Ha Brüsszel elfogadja, akkor megindulhat a mintegy 13 milliárd eurós uniós forrás Magyarország felé.

Varga Judit szerint 4900 milliárd forintot kaphat Magyarország, csak Brüsszel jóváhagyása kell még hozzá

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A kormány kezdeményezte az Európai Bizottsággal egyeztetett igazságügyi csomag benyújtását az Országgyűlésnek – jelentette be Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán.

"A legnagyobb hazai és nemzetközi ellenszélben is sikerült teljesítenünk azt, amit vállaltunk. Továbbra is azért dolgozunk, hogy a magyar emberek mielőbb megkapják a nekik járó forrásokat"

– írta Varga Judit a bejegyzésében.

Az igazságügyi csomag brüsszeli jóváhagyása 13 milliárd eurót, vagyis 4900 milliárd forintot érint az uniós forrásokból.

Forrás: Index.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Neked nem mindegy, hogy ki lopja el, buta balfasz? Szerinted miért nem jön a pénz? Mert a gazdád ellopja.
Te meg akkora balfasz csicska vagy, hogy még tapsolsz is hozzá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@telegdilaci: Magadat mutasd meg orvosnak, bolsiék fajkreténje, ha egyszer magyarázatot nem találsz arra, hogy a "korrupt kormányod" miből vásárolta vissza az MNB általatok, tetvesbolsik által szétlopott aranykészletét, a MOL-t, stb. és miből 3-4-szerezte meg a családtámogatásokat Magyarországon! A "lopottból", ugye!? Ha meg korruptot keresel, bolsiék elmebetege, nézz a brüsszeli efftársaidra, akik nyomkövetővel "felszerelve" korruptoznak, "jogállamilag" - veled együtt - másokat!
Béla333
Mocskos maffiózók! Az aljasságotok miatt nem jön a pénz, most meg hatalmas küzdelem után saját magatokat fényezitek, hogy talán lesz valami?
Hazaáruló szemét mocskos banda!
Cucika
A saját maguk által kreált ellenszél miatt nem kapták meg. Hosszú évek óta tagjai vagyunk az úniónak, de még mindig nem teljesen csatlakoztunk hozzájuk. A magyar munkanélküliséget a csatlakozás megoldotta. Ha el kell számolni a kapott pénzzel az már büdös. Ha feltételekhez kötik a pénzt akkor tiltakoznak meg ellenséget keresnek. Már végre az ország érdekét is kellene nézni.
Eladott Ország
Hamarosan érkeznek az Uniós pénzek. Kis türelmet kérünk. Ha nem kelünk fel a fotelból, megérjük, és 2140-re utolérjük már Romániát is...
pbs.twimg.com/media/Fux9lbcWIAECsyX?format=jpg&name=900x900
csipetke
Ez a szárnyasjószág bellt Navracsics mellé, és most ketten tolják ugyanazt a rizsát?Ha jön is pénz,abból a magyar emberek nem sokat látnak majd,mert eltűnik a feneketlen fidesznyák-zsebekben. Már elég rég tudja az unió,hogy ezek lopnak mint a szarka, minden költésükről szigorú elszámolást kellett volna kérni.
simmering73
A lemez a régi, csak mindig más lemezjátszóra teszik fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.