amit kérdez letagadja a napot az égről van jó vastag bőr a képén az egész Ország szemébe hazudni hogy nem szavazta meg a szankciókat,amikor a saját minisztere cáfolta meg hogy ezeket a szankciókat az összes tagállam Miniszterelnökei egy hangúan megszavazták,egyébként a konzultáció is egy hazug félrevezető propaganda kampányolás,értelmezhetetlen legfőképpen hiteltelen,semmi köze a valósághoz,amikor Orbán 13-éve 2/3 -dal kormányoz és mellé teljes jogú rendkívűli felhatalmazással azt csinál amit akar nem is értem mit akar még!
telegdilaci
@Nyírfa:Kukába való felesleges pénz kidobás,hihetetlen hogy erre van pénz! nyilvánvaló hogy hatásosak az Oroszok elleni szankciók,hiába Próbálja hibának be állítani a kormányunk egyébként sem a Brüsszeli szankciók miatt magasak az árak,a szomszédos Országokat is érintik a Szankciók és a háború is nálluk valahogy nincs ilyen magas infláció és az élelmiszer árak sincsennek az egekbe leginkább a Magyar kormány tehetségtelensége okoz minden rosszat ami most okozza ezeket a gondokat,csak be kellene végre ismerni hogy nem tudjuk kezelni a válságot és nem vagdalkozni mindenki mást hibáztatni főleg nem Brüsszelt!
telegdilaci
@kereső:Én sem adnék ezeknek egy centet sem nincs rá semmi biztosíték hogy amit most meg ígérnek ha megkapják a pénz semmit nem tartanak be a vállalásokból,el lopják a pénzt azután kivezetik az országot,az EU-ból!
CsipkeRózsa
@Maccska: 14:37

Mindig tanul az ember?:

Azt írod: "a zsidók az iraki háború felelősei"

Tudsz egy linket is adni, ahol ez kiderül?
Nyírfa
@telegdilaci: 11.48

Orbánnak már nincsen adu a kezében. Az egyetlen fegyver. amit használhat az itthoni hatalma érdekében, az a szavazói mindenáron való megtartása a nemzeti lózungok mantrázásával: nemzeti érdek, nemzeti szuverenitás, ezeréves államiság stb. Hogy milyen jól élünk, azt sokáig már nem tudja elhitetni azokkal sem, akik eddig a halálba is elkísérték volna.
A civilázált államok szemében a neve egyenlővé vált a hírhedtséggel, keletebbre pedig használják, amíg van rá lehetőségük, utána eldobják mint a taknyos zsebkendőt.
Gyakorlatilag az életéért küzd.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.53

A fejében létezik csak. De arra nincsen link, diagnózis inkább. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.