A Pegasus kémszoftverrel végrehajtott megfigyelésekkel foglalkozó európai parlamenti különbizottság delegációja találkozni szeretett volna Varga Judittal, de négy nappal a tervezett látogatás előtt még nem kaptak választ az igazságügyi minisztertől, hogy hajlandó-e fogadni őket. A bizottságot vezető Jeroen Lenaers a válasz hiánya miatt a Twitteren szólt be ironikusan Varga Juditnak. 

Keményen kifigurázta Varga Juditot a Twitteren a Pegasus-bizottság vezetője, kerekedik a botrány

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Nem találkozik Varga Judit igazságügyi miniszter az Európai Parlament illegális megfigyelésekkel foglalkozó, Magyarországra látogató különbizottságának (PEGA) delegációjával – értesült a Népszava. A jövő hétfőn érkező delegáció Budapesten találkozni szeretett volna Varga Judittal is, de négy nappal a tervezett vizit előtt még nem kaptak választ az igazságügyi minisztertől, hogy hajlandó-e fogadni őket – mondta a meghallgatás elején Jeroen Lenaers bizottsági elnök.

Jeroen Lenaers csütörtökön már Twitteren kezdett trollkodni az igazságügyi miniszterrel azzal, hogy

Varga Judit biztosan izgatottan várja már a találkozójukat, de sajnos még nem érkezett meg tőle a válasz.

Az Igazságügyi Minisztérium a Népszavával közölte, Varga Judit csütörtökön válaszolt a Pegasus-különbizottságnak. A lap információi szerint a miniszter a levelében azt írta, a nemzetbiztonság a tagállamok kizárólagos hatásköre, a parlamenti különbizottság azonban túllépi a hatáskörét, amire szerinte az Európai Bizottság is felhívta a figyelmet. Az Orbán-kormány ellenzi ezt a gyakorlatot, és ezért nem is működik együtt a testülettel.

Ezt később közvetve az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája is megerősítette közleményében, jelezve, a február 20-21-i kétnapos látogatás alatt a képviselők találkoznak az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága tagjaival, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága elnökével, Péterfalvi Attilával, újságírókkal és civil szervezetek képviselőivel , Varga Judit azonban nem szerepel a programban.

Forrás: Népszava, Telex

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Kellemetlen neki a dolog, hát OV kurvája,,,,,, most csendben van hahahhahahahha
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Kellemetlen neki a dolog, hát OV kurvája,,,,,, most csendben van hahahhahahahha
Libbantölő
Dögölj meg te aljas, neonáci libbant geciállat!
csak úgy....
jucinak faxán összejött, volt helyettes bíróság elött..., mi lesz ha elszólja magát és jucust is bemártja? a tetejében ez a fránya pegazus-bizottság ahol kényes kérdésekre kéne hazudni valamit,de juci agy palinál jár...
Béla333
Majd a függöny mögül bátran visszaszól nekik... A hülyemagyar maffiahívők hangos ovációja közepette...
Mocskos bűnözők! Szemét maffiózók!
csak úgy....
@Maccska: @Libbantölő: @KisTehen: @Shikari: ha juci nem tárgyal, akkor ismét löttek az eu. pénzeknek, ami azt fogja okozni,hogy nektek koldulni köll menni! :)
jövö ilyenkorra tán meg is fagytok, mert 0rbán magasról szarik rátok! ö nem szeret benneteket , ö csak ki és fölhasználja a hozzátok hasonló gyogyikat!
ómió
A korruptbolsi önmaguk vizsgálatával foglalkozzanak ott Brüsszelben!
csak úgy....
@Maccska: látszik,hogy öregapád nem régen mászott le a fáról, és te még mindíg csak egy ösember! magyarország unios tag,ha nem tudnád!
csak úgy....
@KisTehen: ti nem is érdemeltek egy vasat sem, tökömnek nem mentek vissza ázsiába, ahova valók vagytok!?
Edebácsi
Az Orbán-kormány a hatalom kontrolljánaklegkisebb lehetőségét is ellenzi, - ha róla van szó
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: ti nem csak vakok de hülyék is,megérdemlitek a sorsotokat!
Nessy
Aki a saját igazát nem tudja, nem akarja szemtől szembe megvédeni, az ... gondoljon mindenki amit akar! Használták, vagy nem a pegazust "tagállami hatáskörben"?
Havanagi
Nem tárgyal,mert vaj van a fején.És a vaj lássuk be,nagyon megdrágult.Ha elolvad csurog össze-vissza,még másokra is rákenődik.Igy hát nem kockáztat.
csak úgy....
@KisTehen: ezt már ellötted, az áramról megfeledkeztél te ökör..
KisGenyo2
Én inkább keményen kifugáznám ezt a Juditkát, de ez teljesen politikamentes szándék. ;-)
Törölt Nick
Ha nem lenne nyakig sáros, hanyatt-homlok rohanna, hogy megvédje az igazát. De nem akarja tisztázni magát, mert nyakig merült a mocsokba, és inkább ott dagonyázik amíg lehet.
lusta
Állítólag a föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak nincs semmi takargatni valója.
Vagy mégis?
csak úgy....
@Maccska: te mint egy igénytelen majom persze,hogy elégedett vagy, lényeg a napi banán adagod!
tudom,hogy fölösleges mert idióta vagy de azért megpróbálom! se segélyt nem kapok se afgán szomszédom nincs,annak viszont örülök,hogy a szomszédságomban sincs olyan örült,buta fax mint te vagy! 0rbán halála után szobrot fognak nektek állítani, azzal a címmel, hogy íme a balfaxok!:)
Törölt Nick
@Maccska: Akkor a magyar kormánynak sincs köze Európa pénzéhez, mégis naponta követelődzik.
jesz
...aztán kiderül, hogy ez az unijós valaki is lopós? Most nagy az arca(még)...

