„Az ördög ügyvédje” elleni bírósági perben kedden és csütörtökön tanúként hallgatták meg Borkai Zsoltot is. A Blikk beszámolója szerint kedd délután a szexvideó több szereplőjét is beidézték tanúnak, akik előtt – az ügyvédek, ügyészek, vádlottak jelenlétében – többször is levetítették az említett videót. Borkai a Győri Járásbíróságon videó formájában tett vallomást, miközben össze volt kapcsolva a veszprémi tárgyalás résztvevőivel.

Győr egykori polgármestere az Ördög ügyvédje miatt indított perben tanúskodott csütörtökön, és újságírói kérdésre arról beszélt, már túl van a dolgon, sőt megerősítette a családját az ügy.

Borkai Zsolt megszólalt a szexbotrányáról, miután tucatnyi ember elemezte ki a pikáns videót: "Jóval szorosabb lett a kapcsolatunk a feleségemmel"

Fotó: ATV/YouTube

„Az ördög ügyvédje” blog működtetésével kapcsolatban személyiségi jogok megsértésének vádjával állt bíróság elé Czeglédy Csaba a Veszprémi Járásbíróságon. Kedd délután a szexvideó több szereplőjét is beidézték tanúnak, akik előtt – az ügyvédek, ügyészek, vádlottak jelenlétében – többször is levetítették az említett videót.

A szexbotrányába belebukott egykori fideszes polgármester csütörtökön a győri bíróság épületének videószobájából, tanúként jelentkezett be annak az ügynek a tárgyalására, amely „Az ördög ügyvédje” nevű blog miatt folyik Veszprémben.

Egy ilyen procedúra valóban rendkívül kellemetlen, még akkor is, ha igazából olyan régen volt, hogy már el is felejtettem. Nem örül az ember ennek, de itt nem én vagyok a vádlott, én a sértettje vagyok ennek az ügynek

– mondta a meghallgatásra érkezve a Blikknek Borkai Zsolt.

A lapnak hozzátetet:

Nekem nem vetítették le a videót, az esetemben erre nem volt szükség. Arról van szó, hogy azok a felvételek és képek, amelyek megjelentek azon a blogon, nem az engedélyünkkel készültek. Nem is járultunk hozzá. Ez a személyiségi jogok súlyos megsértése. Ilyenformán az, hogy ki és hogyan volt szexuális kapcsolatban, nem kérdés ebben az ügyben. Hiszen már a kezdet kezdetén sem tagadtam, hogy én vagyok felvételen

A volt városvezető a Blikk kérdésére, hogy mennyire viselte meg, hogy ismét fel kellett idézni ezeket az eseményeket, a következőket mondta.

Már túl vagyok rajta. Talán azt is mondhatom, hogy minden rosszban van valami jó. Nagyon megerősített engem, hiszen ami nem öl meg, az megerősít. Jóval szorosabb lett a kapcsolatunk a feleségemmel és az egész családdal. Az elmúlt három év megpróbáltatásait közösen le tudtuk győzni. Szerintem ez külön példamutató, bár nem volt egyszerű 

A lap megkérdezte azt is Borkaitól, hogy mit érez azok iránt, akik ilyen helyzetbe hozták, s most viszontláthatta őket. Azt válaszolta, nem érez haragot.

Ami történt, megtörtént, ennek megvolt a következménye, nem tekintek visszafelé. A harag mindig rossz tanácsadó, aki ez alapján cselekszik, soha nem sikeres

- mondta Borkai Zsolt.

Ahogy korábban mi is megírtuk, pár napja fordulat történt Borkai Zsolték szexbotrányában, és előkerült az egyik fiatal escort lány, aki a luxusjachton szórakoztatta Borkait, illetve annak ügyvéd barátját

Mint ismert, 2019-ben hozták nyilvánosságra a jachton készült titkos felvételeket, ami Borkai Zsolt polgármester lemondását eredményezte. Bár ismét megválasztotta a város, röviddel később végleg visszavonult a politikától.

Forrás: Blikk, 24.hu, hvg.hu
Fotó: ATV/YouTube

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Perverz egy asszony lehet ha arra gerjed, hogy a férje Qrvákkal kufircol.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ezt nem lehet elfelejteni...csak hallgatni róla...a múltat még pénzért sem tudja feledtetni a nejével sem, sőt a gyerekeivel sem...mindig akad, aki szóba hozza, már csak a rend kedvéért...

