Tagtoborzót hirdetett a DK a debreceni Centrum Hotel rendezvénytermébe, ahol Gyurcsány Ferenc is beszédet mondott volna.

Egy debreceni szálloda beintett Gyurcsány Ferencnek, így magyarázta a a döntést a Fidesszel jó kapcsolatot ápoló tulajdonosFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A debreceni szálloda azonban néhány nappal a rendezvény előtt visszamondta a még csak szóban lefixált foglalást. „A szálloda vezetősége tájékoztatja a közvéleményt, hogy ahogy eddig, ezután sem lesz helyszíne politikai rendezvényeknek” – írták a hirdetményekben.

A Magyar Hang megkereste a hotelt működtető Prémium Hotels and Suites kft. mögött álló cég tulajdonosát, Kotosmann Zoltánt, aki a döntést azzal magyarázta, hogy 

„a hotel üzleti filozófiájával nem egyeztethető össze, hogy a hotel nevét bármilyen politikai oldal nevével összekapcsolják, így sem a múltban, sem a jövőben nem lehet pártrendezvény helyszíne a Centrum Hotel, mivel ez megoszthatja a lehetséges vendégkört”.

A lap megemlíti, Kotosmann Zoltán meghatározó alakja a helyi gazdasági életnek, országos ismertséget az ABC-ket üzemeltető Héliker kereskedelmi láncával szerzett – társtulajdonos volt –, amelyet aztán 2009-ben értékesítettek a Coopnak. Többször üzletelt Debrecen fideszes önkormányzatával is. 

Nem ez az első eset, hogy Debrecenben ellenzéki politikusokat ér sérelem. Tavaly ősszel a Belga étteremből tessékelték ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet.

Forrás: hang.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ezek szerint annyira tele a szálló, hogy válogathat?!?!?! Netán majd a Százlábú állami cége pótolja a kiesett bevételt?
Nessy
@Shikari: Helyes! Dolgozzanak, ne két kiló krumpliért szavazzanak a fideszre, fizessenek adót, tartsák el az egész léhűtő, urizáló, osztogató színtársulatot!
Qqberci
@Shikarescu: Átalakítják kecskeólnak...
Aki Én
@Shikaratyi: súlyos elmebeteg vagy, te gyáva korcs.
Gazella
@KisTehen: persze! A munkahelyükre utaznak!!
Yoda69
Raszoltak a partvezetesbol, o meg helytállt a dontesnek.
Katalina62
@Horizont: itt a pont! Egy fidesz rendezvény, biztos nem sértené az elveit
Jozefina
Debrecen a civis város??!!
"Elsősorban azokat a debreceni őslakos gazdálkodó és iparos családok módos, tehetős polgárait nevezik így, akik meghatározták a település gazdasági és társadalmi életét. A latin eredetű szó használatos volt más mezővárosokban is, de igazából csak Debrecenre lett jellemző, amit ma is neveznek cívis városnak."
meszotar.hu/keres-civis
NKF
Fletó,hülye vagy?Debrecenbe akarsz toborozni? Ámbár a telex.hu azt ír meg neked amit akarsz!
Aki Én
@m73: ,,,nem tartjuk el", ,,elszámoltatjuk", felelősségre vonjuk", ,,győzünk"...
Pont így beszél egy gyáva, kotorék senki. Ez a @Shikari: egészen biztos, hogy elmebeteg. Ezt komolyan mondom.
Nessy
@Shikari: Én pártunk és kormányunk oligarcháira és léhűtőire céloztam! Már pedig, ha minden értelmes embert "karanténba zártok",akkor bizony a fentiek eltartása a "mi magyarokra" hárul!
Nessy
@Shikari: Ahogy anno tanultuk. Meghagylak az elképzelésednél, nincs értelme érveknek.
Nessy
@Shikari: Csak Orbán oligarcháit, léhűtőit,urizálóit! Hát, a kormánypropaganda annyira tiszteli a tényeket, hogy még leírni sem meri!
namihami
@KisTehen: 23.57: Nem ""az embereknek"", hanem az emberek egy jól körülhatárolható rétegének van pénze utazni! És annak a rétegnek nyitnak ki a wellness-szállodák a 3-4 napos hétvégékre, karácsonyra, szilveszterre és nyáron a külföldi szállásokra.
A többi pedig szívrepesve várja a január-február-márciusi villany- és gázszámláit.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 14:20
Pedofil,buzi,tolvaj=fidesz+a kakukk tojás shikari.
Te még onnan is kilógsz.
balos
@Shikari: Ezzel a családodat teszed a ketrecbe,hogy nehogy még terjesszétek a turulgecik nép irtását!Remélem a fehérvári püspökfalatja izlett?
Toller Béla
A fenébe ! Ha meg visszakapja, fog majd sivalkodni ! Akkor sem kell mindig és mindenkinek megbocsájtani !
balos
@Shikari: Valóban igazad van már megint!Nekem a turul,istván annyit jelent,mint naptáron a légypiszok!Persze ezen lehet rúgózni egy ilyen faszfejnek,mint nedveske,de mivel a seggből látod a világot így nincs miről "ugatnom" neked!A génhibádról,meg az ide tévedt sok sok megszálló tehet akik sorra dugták az ükapád és anyád!te kis echte magyar köcsög!
Aki Én
@Shikari: Te kizárólag magadat szopatod, ócska balfasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.