A tanárok tiltakozási akcióiról kérdezték a miniszterelnököt a szerdai érvértekelő kormányinfón.

Orbán szerint az akadémia elnöksége nyílt törvénysértésre szólította fel a kormányt

Fotó: Facebook

ATV a kirúgott tanárokról is kérdezi. Orbán nem minősíti az MTA állásfoglalását, de szerinte szokatlan, hogy nyílt törvénysértésre szólították fel a kormányt, amikor a kirúgott tanárok visszavételét követelték.

"A törvényeket be kell tartatni!"

Először írásban figyelmeztetik azt, aki nem törvényesen tiltakozik, aztán megint jön egy levél, de harmadszorra muszáj alkalmazni a törvényt – azaz ki kell rúgni a tanárokat – írja a 444.hu.

Azzal Orbán egyetért, hogy a pedagógusok bérét emelni kell. A pályakezdők alul vannak fizetve, de ezt nem a kormány akarta így annak idején, az életpályamodell kialakításakor. Biztosan lesz 10 százalékos béremelés, és ha az EU-val sikerül megállapodni, akkor további forrás lehet bérelemelésre, és akkor 6 helyett 3 év alatt lehet a tervezett béremeléseket végrehajtani.

"Kérem, törvényesen tiltakozzanak a pedagógusok!"

Jogi vitában ne használjuk a polgári engedetlenséget, mert nem jogi kategória.

Forrás: 444.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
- B@zmeg Viktor, szőkíteni sokkal könnyebb volt...
- Ne is mondd Sanyi, amikor még kicsiben a fát loptam az erdőből, a f@sz se gondolta volna, hogy a nagyker tevékenység ennyi nyűggel jár.
Régi szép idők! Igaz Sanyi?! „Milyen volt szőkesége, nem tudom már, De azt tudom, hogy szőkék a mezők...”Sanyinak hihetünk olajban specialista.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298118473_5492082940852934_1011144610760893028_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=W8gQVFMzX-kAX-Lr9qx&_nc_oc=AQnoVkEJGJI48-Jo3_njY6OJyFz4LM8BAjoIs3sqrjKNql-LrfDwfg72jc_x792MPYM&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfA7lbRX6ZzahCV7nowUnBbwJA2AXpq3uouw7uPBL7MPpg&oe=63A8BA6C
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@balos: Szaros szájszélt láttál a tükörben, bolsiék elmebeteg szarkupaca!? És már magadat se ismered fel? Sürgesd meg magadnak a donor kutyaagyat - az legalább önmagát is képes felismerni!
kereső
@Shikari: Te nekem csak kérhetsz és jelenthetsz narancsos mooszkovita náci!
Németh István
@Eladott Ország: @kereső: @Shikari: @balos: az "akadémia elnöksége" egyetlen egy hozzászólásotokban nem lelhető fel csak a mocskolódásnak van eldorádója az agyatokban! Természetes, mint ilyenhez szakmailag nem lehet véleményt mondani > hogy ez az akadémiai elnökség egy ótvar banda! Ezt ahogy összállották úgy kel egy kellemes rúgással a picsába szétoszlatni! Vannak kiváló tudós tanárok megbecsült tudományos személyek egy kiváló új és maxi törvénytisztelő társaságot lehet kialakítani belőlük! Na most a gond az, hogy ezen akadémiának tudtommal az Orbán Viktor Úr is a tagja - nyilván nem vontákbe az un. elnökségi tetves szemetek a döntéseikbe és az álláspontjaik kialakításábaí >> következés képpen az aljasbbaknál is aljasabbak voltak! Mi több annál is inkább mert fúl aljas módon visszaéltek az Orbán Viktori tagság tényével! Összegezve >> Az akadémia elnöksége picsán rúgandó, de nagyon az érdemeik NEM! elismerése, hanem az elnökségi tagság lejáratása okán!
Lepényleső
Az akadémia vélhetőleg csak olyanra szólíthatja fel az állítólagos kormányt amit lát tőle napi többszöri ismétlődéssel?
Esetleg emlékeznek arra a törvénysértőre aki következmények nélkül felrugdoshatta a rendőrkordont,s lám mi lett
belőle mára,mindenkit felszólít a törvény betartására? Holott azóta állítólag a neki nem tetszőt még át is íratta javára?
balos
@Németh István: Szopjál le 1 szájert,mert az elég nemzethy a gecinek!Ja és a templomban tegyél kinyílatkoztatást a papsid előtt térden állva tövig hiszekegyben zsolozmázzal!
balos
@ómió: Hát ez már mindennek a teteje!Miért kellett a családodat kitenni a placctóra ilyen hidegben!Kanbulit csináltál a fartutó barátaiddal?Nem is értem,hogy miért kell neked a szájer eresz-jocó után másik popsi-pasi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.