Ahogy korábban mi is megírtuk, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, Szerbiában, Horvátországban is reagáltak Orbán Viktor sáljára. Most megszólalt a magyar kormányfő is.

Orbán Viktor hétfőn Facebook-oldalán osztotta meg a videót, amelyen nyakában egy nagy-magyarországos szurkolói sállal köszöntötte Dzsudzsák Balázst.

A román külügyminisztérium szerint ez a „revizionista megnyilvánulás” ellentétben áll azzal a nyíltsággal, amelyet a kétoldalú párbeszéd újraindításakor, akkor tapasztaltak, amikor Bogdan Aurescu Budapesten tárgyalt magyar kollégájával, Szijjártó Péterrel és Orbán Viktorral. A Bogdan Aurescu vezette tárca „határozottan helyteleníti” Orbán Viktor gesztusát, hogy Nagy-Magyarország-térképet ábrázoló sállal jelent meg a magyar és a görög labdarúgó-válogatott mérkőzésén. 

Orbán Viktor megszólalt a sálját ért bírálatokról

A kormányfő egy Facebook-bejegyzésben írta meg, hogy a foci nem politika.

Hozzátette:

Ne lássunk bele olyat, ami nincs. A magyar válogatott minden magyar csapata, bárhol is éljenek!

A kormányfő tehát ismét nyilvánvalóvá tette, politikájának milyen fontos eleme a határon túli magyarok támogatása – teszi hozzá a 24.hu.

Forrás: 24.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Namely: Mi van turulbaszó!Felismertek a muszka haverjaid?@Namely: Azért nem kéne kiteregetned a családi szennyesed nyilas köcsög!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Namely
Nem így kellett volna. A méltó válasz: "Nehogymár azok oktassanak minket, akik érvényben tartják a Benes-dekrétumot (SK), akik letörlik a karácsonyi magyar feliratot (Románia), akik székely temetőket dúlnak fel (Románia), akik levágják a munkácsi turul-szobrot, orosz ajkú civileket ölnek 2014-2022 között, magyar helységekben gyújtogatnak (Ukrajna), akik leölték a délvidéki magyarokat (Szerbia), és akik velünk együtt a nácik oldalán harcoltak a második világháborúban, aztán 1945-ben győztesek lettek és nem mellékesen fizettek az SS-nek, hogy szállítsák el a zsidókat (SK). "
balos
@Namely: Mi van turulbaszó!Felismertek a muszka haverjaid?@Namely: Azért nem kéne kiteregetned a családi szennyesed nyilas köcsög!
rokker33
@Namely: ez is szép válasz, de Orbán okosabb és nem fog ezeknek a tetű semmirevaló országoknak a gyerekes szintjére lesüllyedni :) Semmi rosszat nem követett el ez a történelmünk része ezt nem fogjuk letagadni,sőt lehet egyszer még ennél is nagyobb lesz Magyarország! Az orosz barátság csak a hasznunkra válik!
Namely
@balos: sajnos még mindig nem végezted el az esti iskolát, így nem tudok kommunikálni veled, ugyanis nem érted, amit írok, te pedig nem tudsz sem írni, sem olvasni. Most írhatná valaki, hogy "dehát írtál kommentet", viszont arra az állatkertben a rajzoló gorillákat is be szokták idomítani, amikor értelem és cél nélkül verik a billentyűzetet a látogatók örömére.
Mi emberek viszont megértjük a dolgokat, amire sajnos te, az edukáció hiánya miatt nem vagy képes.
:(
De láttam, hogy itt voltál, gratulálok :)
További jó bőgést állatka :)
CsipkeRózsa
A zászló nem foci, különösen a feltűnően más jelentéssel bíró zászló.
csak úgy....
@Namely: énekeljétek el közösen @KisTehen: nel a boci boci tarkát,mert ti emberek.. :)
"Nem így kellett volna. A méltó válasz: "Nehogymár azok oktassanak minket, akik érvényben tartják a Benes-dekrétumot (SK), akik letörlik a karácsonyi magyar feliratot (Románia), akik székely temetőket dúlnak fel (Románia), akik levágják a munkácsi turul-szobrot..."
sajnos hozzátok hasonló idióta minden országban akad, akik különbnek,jobbnak és okosabbnak érzik magukat a másiknál ,egy másik népnél,népcsoportnál, -közben nagy lófaßt...,ezek a legalja!
Rockxy
az, hogy sértődött bűnözők verik a nyálukat, az kérem nem botrány, az a nyálverők tahósága.
csak úgy....
@Maccska: baßhatod a nagy magyarország térképet ,ha a valóság már több mint 100 éve teljesen más!
azt a 160 évet miért nem siratjátok, mikor a török volt az úr? -és ha a habsburg nem zargatja ki öket, akkor ti most mohamedhez fohászkodtok,mert ti magatok,magyarok az árpádház kihalása óta totál tehetetlenek.
namihami
Akkor viszont a dicséret mellé minek a nagymagyarországos dekoráció?
Jött a kígyó és hamm! Ismét...
nezelodo
Nem kelle a focibolond provokációjával fogllakozni, ez csak az agyatlan híveinek szól. Talán nem annyira hülye, mint a Horthy volt, bár ki tudja.
Csak Norisz és senki más
Egyedül legyőzöm én ezt a VIKTORT a következő választáson!
Nessy
Pont Orbán csinált politikát a fociból! Igaz, nem azt kell nézni amit mond, hanem amit csinál! A kettő nála még véletlenül sincs szinkronba!
Pági
@KisTehen: meg a trónja mögött Nagy Magyarország térkép!
Yoda69
"A foci nem politika"

