Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban munkaebéd keretében tárgyalt a CPAC Magyarország konferencia európai vendégeivel, köztük a legjelentősebb európai jobboldali pártvezetőkkel.

A meghívottak között volt Eva Vlaardingerbroek holland jogfilozófus is, akivel egészen bensőséges viszonyt sugalló képeken pózol a miniszterelnök. Itt van például ez:

Csinibabát puszilgatott Orbán Viktor, nem is hagyták szó nélkül a követői
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Be is indult a követők fantáziája, Orbán fotójához az alábbi reakciók érkeztek:

Volt kapura lövés?

Sugardaddy

Csak az asszony meg ne tudja, hogy a miniszterelnö kúr!

Torkos csütörtök elmaradt?

Alányúltál more?

- és még sok más, hasonló stílusban íródott komment lapul a Facebook-posztnál.

A találkozásról Eva Vlaardingerbroek is megosztott két fotót a Twitterén:

Csinibabát puszilgatott Orbán Viktor, nem is hagyták szó nélkül a követői

A képekhez azt írta, "Magyarország a szabadság, a keresztény értékek és a józan ész bástyája Európában; és megállíthatatlan erő a brüsszeli zsarnoki hatalmak elleni harcban".

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
azért legyünk tárgyilagosak, hol a " csinibaba "...?...a képen a zsírdisznó,meg egy átlagos fiatal lány pózol..mellesleg lesz idő ,amikor a csajszi letagadná ezt a fotót...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
orbanviktorne vajon mit szol ahhoz, hogy a ferje felrekur?
jáger laszló
Anikót,majd szombaton fogom...!!??
Ráérünk arra még!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
Anikó már egy aszott múmia,ötször szült,orbán csak Gyurcsány kottájából játszik,lecseréli az öregedő feleségét. Origós módra jó nőkkel igyekszik feltornászni magát a népszerűségben. Aztán elmennek nemkormánygéppel egy kis alsógatyás repülésre ;)))
Pálinkás Pál
azért legyünk tárgyilagosak, hol a " csinibaba "...?...a képen a zsírdisznó,meg egy átlagos fiatal lány pózol..mellesleg lesz idő ,amikor a csajszi letagadná ezt a fotót...
kakukkmadár
"Magyarország a szabadság, a keresztény értékek és a józan ész bástyája Európában; és megállíthatatlan erő a brüsszeli zsarnoki hatalmak elleni harcban". Tájékozott Holland Jogfilozófus furulya művésznő, hát persze. Nyilván 4 eurós órabérből él.
Törölt Nick
Világ fasisztái egyesüljetek. Vagy inkább süljetek egybe. Szívesen alátok gyujtanék egy kézigránáttal.
Pálinkás Pál
@Maccska: te hülye, nekem átlagos...neked meg elérhetetlen...
human
Nem értek egyet ezekkel a kommentekkel. Találkozott egy nővel. Attól még ilyet nem írnék le.
Orbánnak már úgysem áll fel nőre. A hatalom, na az már jobban izgatja. Ha tönkre tehet valakit, mert hatalmában áll az maga az orgazmus az ilyen szociopatáknak.
Pálinkás Pál
@Maccska: kisköcsög, ezt te mondod..?...mikor egyetlen szexuális élményed a tesóddal volt..?..mondjuk ez neked nem fura,..anyud, apud is testvérek...
simmering73
@KisTehen: Rátok nem is lehetünk büszkék.
NKF
Balos,buznyákok egyből rácuppantak! Seggfejek! A nő meg igazán helyes!
troppauerhumer
Putyin nem jött leszopni ? höhöö...,ez mindig így van öreg fasok fiatal nőkkel kérkednek ,hamár nőt kielégíteni nem képes ,a farkát csak a lefelé huggyozni használhatja,pózolva elkell hitetni a nyájjal ő a legnagyobb farkú szerte a honban ,igaz sorba térgyelnek a slicce előtt az egyagysejtű szoponcok .höhöö..
szép új világ
Azért az jelent valamit, hogy a "csinibaba" nem posztolt olyan képet, ahol a zsírdisznó közelebb van hozzá fél méternél.
troppauerhumer
@NKF Jóvanna ,nem kell dicsekedned az impotenciáddal höhöö...tudod hülyegyerek van aki nem képmutatóan a nyájnak pózol nővel a döglött gilisztájával ,hanem maguk közt csinálja mindkettőjük gyönyörére höhöö..
troppauerhumer
Az megfigyelték már, hogy minél nagyobb kretén valaki annál lelkesebben magyarázza, hogy milyen elvek alapján kretén és, hogy másoknak mit kellene csinálnia, hogy az egész világ olyan kretén legyen mint ő.
