Kövér László 950 ezer forintra büntette Hadházy Ákost, amiért az ellenzéki képviselő októberben nem vett részt két szavazáson a parlamentben – erről a független képviselő számolt be Facebook-oldalán.

950 ezres bírság: Hadházy szerint Kövér a parlamenti szemétdomb tetején kakaskodik

Fotó: Facebook

Mint a 24.hu írja, a politikus szerint 39 szavazáson nem vett részt, de ebben az időben is dolgozott, és erről igazolást is leadott a házelnöknek, aki azonban ezt nem fogadta el.

Hadházy közölte, hogy az egyik napon többek között az egykor szebb napokat látott kékestetői intézményben EU-s pénzekből árnyékba tett napelem parkot nézte meg, a másikon pedig azt, ahogyan a Magyar Nemzeti Bank luxusnyaralójába „véletlenül” Matolcsy György fiától vették a bútort.

2018 és 2022 között is nagyon gyakran hiányoztam szavazásról, mert korábban is úgy gondoltam, hogy egy ilyen rendszerben képviselőként sokkal hasznosabb dolgokat tehetek annál, mintsem a gombnyomogatással eljátsszam a Fidesz kedvéért a parlamentáris demokráciát

– érvelt a képviselő, aki rendszeresen dokumentálja a Fideszhez köthető korrupció-gyanús ügyeket.

Úgy látszik, Kövért egyre jobban zavarja, hogy újra és újra emlékeztetem őt, hogy egy tisztességtelen választáson létrejött parlament szemétdombján kakaskodik

– írta, hozzátéve, hogy a büntetést ledolgozni nem tudja, mert Kövér László már le is vonta a fizetéséből a büntetési tételt.