Na ebbol a mondatbol latszik hogy orban egy dilettans, semmihez sem erto, sunyi, alszent geci.
En nem vagyok politikus, de annyit azert tudok, hogy minden politika, amit egy miniszterelnok mond vagy tesz.
Csizmás Kond
Ezúttal sem Orbán csinált a sálból vagy a fociból politikát, hanem az a sok kelekótya akik folyton lesik hogy mibe tudjanak belekötni.
balos
@Namely: Szeretném jelezni,hogy részedről kitüntetésnek veszem az állatos jelzőt,mert én nem basztam meg a mamámat,csak hogy megfeleljek a nemzethy oldalnak!Különben meg szopd tovább a muszkák gázos faszát a többi fideSSes monofillal!
black n' gold
Természetesen most is hazudott Orbán. Mármint Orbánnak természetes, hogy hazudik állandóan mindenről mindenkinek, ha kell, ha nem. Ez már beteges...

Beteg: "... hazudozok össze-vissza mindenkinek"

Orvos: "A krónikus hazudozást illetően megoszlanak a vélemények, hogy betegség-e vagy sem. Általánosságban nem tekintik annak, de része lehet a nárcisztikus vagy valamilyen más személyiségzavarnak. A hazudozás oka többféle lehet, elképzelhető, hogy az illető csak figyelmet akar, és ha ezt megkapja a hazugságai által, akkor később még többet hazudik, csak hogy még több figyelemhez jusson. Lehet, hogy valamilyen hiányérzetet pótol a hazugságaival. Az is kiválthatja, hogy nem tud megfelelni a környezet elvárásainak, és ezért színezi ki a valóságot. A hazudozók fejében 2 valóság létezhet, az egyik a tényleges, a másik pedig egy olyan valóság, amit szeretnének, ha úgy lenne. Érdemes lenne pszichoterápiás keretek között tisztázni az Ön problémáját is."
telegdilaci
@Horizont:Ha a Foci nem politika miért kellet pöffeszkedni egy nagymagyarországot ábrázoló sállal,ízléstelen! gyalázatos gusztustalan!
Aki Én
@Namely: Megint néhány szélsőséges, idióta cselekedeteit rakod párhuzamba egy ,,felelős" kormányfőével.
Ez butaság, köze nincs a témához.
Nem is látod, hogy orbán provokál, minden tette patikamérlegen lett kiporciózva, ráadásul ,,poitikai" sállal a nyakában mondja, hogy a foci nem politika. Nem sok olyan hely van a világban, ahol annyira politika a foci, mint nálunk.
Törölt Nick
"Egy játékos szívét normális esetben a nemzeti himnusz, az ország címere és a nemzeti színek dobogtatják meg. Ebből a célból készülnek szurkolói sálak.
Ha ezeken a sálakon az elvesztett magyar területek Magyarország részeként jelennek meg, az politika."
ómió
Viszont, efftársilag ez (is) felfoghatatlan!
Sámannus
A hazaárulás sem politika, hanem lopás.
Namely
@balos: :DDDDDDDDDDDDDD
igen, hiszen ha ránézünk a kommentedre abból csak úgy süt az intelligencia, a műveltség és a széles látókör. A változatos kifejezések pedig egyenesen tiszteltet ébresztenek és feltételezik az MTA tagságot.
Ja, nem.
Inkább a csöveskocsmát, ahol a magadfajta söpredék tenyészik. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.