Szerda este egy szerző nélküli Köszönjük, nagykövet úr! Nem fogjuk elfelejteni című szöveg volt órákon át – éjjel is – a vezető hír a közmédiában.

A "független" közmédia szerző nélküli cikkben szidja az amerikaiakat

Fotó: Telex/olvasói fotó

A hirado.hu oldalán megjelent szöveg arra a „Ruszkik, haza!” feliratú országos ellen-plakátkampányra reagál, amit a hét elején indított a Nyugati Pályán nevű csoport az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének támogatásával – szúrta ki a Telex

A szöveg így indul: 

„Meg se lepődünk, amikor kiderül, hogy dollármilliókkal tömik a baloldalt, vagy amikor sokadjára próbálnak belerángatni a háborúba, vagy ha bankvezetőket tiltanak ki, de a Ruszkik haza! felirattal futó plakátkampánynál már érdemes kimondani, hogy az Egyesült Államok saját magát rúgta bokán.”

Ezután arról van szó, hogy 1956-ban a magyarság teljes egyetértésben festette a falakra ezt az ellentmondást nem tűrő két szót, miközben abban hittek, hogy az Egyesült Államok majd jön és segít.

„Nem jött, fontosabb volt a szuezi válság.

Amikor '56-ban zúgott a Ruszkik haza!, akkor az amerikaiak hangosan mellénk álltak, a háttérben viszont nyugtatták Moszkvát, hogy felesleges még csomagolniuk, mert az Egyesült Államoknak nem áll érdekében Magyarországot kiszakítani a bolsevik birodalomból.”

A magyarok melletti kiállás a névtelen szerző szerint a harmadik világháborúhoz vezetett volna.

„És most sem akarnak idejönni, vívja csak meg helyettük néhány tízmillió kelet-európai. Van belőlünk elég. 67 évvel ezelőtt már ahhoz is gyomor kellhetett, hogy a magyaroknak való hátat fordítás után a menekültek áradatát az USA az oroszok elleni propaganda céljaira felhasználja, de hogy 2023-ban van képük nemcsak a szavakat, de egy 1956-os fotót felhasználva politikai gúnyt űzni egy nép szenvedéséből és halottaiból, az minden határon túlmegy.”

A szöveg szerint egy dolognak örülhetünk azért, ez pedig az, hogy az amerikai nagykövet cselekedeteivel „ittlétének remélhetőleg nem túl hosszú idejére” az emlékezetünkbe véste, hogy mire számíthatunk a „szövetségesünktől”.

„Köszönjük, nagykövet úr! Nem fogjuk elfelejteni” – zárul a szöveg David Pressman budapesti nagykövetnek címezve.

Forrás: Telex.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Gyáva firkász! Ez sem vállalja a felelősséget az általa leírtakért! Mellékesen, az 1956-ban a kórházat őrző ruszki katonák is meg voltak győződve róla, hogy Szuezben vannak! Mesélhettünk nekik arról, hogy ott meleg van, pálmafák, és tenger, ami fölött nincsenek hidak, mint amin éppen átjöttek! Ez a Duna és Budapest,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
puszt
"A magyarok melletti kiállás a névtelen szerző szerint a harmadik világháborúhoz vezetett volna."
A nyomoronc maga írja le az okot, h miért nem szállt be tevőlegesen az USA. Ehhez képest most tovább ment a fegyverszállításokkal az ukrán konfliktusban. Még mindig nem értitek, és vicces, és ócska, ahogy ezt elszólásokkal tudtunkra is adjátok...
Ábel
Dühönghet a közmédia. Majd sírni is fog, ha a muszkák hazatakarodnak?
Namely
És az amerikai nagykövetség miért is támogat politikai kampányokat? Mert ők nagyon függetlenek és nagyon csak azért vannak itt, mert diplomaták. Nem kémek és gyarmattartók, dehogyis. És még ők merik kritizálni, hogy a közmédia nem független... van bőr a képükön...
Ja, mondjuk jogosan háborodnak fel, hiszen ők a gyarmattartóink, és ők akármikor beszólhatnak bármiért. Ha független ország lennénk, akkor az első alkalommal, amikor a jenki trágyakupac átlépte a diplomata megbízatása határait, azonnal hazazavartuk volna.
De egy magunkfajta nyugati gyarmat ilyet nem tehet.
:(
Nessy
Gyáva firkász! Ez sem vállalja a felelősséget az általa leírtakért! Mellékesen, az 1956-ban a kórházat őrző ruszki katonák is meg voltak győződve róla, hogy Szuezben vannak! Mesélhettünk nekik arról, hogy ott meleg van, pálmafák, és tenger, ami fölött nincsenek hidak, mint amin éppen átjöttek! Ez a Duna és Budapest,
Pálinkás Pál
ez valami ritka köcsögény, rohadt bértollnok...
balos
@KisTehen: barom!te voltál az aki névtelen?
Pálinkás Pál
@Namely: ellenetek minden megengedett..mág az ördöggel is szövetséget kötnék,ha a bukásotok a vége...
Péter2
Ilyen a kommunista beidegződés , még szerencse , hogy a baloldal beléptette az országot az Európai unió kötelékébe , és a NATO-ba , mert most nagy volna az esély rá , hogy a komcsi jobboldal a teljhatalom és leválthatatlansága érdekébe , pl egy nagy tömegű elégedetlenség miatt kirobbanó forradalom stb, képes volna orosz erőket behívni a hatalmuk védelmébe , mert azt mindenki tudja , ha bukik a fidesz , mert örökké semmi nem tart , jön az elszámoltatás, és a hosszú börtön évek , nekik addig van szabadság még kormányon vannak , ez az egy menti meg még őket az elszámoltatástól és a börtöntől , ezért volnának mindenre képesek , nem véletlen dörgölődnek olyan országokhoz akik lábbal tiporják a jogállamiságot , elszámoltatást , hogy egy bukás esetén ha szerencséje van olyan országba tudjon menekülni , ahonnét nincs kiadatás , pl Oroszország , Fehéroroszország , stb .
Eladott Ország
@Namely: ma, 16:07 ♦ Tájékoztasd már az agyhugyköves fidesz haverjaidat , hogy hazánk az EU és a NATO tagja te phaszparaszt, amit a kurva bűnöző román cigányod és porstituált bandája nem szavazott meg, te barom! Aki pedig egy közösség tadja, ott vannak elvárások, szabályok is! Ha nem tetszik akkor takarodjatok a ruszkikhoz/kipcsakokhoz, és magyar népet hagyjátok békén élni és dolgozni a qrva anyátokba! A magyar nép népszavazással döntött az EU és a NATO csatlakozásról! Takarodjatok! Börtönben rohadtok meg és úgy végzi a dagadt debil, despota csúti geci, mint a kárpátok géniusza! A magyar föld az ilyen hazaáluló rohadt bűnöző ganékat' kiveti magából, feküdjön Ceausescu mellé, oda való, ahonnan jött!
kulabombaafityiszre
Eddig is senki volt aki írta,most már neve sincs.
Namely
@Pálinkás Pál: Azt hagyjuk, hogy a diplomáciához halvány gőzöd sincsen, sajnos nem ez az egyetlen terület.

