A fideszes Vigh László szerint az újságíró feladata az, hogy a politikusokat segítse, és sajtószabadság azt is jelenti szerinte, hogy akié a sajtó, annak az értékeit közvetíti. A Momentum szerint a márciusi ifjak forognak a sírjukban. A Népszava úgy tudja, hogy az Európai Parlament vizsgálóbizottsága szerint is a kormány szolgálatára kényszerítik a médiát Magyarországon.

Segít nekünk a sajtó abban, hogy építsük mindazt, amit elkezdtünk

– a fideszes Vigh László szerint ezt jelenti a sajtószabadság. A Zala megyei képviselő ezt március 15-én, a magyar sajtó napja alkalmából rendezett ünnepségen fejtette ki. 

Az RTL Híradó szemléje szerint a sajtószabadság napjáról emlékezett meg Vígh László fideszes parlamenti képviselő is, aki egy posztban köszönte meg a zalai újságíróknak a „pontos, hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatást”, majd egy tévéinterjúban azt is kifejtette, hogy mit ért ezalatt.

Ma, 2023-ban elmondható, hogy a sajtószabadság azt jelenti számunkra, hogy akinek a tulajdonában van a sajtó, annak az értékeit közvetíti

– véli Vígh László.

A képviselő azt is kifejtette, hogy az újságíró feladata az, hogy a politikusokat segítse:

a sajtószabadság azt is jelenti, hogy segít a sajtó nekünk abban, hogy építsük mindazt, amit elkezdtünk.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója az MCC második nemzetközi médiakonferenciáján idén januárban fejtette ki, hogy „a média stratégiai ágazat és szuverenitási kérdés”, mert „aki uralja egy adott ország médiáját, az uralja annak az országnak a gondolkodását és azon keresztül az országot”.

Forrás: rtl.hu/hirado, 24.hu, 444

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A sajtószabadság is olyan mint a kocsma. Aki fizet meg rendel. Ja! Most már világos, mint a vakablak. fideszes Vigh László te olyan sötét vagy ,mint éjjel a néger segge az alagútban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,akinek a tulajdonában van a sajtó"

És ezzel el is mondott mindent.
Ennyit a független sajtóról.
jáger laszló
Vigh úr és a sajtószabadság összhangja
Ez a hamis összhangzat dominál a fidex zenekarban
Sok ember pártkórusa,,,,
csak ennyi
barátilag
J.L.
tothjani
" A fasiszta állam tartópillére a központi propagandagépezet, amely a többséget a vezér mellé állítja. A hazugság, a propaganda minden fasiszta állam alapja, nincs semmi, amit jobban gyűlölnének, mint a szabad sajtó. A fasiszta vezért a nép szereti, ujjonganak érte."
ómió
Áááá! Pedig dehogy! A "sajtószabadság" az az, ami a "művelt nyugaton" van! Ha nem "neobolsiul" szólsz, lehúzhatod a "rolót"!
Sakk Matt
...

És a Fidesz fő politikája a korrupció.
/Lánczi/
Béla333
Tuskó Hopkins elmélkedését olvashattuk!
És ilyen szellemi és erkölcsi szinten van a maffiózók krémje, a parlamenti képviselőjük. Milyen lehet akkor a többi?!
Eladott Ország
A sajtószabadság is olyan mint a kocsma. Aki fizet meg rendel. Ja! Most már világos, mint a vakablak. fideszes Vigh László te olyan sötét vagy ,mint éjjel a néger segge az alagútban.
Béla333
Azért ott Zalában elég nagy sötétség lehet, ha ez a faszi a "kiválasztott"!
csak úgy....
értékeit törölve,inkább az érdekeit , tehát a szemenszedett hazugságait !
ómió
@m73: Szóval, megdugtad végre a bárcáskurva anyádat, szarkupac efftárs! Akkor, most "nekiugorhatsz" Bite efftársad leszopásának!
Nessy
Azaz, egy mondatban: Szabad a sajtónak a kormány által engedélyezetten, ellenőrzötten működni!
Eladott Ország
Felvilágosító abszolutizmus. A veszélyhelyzet én vagyok. Remélem úgy végzi mint a volt román diktátor. Ki fizeti a révészt?... mini Putyin
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/282197966_2096248670579856_5242684006392684156_n.png?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ZUKOAXtz_JUAX_P00n_&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCTfxfKCBl0UXti7oEe4xncNRv_hccYs7kEkw9yTb85xg&oe=6419DBEB
Az orbáncsicska állítása azért sem igaz, mert a KESMA-t közpénzből és hírdetésekből tartják fenn, mivel a kormányzati szennylapoknak' alig van olvasottsága, abból azt fenntartani nem lehetne. Lásd megyei napilapokat ( "ingyen?" társítják hetilapokkal) . Az M1-t a fidesz szócsövét (kanálisát) 100 miliárd forintos nagyságrendben szintén az adófizetők állják!
Nessy
@Philip Marlowe: Tudjuk, hogy ez van. De akkor kéretik a "független, szabad,sokszínű sajtóról" visszafogottabban nyilatkozni pártunknak és kormányunknak.
Aki Én
@Philip Marlowe: És akkor mitől független és pártatlan a sajtó?
Miért is kéne egy kisebbség értékeit közvetítenie mondjuk egy ,,közmédiának"???
Mondjuk az lenne meglepő, ha értenéd.
Aki Én
@ómió: Szóval, megdugtad végre a bárcáskurva anyádat, szarkupac efftárs! Akkor, most "nekiugorhatsz" bármelyik efftársad leszopásának!
Aki Én
@KisTehen: A Telex nem hazudik, nem uszít, nem hergel annyit, mint a közpénz ezermilliárdokból működő ,,köztévé". Aminek erről papírja is van, te ostoba barom.
És nem is közpénzből működik.
Megint ostoba, hazug példát hoztál, ahogy mindig, te agyhalott balfasz!
Pálinkás Pál
ezért mondom, a halott fideszes a jó fideszes...
Nyírfa
Ezek merték Petőfit a szájukra venni?

