Makó első embere hálatelt szívvel köszöni a keresztutat.

Hálatelt szívvel köszönöm a nagyheti gondolatokat, a közös éneklést, imádságokat. A keresztút kegyelmi ideje váljék Isten dicsőségére és lelkünk üdvösségére!

– ezzel tette közzé Makó fideszes polgármestere, Farkas Éva Erzsébet a Facebook-oldalán azt a fotósorozatot, amin az látható, ahogy egy méretes keresztet általános iskolás gyerekeknek kell átvinni a városon.Gyerekekkel cipeltette a keresztet az ájtatoskodó fideszes polgármester

Kép: Facebook.com

A politikus bejegyzése szerint ezzel Jézus Krisztus Golgotára vezető útját tették a gyerekek számára jelenvalóvá.

A Farkas posztját kiszúró hvg.hu szerint több kommentelő felvetette, hogy esetleg meg is kellett volna korbácsolni a gyerekeket, hogy teljesebb legyen a golgotai élmény  – ezek a kommentek mostanra nem láthatóak.

Forrás: Facebook.com, hvg.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
@Maccska: Istent nagy betűvel írjuk te istentelen illipsi.
csak úgy....
@Maccska: nektek 0rbán, aki iványival keresztelteti a lurkókat! :)
Pálinkás Pál
@Shikari: Te analfabéta lápicigány..." Makó fideszes polgármestere, Farkas Éva Erzsébet "...látod köcsög...?
de te ezt írod neki.." Köszönjük Polgármester Úr! Igazi keresztény hangulat és életérzés "...rosszat másoltál a cikk alá?...összekeverted az ábrákat...?
Fenyöfa58
@Pálinkás Pál: VEZÉR HŰLYE !!A ROGÁNI ALOMBÓL !!! MIT VÁRTÁL TŐLE ???
jáger laszló
Hát elég morbid Golgota +emlékezés a gyerekeknek!!!??
Én nem tartom etikailag követendőnek!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Tisztelt polgármester asszony! Ha ekkora keresztény, talán, azt is illene tudni, hogy az ábrázolásokkal ellentétben a kereszt hosszanti részét már előzőleg mélyen beásták a földbe, és a kereszthalálra ítélt a felső,rövidebb részt cipelte a vállán, úgy, hogy rákötözték a karjait. És még az evangéliumokban sem szerepeltek gyermekek! Gondolom, akkor tisztába van a lábtartó szerepével is.
Fenyöfa58
@Shikari: @Maccska: ORMÁNY ISTENE /ROGGYANT TÓNI // MOST MÁR TÉNYLEG MAGÁHOZ SZOLITHATNA BENNETEKET !!! HA NE TALÁN NEM TUDJÁTOK HOGY MIÉRT ,MAJD KÉSŐBB EL MONDOM !!!
Csizmás Kond
Ugye tudjátok gyerekek, hogy az akkori ( Jézus keresztre feszítése) eseményeket Ábrahám leszármazottjai vitték véghez, és ma minden más nemzet csak megemlékezésből eljátssza ?
Fenyöfa58
@Nessy: most asszony vagy uúr ??? vagy illibsi GENDER vagy LMBTQ !?? =====szegény JÉZUS!!! FOROG A MADJAROK ÁLTAL LÉTRE HOZOTT NEMZETHY FOSODÁBA !!! ÁMEN !!! HOLNAP MÁR A FIDESS -nyikes OVODÁSOK VISZIK MAJD ORBÁN KERESZTJÉT !!
Fenyöfa58
@simmering73: @csak úgy...: GYURCSÁNY LEGNAGYOBB BŰNE ,HOGY BEZÁRATTA AZ OPNIT !!! INKÁBB BÖVITE NI KELLETT VOLNA !!!,HOGY ENNEK A SOK AGYHALOTTNAK LEGYEN VALAMI KONTROLL !!
szegfue
@Shikari: 14:58 Cseszd meg... a polgármester nem férfi, hanem nő!!! De lehet, hogy volt fütyije, csak nem "körülmetélték", hanem levágták, egy nemváltó mütét során.:)) Végig sem olvasod a cikket, csak "hurrázol", mert fideszes esemény volt.
szegfue
@Pálinkás Pál: 15:38 Csak most olvastam el az irásodat, hogy Te is észrevetted ezt a remekbe szabott mondatot.
csak úgy....
@Csizmás Kond: és azóta a magyarok hány százezer embert nyírtak ki, sokakat isten nevében, te szerencsétlen tuskó?!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: 15:51

Azt írod: " Ugye tudjátok gyerekek, hogy az akkori ( Jézus keresztre feszítése) eseményeket Ábrahám leszármazottjai vitték véghez"

"A Biblia szerint Jézust a rómaiak keresztre feszítették."

www.origo.hu/tudomany/20190422-nagy-volt-a-kereslet-a-keresztrefesziteshez-hasznalt-szegekre.html
drrotf
Csak azért vitette a gyerekekkel a keresztet, hogy ismerjék meg és érezzék, hogy fideszék alatt milyen nehéz az élet, és hogy lássák hogy a szegény embert és a beosztottat még a kereszt súlya is nyomja!Különben azt hihetnék a gyerekek ,hogy az élet csupán játék, és könnyű mint a hó pihe!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Hát igen...de mivel Jézus a zsidókat szándékozott megtéríteni, így az ők áldozatuk lett. Ők árulták el, ők ítéltették el és őt választották Barabás helyett.
Fenyöfa58
@KisTehen: A TIED MEKKORA ??? RÁ FÉR MÉG AZ EUROPA TÉRKÉPRE ???VEZÉR ÖKÖR ???
Aki Én
@Shikaratyi a cibáló: Gondolom sok metéltet láttál már, te aberrált idióta.
csak úgy....
@Aki Én: hiszen miattuk jár nudista strandra ez a melegszívü buzzancs..
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 14:58
siki te nagyon hülye, itt van kiemelve a cikkből egy mondat
"Makó fideszes polgármestere, Farkas Éva Erzsébet"
szegfue
@Shikari: Tegnap 17:26 Pontosan erről beszéltem! A Te "lényegi mondanivalód" minden témához u.az, mindegy miről szól a cikk. Úgy szeretnék már Tőled 1-2 önálló, logikus mondatot olvasni... necsak a "mimagyarok, a minoritás" és a zsidózás lenne benne. (Még az is eszembe jutott, ha Te olyan magyar vagy, akkor miért használod a minoritás kifejezést?)
Macskaszem
Ezt a durván orbáncsicska parasztot ott helyben keresztre kellett volna feszíteni. Hogy a saját rinocéroszbőrén érezze az isteni szeretetet.
amortizáltok
@Shikari: farkas flórián tán a rokoni köröd tagja és miért nem illik elszámoltatni pld őkelmét.100 millás székház fundomentum nélküli házak telkek amit vásárolt a felzárkoztatási pinzekből SÉRTŐEK A tények de igazak csak orbán meg a polt játéka a kimentésre? ugye és a kormányautó ami orbántól hozzákerült, 3 nap mulva sirt, hogy új aksit kellette venni a csontra átvizsgált autóba?? na ilyeneket közpénzel megdobni is pazarlás ám.
ómió
Pedig az efftársak már régóta a veres csellagot "ajánlják" a kereszt helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.