Orbán Balázs egy félmilliós órát villanthatott csuklóján a CsuklóSpotting blog szerint. A miniszterelnök politikai igazgatója egy klasszikus, mindennapi órát hordhat bőrszíjon. Orbán Balázs egyébként a kormányzati körökben relatíve olcsó darabot választott magának. 

Azonosította a CsuklóSpotting blog, hogy milyen karórát hord a miniszterelnök politikai igazgatója.

Orbán Balázs, Orbán Viktor miniszterelnök politikai igazgatója vélhetően egy Longines Conquest karórát visel, csak az nem világos, hogy pontosan melyik modellt

- írj a blog.

Hozzáteszik, ebből az órából sokféle létezik, méret alapján ez egy 41 milliméteres (van már 43 milliméteres is) automata szerkezetes verzió lehet. A szerkezet típusa a képről nem derül ki egyértelműen, ebből a távolságból simán lehet kvarc is.

Ez a modell egy klasszikus mindennapi óra, fel és le is lehet hozzá öltözni. A kvarc modell ára 300 ezer forint körül mozog, az automatát pedig nagyjából 500 ezer forintért lehet megvenni

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csukló Szpotting (@csuklo_szpotting) által megosztott bejegyzés

Orbán Balázs kifejezetten visszafogottnak számít kormányzati körökben óravásárlás terén, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter például egy 2,1 millió forintos Breitling Navitimerre nagyon hasonlító karórát viselt a soproni kormányülésen.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Parragh László tavaly tavasszal pedig a Népszavának adott interjúja közben egy Rolex Cellini Moonphase típusú karórát viselt, ami cirka 11,5 millió forintba kerül. Ebben magyarázta el, hogy a béren túl a tanároknak ott van a nyári szünet, a tűzoltóknak pedig az adrenalin.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: ma, 14:02 ♣ Hadházitól valóban nem sajnálom, a 30 négyzetméteres lakást az osztrák fővárosban, ennek felerészben tulajdonosa. Ez a képviselő érdemelné meg azt a bizonyos New York-i 350 m2- es luxusapartmant, amelyert 14 MILLIARD forintnyi dollárt fizett Matolcsy György fia, Matolcsy Ádám.
Matolcsy Ádám Baráti Köre sejlik fel egy New York-i luxusapartman megvásárlása mögött, 14 milliárd forintért. Lakóingatlan alaprajza
assets.4cdn.hu/kraken/7pAVa18TBGwePoJMs-xl.jpeg
lakóingatlan homlokzata (New York-i luxusapartman)
assets.4cdn.hu/kraken/7pAVZi9YubeEZUNes-xl.jpeg
444.hu/2022/12/15/matolcsy-adam-barati-kore-sejlik-fel-egy-new-york-i-luxusapartman-megvasarlasa-mogott?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=matolcsy-adam-barati-kore-sejlik-fel-egy-new-york-i-luxusapartman-megvasarlasa-mogott
Kanyarban előzés. Matolcsy fiának órája.
uploads.disquscdn.com/images/974de0e7e45e663f30e40b1ff5323b251715c65b1af9726effe6cf619ba00720.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Pedig az ilyesmi, ugye, kizárólag "márthakonform" jelenség!?
kereső
@Shikari: Mi van? Azaz , orbáni szóhasználattal HE???. Te kezdtél el "vinnyogókről " értekezni a magad bunkó módján, csak nem gondoltad, hogy tátott szájjal belemész egy pofonba, mert van aki szembesitsen a genyóságotokkal. Na, nagy vadász- ennyi(ke) vagy.
Havanagi
Ez a kis kertitörpe magára aggathat bármit,akkkor is csak törpe marad.
jesz
azért észre kellene venni, hogy ez a hír már mindennek az alja...(vagy azokkal egyszinten)

Ennyire szarul megy?
kereső
@Shikari: 16:06 Nekem egy 16 éves klasszikus Citizen karórám van. ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.