Ha Brüsszel elfogadja, akkor megindulhat a mintegy 13 milliárd eurós uniós forrás Magyarország felé.

Varga Judit szerint 4900 milliárd forintot kaphat Magyarország, csak Brüsszel jóváhagyása kell még hozzá

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A kormány kezdeményezte az Európai Bizottsággal egyeztetett igazságügyi csomag benyújtását az Országgyűlésnek – jelentette be Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán.

"A legnagyobb hazai és nemzetközi ellenszélben is sikerült teljesítenünk azt, amit vállaltunk. Továbbra is azért dolgozunk, hogy a magyar emberek mielőbb megkapják a nekik járó forrásokat"

– írta Varga Judit a bejegyzésében.

Az igazságügyi csomag brüsszeli jóváhagyása 13 milliárd eurót, vagyis 4900 milliárd forintot érint az uniós forrásokból.

Forrás: Index.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Neked nem mindegy, hogy ki lopja el, buta balfasz? Szerinted miért nem jön a pénz? Mert a gazdád ellopja.
Te meg akkora balfasz csicska vagy, hogy még tapsolsz is hozzá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
na, ez a nő is átvette Navracsics hazudozásait? Nagy szart kapunk...
ómió
Még mindig nem vetted észre, hogy a brüsszeli korruptbolsi efftársak ezt a pénzt már rég szétlopták!?
Pálinkás Pál
ez hülye..?:::" Varga Judit szerint 4900 milliárd forintot kaphat Magyarország, csak Brüsszel jóváhagyása kell még hozzá "
eddig is brüsszeltől függött,idióta ribi...vagy ez a félbites híveknek szól..?
Aki Én
@ómió: Neked nem mindegy, hogy ki lopja el, buta balfasz? Szerinted miért nem jön a pénz? Mert a gazdád ellopja.
Te meg akkora balfasz csicska vagy, hogy még tapsolsz is hozzá.
jáger laszló
Elvileg,de akármikor beüthet a ménkű!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
CsipkeRózsa
Ráérnek bejelenteni a hírt akkor, amikor már nem feltételes módot kell használniuk.
Yoda69
Azt hittem navracsicska az unios penzek megmondo embere, nem pedig vargajudit.
kulabombaafityiszre
Jucuska ez olyan navracsicska tempó.
Nincs esetleg valami újabb hazugság ebben a témában?
Qqberci
Én is kaphatnék 4,7 milliárdot, csak egy lottó ötös kellene hozzá...
puszt
B+ Eddig is Brüsszel hozzájárulása kellett...
namihami
Csak Brüsszel jóváhagyása? Miért, eddig talán az orbáni hezitálás volt a gond?!?!?
Akkor a kapuk most kinyíltak?
jáger laszló
Minden OK!!
Már csak rajtunk és Brüsszelen múlik és dőlni fog a zsozsó mint a lavina!!,
Ha nem akkor majd később!!??
csak ennyi
barátilag J.L.
teuton
@ómió: Na teged is jol atver ez a ferfi-nö! A hülyket persze lehet... Allitolag mar tavaly novemberben meg kellett erkezzen a penz, mert Navra-csicska lezsirozta. Vagy megsem? Hazudnak ezek meg almukban is, a birkak meg mindent benyalnak...
ómió
@teuton: Mi van, gyagyás!? Neked se volt világos, hogy a Magyarországnak járó EU-s pénzeket a Brüsszelbe delegált honi hazaáruló efftársak segítségével a korruptbolsi brüsszeli efftársaitok már régesrég szétlopták!?
telegdilaci
@Aki Én:Azt hitte a Miniszter asszony hogy ha kimegy az EU-ba azonnal lapátolják a pénzt,szerinte már zöld az a lámpa amit rajta kívül mindenki más pirosnak lát!
ómió
@Aki Én: Ugye, bolsiék fajgörénye, a "gazdád" abból vásárolta vissza az MNB-nek a boli tetübandátok által szétlopott aranykészletét, a MOL-t, stb., abból 3-4-szerezte meg a családtámogatásokat, amit "ellopott"!? Így píszí hazudnotok, szarkupac efftárs!? Vagy csak a guruló dollárjaitok ellentételeként kell a velejükig korrupt brüsszeli efftársaitok "az lop" mantráját visszhangoznotok!?
Aki Én
@ómió: 24.hu/kulfold/2023/04/26/jon-stewart-cseh-katalin-interju-orban-viktor/