...ha Varga bukik a völner miatt, akkor lesz csak szarban Orbán...addig? mintha semmi nem történt volna.
polgarb
@csak úgy...: Akiket itt felsoroltál az egy skizofrén barom Grazból! Orbán ágytáljából ebédel, ez a rögeszméje! Ma megint elb@szták a gyógyszerezését,bár a bogyók már nem is segítenek rajta, viszont egy 400v-os sokkolás megoldaná a problémáját!
Libbantölő
@m73: anyád örül pedig mikor elmegyek és taknyosra szopatom! Hahaja a kis gecinek tele van a pofája. Te szégyengeci!
ómió
@m73: Dugd már meg a bárcáskurva anyádat, románbuger! Addig úgyse bírsz magaddal!
Alfa
varga jucibácsi egy kibaszott fidesz-ner ribanc, igazán méltó az apjához, aki kgb ügynök...és még büszke is rá!
Ezek mind lámpavasra valók
csak úgy....
@KisTehen: bugris dedós,eriggy és játsz a pötschöddel ha unatkozol!
kereső
@Maccska: Független Magyarország? Kitől, mitől független- a józan észtől biztosan. Ne rinyáljatok, lesz "független" Magyarország- majd mehetsz vizummal édes Erdélybe, meg horvátba nyaralni- három évente egyszer.
Igaz, hogy az orosz szteppét majd látogathatod nyakra-főre. Meg Moszkvát- ha meg tudod fizetni.
namihami
Talán, ha előre leadhatták volna a feltehető kérdéseket és kötelezhetnék a vizsgálóbizottságot a válasz elfogadására!?!?! Úgy szimplán, hazai fideszbizottság-módon.
No risk--módszerrel!
balos
A novák"józsi" éppen dömöcköli a legújabb cuncimókusa .agináját!Így nem tudott érdemben a kérdésre álaszolni!Talán majd egyszer,mikor kiderül róla,hogy nem kompetens az i-gazság ügyekben a geci engedélye nélkül!
csak úgy....
@Maccska: te egy ritka értéktelen majom,téged kár etetni!
csak úgy....
@Maccska: több közöm van hozzá mint neked, te és a családod 100 éve még a fákon lógott, te majom!
jáger laszló
Az igazság néha kellemetlen tud lenni,de L tudni emelt fővel viselni!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Maccska: téged meg sem kérdeznek,hiszen a te családodat kittenberger kálmán,még faládákban telepítette be magyarországra ,rákosi óta van szavazati jogotok de majd fölülvizsgáltatom! lófaß vagy te de nem magyar,te csak egy hangoskodó majom!
csak úgy....
@Maccska: ez nem baxogatás, ez a valóság! tibim,te egy szar majom :)
kereső
@Maccska: Mi???Hiszen sehol sem vagyunk- mindent uraltok náci fattyúk. Ki duplázta meg az államadósságot- 10 év alatt az előző 70 év összegét? A libsik, vagy a nagyon mélyen keresztény fasiszta fideSS?? Mi van még elzálogositani való a kinai kommunista pártnak? Mennyiért adtátok el az ország becsületét az orosz terroristáknak, kémejeinek?Jössz ezzel az óvodás szöveggel- libsiztek orrba-szájba, a kockás papir alapján, de hogy mit jelent a szó, azt nem tudjátok. Ha tudnátok nem használnátok s"szitok" szóként. Kimélj meg a bugyuta , egysikú , fantáziátlan megafonos propagandától.
csak úgy....
@Maccska: csak úgy döl a fos a szádból,persze mi dölne ha csak az van a fejedbe!
tibi majom, ketrecben a helyed!
kereső
@Maccska: Leszarom a gdp arányos államadósság mutatóját a NER-nek. Hazug az is- mutassátok ki dollárban a gdp-t, ne x@rrű rongyolt forintban 27,7%-os általános infláció mellett.
Ami a liberálist illeti, azt konkrétan rogán, szijjártdrubapjotr, és orbán tette szitokszóvá- ne kend másra a sajűt xärotokat, bár ebben isteni nagyok vagytok.
Aki Én
@Libbantölő: te igen jól példázod az agyhalott fideszest, te tesók beteg gyereke.
Aki Én
Az ilyen híreknél látszik leginkább, mennyire beteg a fideszes kisebbség. Tényleg mindegyik elmebeteg.
Ezek mellett tényleg bárki zseninek érezheti magát.
csak úgy....
@Maccska: ha tilos akkor neked miért állt meg a zasszony? most van egy elszökött volt nejed és 2db. 1/2 majom gyereked!
kereső
@Maccska: A világon nem forintban számolnak, hanem dollárban- másnak mesélj. És ne dobálózz ezzel a "hazaárulással", mert ezt egyenlőre pártod és kormányod cselekszi, minősitetten-és halmozottan. És ha már kommunistázol, te megafonos tanons- nem mi nyaljuk a kinai kommunista párt fenséges fenekét, nem mi koszorúztunk a Tianenman téren, hanem orbán, nem mi dicsőitjük a kommunista diktátorokat, kebelbaráttá fogadva- hanem orbán és maffiája.
Málna
Így van...Akinek nem kell, annak nem magyarázkodunk.
jáger laszló
A figurina nagyon magabiztos!!Csak nem az i gazságügyben bízik!!!??
Hát majd +látjuk Jucika...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@m73: Bolsiék tetves románbugerja! Baszd a bárcáskurva anyádat!
kereső
@Maccska: Ne dobálózz itten mindenféle "áruló" jelzőkkel. Mivel áruljuk el a külhoniakat? Valami konkrétumot- ha lehetne, mert azzal mindig adós maradtok. Az nem árulás, hogy szóvá tesszük- olyanok ne szóljanak bele az életünkbe, ne döntsenek az életünkről, akik a döntéseik következménye nem érint. Az sem árulás, hogy méltatlankodunk azon, hogy a kormány hálája jeléül- száz milliárdokat költ a külhoni sportra, egyházakra, és gyarapitja a magyar adófizetők pénzén Románia, Szerbia, Szlovákia nemzeti vagyonát- mintegy átválallja ezen államok feladatait. Mi ebben az árulás? Nem etetem a szomszédot, amikor itthon a pulyák a küszöböt rágják az éhségtől. Nem költök más osrzágok sport(foci) életére amikor itthon döglődik az egészségügy, és nincs szociáliis háló. Mindezeket tartod te "nemzetárulásnak"?Ez a magyarországi magyarok elárulása, és állampolgárként lefokozása. Ugye "nincs kétféle állampolgárság , azért kell a szavazati jog. Holott ez megvalósitja az állampolgárság közötti különbözőségeket- nekik csak jogaik vannak, a kötelesség meg marad nekünk.Na, ki akkor a magyar ellenes nemzetáruló?? Mert szerintetek, mindezt kifogásolni az kimeriti a nemzetárulás fogalmát- ezek szerint a magyarországi magyarok, azok akik kifogásolják a dolgokat- nem a "magyar nemzet" részei. Na, itt tartunk, a saját befizetett adóm elköltésének kifpogásolása , az árulás- haza és nemzet árulás. Jobb lett volna , ha nem szólsz cicus- szóljál már a magyar goebbelsnek, hogy még!! nem mindenki birka.
kereső
@Maccska: „Azért tartom ezt aljas dolognak, mert mi szívvel-lélekkel csináltuk és az elmúlt 13 évben letettünk az asztalra valamit”