Ember, a templomból jövök! - utasította vissza a harcos egy szemtelen újságíró tolakodását, és várta, hogy a szolgája lapozzon, mert nem tudta, kell-e még mondania valamit.
A templomból a múltkor volt- sziszegte kínosan mosolyogva a szolgája,
És most, most honnan jövök? - kérdezte a harcos, és kidugta a nyelvét, hadd szellőzzön , amíg megérkezik a válasz.
A forradalomból - súgta a szolgája, de közben észrevette, hogy kikandikál az aranyrúd vége a harcos zsebéből.
Kissé előrébb araszolt, hogy takarja a frissen szerzett zsákmányt, amiből nagy baja lehetett volna a harcosnak, de biztos, ami biztos, lelepleződés esetére, magában már ötölte is ki a magyarázatot.
Az aranyrúd nem bírta tovább a nagy has nyomását, és kifordulva a harcos zsebéből, nagy zajjal landolt a térkövön.
A nem tágító firkász észvette, fel is kapta a földről - gyorsabb volt, mint a szolga , aki lassúsága miatt meg is kapta méltó büntetését - és nekiszegezte a harcosnak a kérdést: ez honnan van?
A biztonságiak nem tűrhették tovább ezt a zakalatást, kikapták az újságíró kezéből az aranyrudat, majd kicsavarva mindkét karját, elvezették.
De akkor előállt egy újabb tudosító, aki fel is vette a lezajlott eseményeket, s nem tudták megakadályozni, hogy a mikrofonba kiabálja a következőt: tudjuk, hogy Ön tegnap a páncélteremben járt, ellenőrizni az aranykészletet. Véletlenül beugrott egy rúd a zsebébe?
A harcos megpróbált lesújtó pillantással válaszolni, s intett a testőreinek, hogy mentsék ki szorult helyzetéből, ám ekkor
különös dolog történt: a rúd meglépett. Ahogy mondom. Megelégelte a fogságot, s a lábak között megindult a szabadság felé.
Csoda történt, igen, Hogy ez a csoda kinek, minek köszönhető, az legyen még titok, de csak addig, amíg tudói készen nem állnak a felfedésére. Hogy ennek ideje mikor jön el? Egyelőre csak annyit árulok el, hogy eljön.
Addig is hadd izguljon a harcos.

A mese csupán a fantázia műve, hiszen tegnap jöttem le a...
Péter2
Képzavarban van a tag ! Nem véletlenül van kimondva , hogy Magyarországon nincs sajtószabadság itt a beismerés !
puszt
A fideszes azt jelenti számunkra, h hülye...
Edebácsi
Azaz: " sajtó akkor szabad, ha azt írja , amit én mondok"
A "szuperszonikus demokrácia". Nekik SZUPER, a többieknek SZÓ'NI KUSs (Üjra aktuális Vicc a Rákosi-időkből)
jáger laszló
Sajtószabadság
A sajtószabadságnak is van határa
Mindenféle zöldségeket nem írhatnak a lapokba ! Azért van a főszerkesztő,hogy irányt szabjon a lap működésének és a gyomokat kiirtsa!
Ettől még lehet független a sajtó és nem kell szolgalelkűnek lenni!
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
@KisTehen: "ha nem nyalsz z-nek, akkor oroszbarát vagy"

Ha nem nyalsz a maffiavezér O-nak, akkor hazaáruló vagy, lisibolsi, sőt nem is vagy ember.
terlasz
Ezek a jóemberek fordítva ülnek a szamáron, ezért ilyen finggőzös az agyuk.
ómió
@m73: Még mindig nem sikerült telebasznod a bárcáskurva anyádat, bolsiék szarkupaca!? Attól vagy ilyen "zaklatott"?!
ómió
@Aki Én: A mocsokbolsi hazugságaid mellé most egy kis lopást társítasz, bolsiék fajgörénye, vagy az lepett meg téged, hogy az@m73: nevű szarkupac efftársadnak "megkereséskonform" módon válaszolok!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.