Ismét Orbán kétharmad! – ezzel a címmel adott ki közleményt a Honfoglalás 2000 Egyesület.

Kijött az év legviccesebb közleménye: Orbán Viktor népszerűsége szakadatlanul növekszik, a magyarok nagyon elégedettek
Fotó: Facebook

Mint írják, a civil szervezet széles körben tartott – tagság,, barátok, szimpatizánsok – megkérdezése után megállapította, hogy a kormányfő népszerűsége szakadatlanul növekszik.

Napjainkban már a választók több mint kétharmada szavazna ismét bizalmat Orbán Viktornak, így ötödszörre is ő alakíthatna kormányt a magyarok nagy elégedettségére

- olvasható a közleményben, amely mi mással is zárulhatna, mint az alábbi lelkesítő üzenettel: "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Orbán Viktor!"

Forrás: OS-MTI

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Eszak Koreaban is rekord nepszeru a diktator. Ez a diktaturak velejaroja, hiszen nincs fuggetlen sajto, viszont van 100%-os agymosas. Es mivel nalunk nagyon sok az 1 bites szavazo, igy orban konnyen marad hatalmon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Sokan annyira szeretik az OV-t,hogy legszívesebben forró aranyba mártanák, és bearanyoznák a lelkemet!!Ami késik nem múlik!!???csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@Maccska:Ne felejtsük el az agymosott szektatagokat sem akiknek bármennyire is lassan élhetetlen lessz az Ország akkor is Imádni fogják a Szektavezért,ez az Ország javíthatatlanul beteg,minél rosszabb annál jobb sok valakinek hiányzik hogy nem kell gondolkodni megmondják nekik hogy mi a jó nekik! ezért nem szereti ez a hatalom az okos tanult gondolkodó Embereket,nekik a tudatlan nem gondolkodó manipulálható valakik a jó állampolgárok akiket lehet befolyásolni irányítani,ez a Diktatúra lényege!
Pági
@Maccska: főleg, ha tisztességes lenne!
ómió
@Baker: Már a kenyéradó efftársi gazdáidat is a "Zorbánra" hazudnád?
Németh István
IGY VAN >>> Hajrá Orbán Viktor, hajrá Kormány, hajrá Magyarország!
Tisztelettel és szeretettel köszönhetjük Orbán Viktornak a nemzetért a népért, a magyar polgárokért tett mindennemű igyekezetét amellyel nyugalmat, reményt, folyamatos fejlődét, nemzetün népének polgárai nak fokozódó jobblétét tudta biztosítani!
IGEN IS > TUDTA BIZTOSÍTANI mindazon aljas belső ellenségi balliberális tevek aljas sorosista és az Eu vezetése által dotált milliárdok és hangulatkeltések, ellenségeskedéesek ellenére anemzetünk nyugalmát létünk biztonságát! KÖSZÖBJÜK VIKTOR, KÖSZÖNJÜK KORMÁNY!
SOK ERŐT, BOLDOGSÁGOT, HITET, KITARTÁST AZ ELJÖVENDŐ HARCAIDHOZ - mert sajnos lesz - A MOSLÉKOKKAL SZMBEN >> az ORSZÁG NÉPE MELLETTED VAN! HAJRÁ MAGYAROK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.