– panaszolta a Tőkés Lászlóhoz köthető Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) egyik tagja, akitől megtudtuk: ezentúl nem kapnak egyetlen fillért sem a magyar kormánytól. „Január végén jár le mindig a szerződésünk, minden évben ilyenkor újítják meg, az idén viszont közölték, hogy innentől kezdve nem kapunk semmit. Borzasztóan el vagyunk keseredve” – tette hozzá. (Transtelex)
koszpeko
@Maccska: @Shikari: @ómió: @KisTehen: @Libbantölő:
Ti nektek mint kivülállóknak mi a véleményetek az iq.-ról?
És mint 1000%-ban érintettek az iq. hiányáról?
Mi a véleményetek arról, mint érintetteknek, hogy nem kell gondolkodni?
Mert amivel lehetne ez az agy nálatok totálisan hiányzik a helyén szar van.
ómió
@m73: Bolsi fajgörény! Eszerint sikerrel megdugtad a bárcáskurva anyádat! Gratula! Gréczy efftársad is "megvolt" mára?
ómió
@koszpeko: Fossal telt fejű efftárs! Csak nem IQ-ról, meg holmi gondolkodásról ábrándozol ott az elmeosztály munkásőr tagozatán!? Ne erőltesd, mert csak még idiótább leszel!
ómió
@m73: Bolsiék fajgörénnyel keresztezett aberró fajbuzija! Mid fáj? Csak nem az, hogy Bite efftársaddal még nem tudtál "összejönni"!?
e örö e bódottá
@Shikari: Meddig tépkeded még a szirmokat, seggarc? Ott vót, nem vót ott, ott vót, nem vót ott, ott vót, nem vót ott...