,,40 százalékos az élelmiszer-infláció? És Orbán Viktor még hatalmon van? És az emberek nem mérgesek rá?
Tehát azt mondja, van egy médiagépezet, amely szándékosan hazudik az embereknek, hogy fenntartsa a politikai fikciót és megszerezze a hatalmat, és ez egy tekintélyelvű rendszer ismertetőjele, nem pedig egy demokratikus rendszeré.
Ha valaha is ilyesmi történne az Egyesült Államokban, elborzadnánk és dühösek lennénk, tudván, hogy egy teljes média arra lett kialakítva, hogy elferdítse a valóságot és manipulálja a tényeket, azért, hogy hatalmon maradjon."
telegdilaci
@ómió:Orvos látott már azért nem akarják adni a pénzt mert a korrupt kormányod ellopja nem az Ország fejlesztásére fordítják,hogy tudnák ellopni a Brüsszelbe delegáltak,amikor meg sem kapjuk,egyébként Fideszesek is vannak ott,nálad igazán működik az agymosó hazugság propaganda! talán tisztességesen be kellene tartani az Uniós kötelettség vállalásokat,és a jogállamot! és nem mindenki mást hibáztatni hogy nem adják a nagyon várt támogatást!
ómió
@Aki Én: Nem a kérdésre válaszoltál, bolsiék elmebetege! "Elfelejtetted"!? Helyette a "zorbáni" intergalaktikus inflációt hazudozod itt számunkra!? Ha az USA-béli változata sokkal enyhébb, elhúzhatsz oda! Jövőre Biden efftársatokat megint "becsalhatjátok" a Fehér Házba!
Nessy
Pont az a "bólintás" a lényeg drága (i)gazságügyi miniszter asszony!
ómió
@telegdilaci: Magadat mutasd meg orvosnak, bolsiék fajkreténje, ha egyszer magyarázatot nem találsz arra, hogy a "korrupt kormányod" miből vásárolta vissza az MNB általatok, tetvesbolsik által szétlopott aranykészletét, a MOL-t, stb. és miből 3-4-szerezte meg a családtámogatásokat Magyarországon! A "lopottból", ugye!? Ha meg korruptot keresel, bolsiék elmebetege, nézz a brüsszeli efftársaidra, akik nyomkövetővel "felszerelve" korruptoznak, "jogállamilag" - veled együtt - másokat!
Béla333
Mocskos maffiózók! Az aljasságotok miatt nem jön a pénz, most meg hatalmas küzdelem után saját magatokat fényezitek, hogy talán lesz valami?
Hazaáruló szemét mocskos banda!
Cucika
A saját maguk által kreált ellenszél miatt nem kapták meg. Hosszú évek óta tagjai vagyunk az úniónak, de még mindig nem teljesen csatlakoztunk hozzájuk. A magyar munkanélküliséget a csatlakozás megoldotta. Ha el kell számolni a kapott pénzzel az már büdös. Ha feltételekhez kötik a pénzt akkor tiltakoznak meg ellenséget keresnek. Már végre az ország érdekét is kellene nézni.
Eladott Ország
Hamarosan érkeznek az Uniós pénzek. Kis türelmet kérünk. Ha nem kelünk fel a fotelból, megérjük, és 2140-re utolérjük már Romániát is...
pbs.twimg.com/media/Fux9lbcWIAECsyX?format=jpg&name=900x900
csipetke
Ez a szárnyasjószág bellt Navracsics mellé, és most ketten tolják ugyanazt a rizsát?Ha jön is pénz,abból a magyar emberek nem sokat látnak majd,mert eltűnik a feneketlen fidesznyák-zsebekben. Már elég rég tudja az unió,hogy ezek lopnak mint a szarka, minden költésükről szigorú elszámolást kellett volna kérni.
simmering73
A lemez a régi, csak mindig más lemezjátszóra teszik fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.