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Be kell perelni a házmestert, hogy szokja a gyűrődést...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Be kell perelni a házmestert, hogy szokja a gyűrődést...
Pálinkás Pál
remélem előbb-utóbb " baleset " éri ezt a szarjankót, ha máshol nem, akkor a román dácsájában..
Bástya Béla Elvtárs
Október 10-én tette le az esküt! 21 napot utána hiányzott? Fizu se jár!
csak úgy....
ez a kövér egy rongy ember, egy született komcsi...
balos
@sgl: Ha az emlékezetem nem csal a fideSSes tömeggyilkosok,meg "sztrákoltak" és basztak bemenni a "cirkuszba",mert akkor ők voltak a rötyin a szar evők!Persze amit itthon parlamentnek neveznek,az az állatfarmon a szemét domb legalja!Némi turulszarral kőrítve!
csak úgy....
@Maccska: mikor fideszék évekig lógtak,látványosan kivonulgattak akkor ki büntette öket, te elmebeteg?
neked fingod nincs arról,hogy mi a munkája az ellenzéki politikusoknak!
nezelodo
@Maccska: Gondolom az egy cseppet sem zavart, amikor 2002 és 2010 között Orbán egyáltalán nem járt be a parlamentbe, de a fizetését felvette. Közben szervezett, lázított, lére is jöhetett a 2006-os nevezetes eseménysorozat, Kubatov és a fizetett villamosborogató fociultrái közreműködésével. Természetesen ez rendjén volt, egyetlen igazi áldozat, az ebben személyesen közreműköcő Vona Gábor volt, és ahogy lenni szokott bekerülhetett a kitört nyakú valamikori politikai barátok hosszú lastromába, Princz Gábortól Torgyánon és Simicskán át egészen Tarsoly Csabáig. ja és Gyekiczkit se felejtsük el, a Bibo kollégista barátai közül, aki 12 másodpercet szentelt a videójában a Kövérék által lakott zsidó cementárú gyáros házának és üzletének bemutatására, "Az ismeretlen szomszédaink" c. kiállítása kapcsán.
Már csak arra lennék kíváncsi, Kövér osztályának érettségi találkozóján a házmester megjelenésekor kinek nem akad sürgős tennivalója, és nem távozott angolosan?! Milyen hosszú lehet a lista?
Jozefina
Keményen meg fog ő még fizetni ezért úgy gondolom!!!?? Teljesen elment az esze??!!
Csizmás Kond
Azért kéne Kövért büntetni hogy ezt a szarháziákost fizet.
csak úgy....
@Maccska: akkor ezt a szabályt miért nem tartatják be a fideszes bandával? pld. farkas flóri, mikor lebukott és be sem járt az ülásekre...,de sorolhatnám,
különben mit tudsz flóriról, már börtönben van a lopott milliárdok miatt? :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: tekibaxottubuta!-és egy prosztó aljadék !
nezelodo
@Maccska: Látom, azért te böcsületesen kitöltöd a munkaidődet, és megdolgozol az adófizetők potya forintjaiért. Ráadásul nem nevezlek el szarházinak, minek, neked az a természetes állapotod.
A szabályaik pedig igen sántítanak, papírforma szerint törvényesek, de a készítőik szándékai szerint álságosak, mint a keresztény Szájer alaptörvénye, vagy Orbán buzi üldözése, vagy a Kósa keresztény családja, vagy a Borkai és szüzeinek, és focista kompániájának zsarolásos példamutatása és még végeláthatatlanul hosszú a NER sor. Úgy hogy kicsit hátrébb az agarakkal a törvényességgel, a kereszténységetekkel és a tiszteségességetekkel.
csak úgy....
@Maccska: völner,flóri szabadlábon,simonka szintén...stb - és fideszék tovább lopnak mint a világbajnokok!
kulabombaafityiszre
Kövér László házelnök (egykor fiatal, egykor demokrata):
„A rendőrállamban a rendőr fizetése magasabb a tanárénál, a jogállamban fordítva.”
Mivel most a helyzet az előbbi kövér bátran felköphet és aláállhat.
Így lett kövérből putyin meg orbán csicska.
simmering73
Majd Strasbourg eligazítja ezt a tetűt, az adófizetők meg csengetik a büntetését.
nezelodo
@kulabombaafityiszre: Bocs, de a Kövér sosem volt demokrata, akármennyire szeretné ezt elhitetni magáról. Az marad, aki (de inkább ami), volt a felmenőivel egyeütt, egy az erőszaktól sem visszariadó, a szülei szochazás kitüntetései miatt a Kádár rendszer kivételezett komcsi ivadéka. A viselkedése ma is megfelel az akkori rendszerben tanult módszereknek.
Giovanni Alba
Milyen büntetést szabott ki a házmester a kormánypárt képviselőire, amikor több esetben is demonstratíve távol maradtak az ellenzék által összehívott bizottsági ülésekről, ellehetetlenítve azok normális működését?
Hadházy üldözése, zaklatása nem más, mint hivatali hatalommal való visszaélés, éppen úgy, mint az eddigi irreális mértékű illetménymegvonások, amelyekért pedig már kapott néminemű ejnyebejnyét. Szereptévesztésben van ez az elmebeteg, pedellusnak képzeli magát, vagy akár iskolaőrnek.
Remélem Ákos (nem a dalnokparódia) megtette a szükséges lépéseket. Újabb adalék a jogállamiság kritikájához, Magyarország egyik "közjogi méltósága" így képzeli el a maga hétszer csavarodott észjárásával a parlamentális demokráciát.