"mág az ördöggel is szövetséget kötnék,ha a bukásotok a vége... "
És hogy ment a felháborodott duma, amikor egy politikus azt merte mondani, hogy az összefosás abban reménykedik, hogy jönnek a nekik tetsző külföldi megszálló erők és hatalomra segítik őket...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A magadfajták álltak 45-ben és várták a szovjeteket, hogy végre kedvükre öldököljenek... jó lenne ismét apáid nyomdokaiba lépned, ugye? Gondolom az őseidből nem egyet kötöttek fel 19 után ugye?
:)

"ellenetek minden megengedett.."
UI: nem magadból indultál ki? (hogy értsd, mert még mindig pislogsz, mint hal a szatyorban, hogyan is érthetem ezt: a fenti kommentemben nem a Kormányt védtem, hanem éppenhogy azt is kritizáltam, de sajnos te túlságosan műveletlen, olvasatlan és iskolázatlan vagy ahhoz, hogy értelmezni tudd).
Búúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Palika. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
justhpeter
@durbincs: Elolvastam, szerintem nem keveredtem rossz társaságba. Nagyobb szégyen lett volna, ha mondjuk Shikari testvéreddel raktál volna össze.
Aki Én
@Namely: ,,Azt hagyjuk, hogy a diplomáciához halvány gőzöd sincsen, sajnos nem ez az egyetlen terület."

És mindezt az antidiplomata és mindenki belügyeibe belepofázó, magyarok közpénzét külföldi kampányokon osztogató kormányunk védelmében?
Hú, de geci buta vagy...
És te okoskodsz diplomáciáról? Megint?
Feltűnt agyhalott, hogy megint magadat veregeted vállon, pedig segg buta vagy?
Aki Én
Nagy baj lesz ebből a központilag gerjesztett uszításból, hergelésből, amivel a kudarcos antikormányzást, orosz seggnyalást leplezik.
Persze csak IQ 30 alatt.
Sajnos a buta szekta nem is érti mi a probléma.
Csak a nekik tetsző propagandára mehetnek közpénz százmilliárdok.
Aki Én
@Namely: ...na és ez a szánalmas, gyerekes, tehetetlen DDDDDDDDDD..., mint valami agyalágyult védjegye.
Ijesztő...
Juhász István
RUSZKIK HAZA ! --- Ebben én nem tudom, mi a HÁBORÚPÁRTISÉG...Csipjen meg valaki, hogy felébredjek ! Igenis, EGYETLEN módja lehetne a jelenlegi háború/ lánykori nevén : KÜLÖNLEGES HADMŰVELET / befejezésének, és a BÉKE eljövetelének, ha az oroszok szépen visszamennének a hazájukba, és akkor lehetne tárgyalgatni egy kerek, vagy egy NAGY asztalnál, a BÉKÉRŐL. Addig a BÉKEPÁRTISÁG pusztán egy lózung...
Aki Én
@Juhász István: Semmi. És ezt a fidesz tudja a legjobban.
Ezért kell mesterségesen hergelni a szektájukat.
NKF
Amit művel ez a buznyák nagykövet,már sok! Dehát az amcsik diktálnak egész Európának!
ómió
A jenki efftársakat az igazat megírva lehet "szidni"!? "Emmá'" nem semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.