A rendőrség több eljárást kezdeményezett a 2023. április 24-én bejelentés nélkül tartott gyűlések kapcsán.

Feljelenti a "gyermekbántalmazó rendőrséget" Hadházy Ákos
Kép: Facebook

A rendőrség közleménye szerint a Karmelita kolostornál összegyűlt demonstrálók közül többen erővágóval, más eszközökkel és testi erővel szándékosan megrongáltak több kerítéselemet. Az eset kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság rongálás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást.

Amikor a be nem jelentett gyűlés agresszíven fellépő résztvevői a kordon feldöntésével már a rendőrök testi épségét veszélyeztették, az egyenruhások könnygázt alkalmaztak.

A rendőrség a rendelkezésre álló adatokat értékelve hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt feljelentést tesz a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Erre reagált most Facebook oldalán Hadházy Ákos, független parlamenti képviselő, aki elmondta, hogy a "gyermekvédelmi könnygázzal vitézkedő, gyermekbántalmazó rendőrség feljelentést tesz a kordonbontók és a tüntetők ellen".

Természetesen én is teszek feljelentést ellenük, bár nincs kétségem afelől , hogy egy rendőrállamban ennek mennyi az eredménye.

- írta a politikus, aki azért abban reménykedik, hogy legalább megtudja az elkövetők nevét.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Diákokkal szembeni hatalmi erőszak alkalmazása nem éppen az értelmi megoldás, hanem a hatalom bárgyúsága és félelme a velük szemben fellépő szellemi fölénytől. Kultúrált világban ez a belügyminiszter lemondásával szokott járni. Ja, hogy ettől mi még messze vagyunk.
Szarházy Mákos
Gyermek... ?! Tehát 18 alattiak! Akkor beidézni, szembesíteni, ott volt?! Ott! Gyámhatóság, családsegítő... Szülőnek büntetés!
simmering73
@KisTehen: Még kétszer írd ide, hogy a lepkényi eszeddel is felfogd, hogy mit körmöltél ide.
vacsi
A videón nem gyereke vannak, hanem zavargó csőcselék...
ómió
Hazudozásban, bizony, Hullaházy efftárs mindig is "fáradhatatlan" volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.