Ez be nem gyógyuló seb a lelkekben...
ómió
És Gréczy efftárs "eseménytörténete" - mint követendő példa - nem lett "megjelenítve"!?
justhpeter
Nem értem miért kell ma ezzel az erkölcsi hullával foglalkozni.
Clavigo
Jó gyomra lehet a zasszonynak..DDXDDXX:):)
Macskaszem
Perverz egy asszony lehet ha arra gerjed, hogy a férje Qrvákkal kufircol.
icegygenabro
@ómió: most Borkai eftársad van a porondon ,te tirpák!
Pegero
Valóban nem felejthető Borkai sztorija, mint ahogy az sem, ahogy Geczy Zsolt racsnizik!
colibri
@Clavigo: 10:27 Jó gyomra lehet az asszonynak, de nemcsak azért, mert megedzette a kapcsolatukat borkay szexesete, akkoriban azt lehetett olvasni, hogy borkayné sem élt apáca életet, ő is másnál kereste a testi boldogságot.
kereső
A "sértett", jó, hogy azt nem mondta: "áldozat"...
teuton
@Pegero: Van rola videod vagy csak fantazialsz??? Gyrekekröl is fantazialsz, mint nagykövet??? Csak szolok, Greczy 19 pert nyert a lejarato szennymediak ellen...
teuton
@ómió: Van rola videod vagy csak fantazialsz??? Gyerekekröl is fantazialsz es fenykepeket gyüjtesz, mint a nagykövet??? Csak szolok, Greczy 19 pert nyert -az összeset!- a lejarato szennymediak ellen...
Pegero
@teuton: "Gyrekekröl" ??? Azok kik, te gyökér?
ómió
@icegygenabro: Mi van, idióta!? Számodra már az érdeklődés se "efftársias"!?
ómió
@teuton: Nincs rólatok "dicsőségtablóm"! Nem gyűjtök ilyesmit! Gréczy efftársadnak meg "jó efftársi bírái" lehettek, ha a korábban itt-ott feltűnt "intim képei" szétküldését sikerült mondjuk a szomszédjára hazudnia!
teuton
@ómió: Na analfabeta birka, ha nincs bizonyitekod, akkor miröl böfögsz??? A Borkai-video megvan a neten, a nagykövet "urat" kormanygeppel mentettek ki, hogy ne rohadjon 20 evet perui börtönben, Greczy MINDEN PERT megnyert es több millios karteritest kapott! A birok pedig a törvenyek szerint itelnek, mert MO a fitymasz szerint jogallam. Ha pedig nem a törveny szerint itelnek, akkor nem jogallam... Na akkor most mi van, a sajat csapdadba estel agyatlan birka?!
simmering73
"Vagyis Borkai nem kussol legalább utólag, szégyenkezve és a kezét tördelve, hanem bölcselkedik és moralizál. Ha a börtönben senyvedne az elkövetett disznóságai miatt, akkor talán hivatkozhatna három év megpróbáltatásaira, de így, hogy megúszta, vajon milyen megpróbáltatásokról pofázik? Mi a megpróbáltatás abban, hogy egy magát konzervatívnak, kereszténynek definiáló, a heteroszexuális családmodell kizárólagossával, egy férfi és egy nő szent kapcsolatával nyomuló pártvallás képviselője saját elhatározásból kétes erkölcsű honleányokkal közösül, és emiatt a pártja kivonja a forgalomból? Egyáltalán hogy jutottunk el odáig, hogy Borkai ma már szinte erkölcsi világítótoronynak tartja magát? Egy mások magánéletében vájkáló, mások életét politikai érdekből megkeserítő, a heteroszexuális család kizárólagosságát alkotmányba fércelő állampárt házasságtörő, prostituáltakkal hetyegő arca a jó példája az egészséges családnak? Ne bassza már meg."
kolozsvaros.com/2023/04/22/ok-igy-elnek-es-ok-mutatjak-a-peldat/
teuton
@Pegero: Mar megint csak ovodas kepekre telik az IQbol? Ja, csak tükörbe neztel...
teuton
@Pegero: Menj vissza az ovodaba kepeket nezehetni! Oda eleg az IQd...
teuton
@Pegero: Javasolnam, hogy nöjjel fel, tanulj meg ertelmes mondatokban fogalmazni es irni, vagy inkabb maradj meg az ovodas szinten a kepeknel. Masra ugysem futja az IQdbol... Szerintem az oviban a majom volt a jeled, aztan az is maradtal...
Pegero
@teuton: Jó! Nem küldök neked képeket, hanem csak egy értelmes mondatot írok, amit minimális IQ-val is megértesz! Menj a picsába! Ennyi!
ómió
@teuton: Bolsiék elmebetege! Te csak azt hiszed el, amiről "videód" van!? Akkor, már csak ezért is konstatálnod kellene azt is, hogy nincs eszed! Az "efftársi következetességed" odáig már nem terjed, vagy annyi sincs már a fejedben, hogy ezt észre vedd? A "nagykövet úrral" meg csak dicsekedj nyugodtan, belőle még a bolsi efftársaid csináltak "diplomatát"! Gréczy efftársad számára meg biztos a szétküldött "verőlegény képek" szolgáltatták az "efftársi felmentés" és "pernyerés" fundamentumát! Bolsiék fajkreténje! Majd, ha lesz mivel gondolkodnod is, akkor röfögj!
teuton
@ómió: Analfabeta fjkreten naci efftars, mifele"szetküldött kepekröl" röfögsz? Amiket a nagykövet küldözgetett? Greczynel mifele bizonyitekod van erre? Ja, te csak azt tudod hazudni, ami nincs? Egyebkent a nagykövet csak egy kis alkalmazott volt, orbancodek csinaltak nagykövetet belöle, az ATVILAGITAS UTAN! Ja, hogy ott csak az volt a kriterium, hogy fideszes nyalonc legyen? Orbancodbol ki csinalt ifjukommunistat, meg a szüleiböl parttitkarokat? Analfabeta köcsög, böfögj be akkor csak valamit, ha bizonyitani tudod! Ja, egyebkent nem kell semmit begyüjts, add be a Google baratodnal "Borkai szexvideo" aztan mar jön is a bizonyitek keppel+hanggal!
ómió
@teuton: A "bizonyítékaidat" azoktól kérd, analfabéta fajkretén náci efftárs, akiknek azok szét lettek küldve! Ha meg nem tudnád, bolsiék fajkreténje, a követségi alkalmazottakat is "át kell világítani", mielőtt munkába állnak! Nem elég, ha bolsinyaloncként felveszik őket! Ifjukommunistákat (KISZ tagokat) meg kommunistákat pedig az eleid "magasabbrendű társadalma" csinált itt kényszerből sokakból, ("demokratikusan") - Böszme efftárs apád biztos sokat tudna erről "mesélni" - akik a kolhozban kapáláson túl anno többre akarták vinni! Gréczy efftársadtól meg kivételesen utólag is biztos kérhetsz egy "mementót" - neked soron kívül is biztos küldene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.