...ez olyan,,, Arisztid,Taszilókomás vicc..
Arisztid lát egy bomba nőt,te Taszilókoma én ezt nőt elcsábítom ,megdugom...,Taszilókoma felröhög,nekem mán megvót ,félig,hogyhogy félig,háénmán akartam ..
Orbán :Ülök egy rózsaszínű kádban, legszebb ünnepi ruhámban.Szédülő fejemen egy csákó Nem tudom, mindez mire jó..nemvagyokkirekesztve...miközben a demokráciákban senki nem áll szóba vele,n Orbánt már csak a full fasiszták ,bukottak fogadják pénzért mint a náci Löp.csa , vagy a szerb haveri ,hogy integessen az üres pályaudvarnak
izéke
Ugyanazzal a szájjal egy hete még a pápa seggét nyalta,előtte putyint szopta,igényes nő lehet...
jáger laszló
Csak semmi irigykedés uraim
Nem kerültök ilyen diszkrét helyzetbe a hölggyel!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Hol van ez a nemrégiben látott böszmei "gratulációhoz" képest!?
troppauerhumer
@simmering73: "@KisTehen: Rátok nem is lehetünk büszkék."...,de Orbán büszke KisTehenre ,ím híveim mekkorát kuláztam höhöö..
Pálinkás Pál
@Maccska: guminő...nem tudom..de azt rebesgetik, bátyád után kipróbáltad a plasztik műf@szt is...ahelyett hogy megkeresnéd eresztényjóskát...
drrotf
Szerintem az ízlése,az még meg van!
gina
Hülye prosztó, nem hazudtolja meg magát ez a suttyó
gina
@Pálinkás Pál: Szegény lány biztos ferötleniti a kezét ezután a bacillus után...
gina
@KisTehen: Te proli jobb ha kussolsz,,, neked a sarki alja cigány sem jut, a fönid meg egy zsiros szégyen, nyalja egy lány kezért a prosztó brrrrrrr
troppauerhumer
@Shikari: Gondolom, hogy rátör a kisebbségi érzés, ha a libsiket meglátod Jaj, ne már, ez olyan, mint az egyszeri ember problémája, akinek térdig érő fasza volt, de senkinek nem merte megmutatni, pisálni meg baromi kényelmetlen volt vele.Csak egyszer mondaná meg egy lipsiző túlértelmes,hogy mi az a liberális,mit
tartalmaz a liberális gazdaság és társadalompolitika ,de nem ,csak lipsi..Mindenki libsibolsikomcsi, aki nem a jelenlegi kormánnyal ért egyet. Pedig csak gondolkodik és nem sz.pja be amit a fejébe nemzetthy inzultálnak Rájöttem végre, mit jelent az a kifejezés, hogy "liberális". Így nevezik a jobboldalon azokat a szabadelvűeket, akiknek egyrészt igazuk van, másrészt tehetségesek és harmadrészt ez kurva kellemetlen.
Ha pl. kezdetnek elmagyaráznád a tanulatlan ostoba Fidesz híveknek, hogy mi is az a liberalizmus, azzal valóban sokat nyerhetnék. Kevesebb lenne a tudatlan hülye, akik gondolkodás nélkül ismételgetik amit a vezér a szájukba adott - anélkül, hogy legalább főbb fogalmak jelentését ismernék.
Ha meg esetleg még azt is elmesélnéd nekik - afféle történelemóra gyanánt,Orbántól megkérdezhetnéd mit jelent ,Mo ő volt a legszélsőbb libernyák-a KISZ titkárból katonai spicli után-még a Liberális Internacionálé alelnöke is volt ,egészen 1994-ig,amikor a választási buktából ránem jött ,azon a gondolkodó oldalon nem terem babér neki,de populista néphülyítőként mindig lesz annyi magát megvezetni hagyó hülye akik hatalomba tartják ,tőle származik:amíg én leszek a fidesz elnöke mindig mérsékelt liberális párt marad.
"Addig amíg én vagyok a Fidesznek az elnöke, addig a Fidesz egy nemzeti elkötelezettségű, mérsékelt liberális párt."
coub.com/view/1piyt8?fbclid=IwAR1iJgnnOzDvHF1kQ7kQ_LznWBfiRjtSjVpaZ96WMdw7EpvfDKZmbKxOFGk
jáger laszló
Sekély e kéj
már József Attila is +írta
És csekély teszem hozzá én!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
verőce21
Megvan ennek a Eva-nak mindene...a sikerhez...! :)
namihami
Mire ez a nagy felhajtás? Nyugi, döglött madárnak már felesleges a kalitka!
Emmersson71
Azért Tüdőkét még a dagi is elnézegeti, még ha a jancsiját csak tükörből is látja csak :)
kulabombaafityiszre
Józan ész bástyája,miközben grazban kezelik.
simmering73
@Maccska: Tudjuk, te Viktorra izgulsz, köcsögény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.