pinkliliom.com/wp-content/uploads/2021/02/84762d8000a8a2cf34e115541e54cdfb.jpg
e örö e bódottá
@Shikari: Ki az a hülye, aki elmegy egyedül egy húsz fős feketébe öltözött sötét lelkű birkózószart reggelizett vadbarmokkal balhézni?
Én úgy csinálnám, hogy elmennék, levideoznám a bagázs, utána egyenként elkapnám az összeset. Persze nem verném nagydobra, hogy utána ne lehessen hozzákötni a furcsa balesetekhez - mert nem jó a magasföldszintről leesni ágyban párnák közt.

Csak ötleteltem...
koszpeko
@e örö e bódottá: hazudik ennyi
Lecsalt Komárom Esztergom megyébe, hogy majd megmutatja.
A csürhét és ezt a barmot se láttam sehol.
Egy hazug csatornapatkány.
Nem jellemző rám a gyávaság.
Nagy verést kaptak volna.
e örö e bódottá
@koszpeko: Nem tudok igazságot tenni kettőtök között. Hívjuk segítségül Salamon bölcsességét. Fűrészeljük ketté Shikarit, aztán nézzük meg mi lesz.
karma1
De majd mennek a penzert kuncsorogni, mert mar most azt allitjak, hogy teljesitettek az Unio 27 pontjat, amit kertek toluk a penz utalasa erdekeben.
Nagy lesz az o pofajuknak a leszakadasa, amikor majd megkapjak a valaszt, amit a ciganyprimas is szokott mondani az uj cimbalmosnak, amikor az keri az esti muzsikalas utan a jarandosagat:
"- Hat fiam, jarni jarna, csak nem jut!"
koszpeko
@e örö e bódottá: ááá annyit kapunk érte mint egy emberért
ómió
@m73: Új "menetet" kért tőled a bárcáskurva anyád, bolsi fajgörény!? És nem bírod már a "vágtát"?
drrotf
Ha nincs takargatni valója Varga Juditnak , a tisztán látás kedvért akkor is meg kellett volna jelennie a meghallgatáson,ha ez a kérdés nemzeti hatáskörbe tartozik.Ez jól mutatja, hogy mennyire működik együtt a magyar kormány az EU szerveivel.Fogadni az EU szerveket, bizottságokat és megjelenni egy meghallgatáson az a minimum, hiszen az EU tagjai vagyunk és ha az EU-ban ilyen döntés született akkor alá kellene vetnie magát a magyar államnak ennek a szerintünk kifogásolható döntésnek.Az együttműködés hiánya , az ellenállás az EU-s döntéseknek az messzire kivilágít Varga döntéséből.Tette ezt akkor amikor az EU jóindulatát keresi egy másik fideszes miniszter ,Navracsics úr.
Gazella
@ómió: nálad nincs ki a négy kerék
ómió
@Gazella: Tükörbe nézve ilyet láttál!? És már önmagadat se ismered fel!? Ezekután makogsz "négy kerékről"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.