Alavju néne vajon most is tapsol?
csak úgy....
@Shikari: tibim,te is csak egy szánalmas elmebeteg!
rokker33
950 ezer...nagyon kevés büntetés! A szarházinak is 6 milliót adjon mint a többi szarházi naplopónak ! Miaz hogy ő nem megy szavazni? Akkor mi a fészkes fenéért tette le az esküt ez az elmebajos! ???
csak úgy....
@rokker33: te annyira hülye,hogy a konyhát nem tudod megkülönböztetni a parlamenttöl szakács létedre!
sokanvagyunk
Azt a 134 "bátor embert" kellene ennyivel büntetni fejenként és sorozatosan, mert részt vettek egy csomó hirtelenjében összetákolt törvény megszavazásában.
Törölt Nick
@rokker33: Az ellenzéki képviselőket pénzbüntetéssel próbálják rávenni arra, hogy legitimálják a diktatúrát és a diktatúra önkényuralmi intézkedéseit. Ennél szebben nem is fejezhetnék ki, hogy az ellenzékre csak ezért van szükség és ezért kapják a pénzüket: a látszatparlament legitimációja miatt.
Ez rávilágít arra is, hogy az édes-drága ellenzéki képviselők sem ártatlan bárányok, nem is szerencsétlen áldozatok, hanem együttműködő kollaboránsok, akik pontosan tudják, hogy mi a szerepük, mire kapják a pénzüket, hiszen az egykor volt “Tisztelt Házban” semmiféle jogaik nincsenek. Ők legitimálják bűnös módon Orbán fasiszta rendszerét, s a pénzért vállalt szerepükkel ők adják ennek a fasiszta diktatúrának a demokrácia hamis látszatát. Ezzel ők bűntársai a rendszernek, és képmutatás a csodálkozásuk, amikor Kövér számon kéri rajtuk a becstelenségüket, amit pénzért vállaltak.
nepszava.us/kover-penzbuntetesekkel-emlekezteti-az-ellenzeket-hogy-ok-a-diktatura-prostitualtjai/
Ehhez nem adja a nevét Hadházy, és nagyon helyesen teszi.
csak úgy....
@Törölt Nick: fogadjunk,hogy nem érti meg!
csak úgy....
@m73: kár a gözért,hiszen már sokszor kiderült,hogy ezek a buta pötschök elnézöbbek a szerintük " nemzeti oldallal" ,még ha ki is lopják a szemüket...
Sámannus
Hiányzik neki kumisz. régen volt aprófosása azé
rokker33
@csak úgy...: ne erőlködj öregember mert összeszarod magadat a végén :) @Törölt Nick: tökéletesen leírtad azt amit a többi propelleres szerencsétlenek nem látnak át és csak orbánoznak habzó szájjal! Amíg Gyurcsány és kamuellenzéke nem lép le,addig semmilyen változás nem lesz.Ezek teljesen alkalmatlanok egy kormányváltásra és a Fidesszel együtt ott ülnek a 23 fokos parlamentbe pofáznak szavaznak és nem történik semmi!Vagyis de amit Orbán akar és ez nem demokrácia, csak ezek elvannak az 1=2=3 milliós fizetésükkel és nem igazán akarnak kormányozni azt már megtapasztaltuk hogy alkalmatlanok rá a Fidesszel együtt ...
rokker33
@m73: de bejártak ez egy nagy tévhit, csak nem voltak hajlandóak Gyurcsánnyal közös légtérben ülni amit 100% ban megértek!Hogy kivonultak azzal azt jelezték,hogy nem vesznek részt a Gyurcsány pusztító tevékenységeibe amivel megintcsak egyet tudok érteni. A mostani ellenzék mit csinált 12.5 év alatt??Minden ülésen ott vannak, de semmi értelme a jelenlétüknek.
csak úgy....
@rokker33: sosem szoktam erölködni te buta seggfej,hiszen én nem közétek 1/2 cédulások közé tartozok! :)
ha ugyan úgy fözöl,mint politizálsz, akkor nálatok a csehóban nagyon szar lehet a kaja...
elárulhatnád végre,hogy hol kotyvasztasz a labancoknál,egyszer kipróbálnám a specialitásodat! -persze fosol,hogy fölcsapom az állad...
csak úgy....
@Shikari: tibim,te mikor melóztál utoljára? te egy leszázalékolt propeller függö elmebeteg...
rokker33
@m73: akkor lehet igazad van. 2006 körül még nem igazán voltam mindennel tisztában.Akkor csak azt tudtam, hogy Gyurcsány elszólta magát valami beszédén és ezért a Fidesz fellázadt ellene, amit akkor még igazán becsületes dolognak tartottam és ma is ezen a véleményen lennék, ha nem csináltak volna ennyi aljasságot,de mivel a nép 4x megszavazta az ellenzék szart sem ér és Gyurcsány is ott melegedik így inkább pártatlan maradok! Max a Mi Hazánk Mozgalom, de ők még alkalmatlanok a kormányzásra és nem valószínű hogy 5=10% felé mennek...
rokker33
@csak úgy...: A jó édes qrva fajtádnak csapd fel az állát te köcsög dójcslandiak csicskája ! Nem mondom meg hol vagyok én szeretnék még dolgozni egy vén szar miatt nem rúgatom ki magam hogy szard ki a beledet!
csak úgy....
@rokker33: egy beszari hazúg takony vagy,akinek csak itt inkognítóban van nagy pofája,közben krumplit hámozol a labancoknak és szopod a fönököt naponta! :)
rokker33
@csak úgy...: mondtam már ne erőlködj tata, majd én tudom hogy mit dolgozom,ahhoz neked és másnak semmi köze!Én nem szoktam személyeskedni, de te mindig ezzel állsz elő,mert mást nem tudsz kommentelni.. Ostoba vagy !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.