Az árnyék-miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg követőivel egy videót szerdán délelőtt.

Dobrev Klára nem várt tovább: drámai videóban fordul a magyarokhoz

"Kétharmados" felhatalmazással. Forrás: Facebook

"Kíváncsi-e arra, hogyan emelte meg az árakat az orbáni infláció" – kezdi videóját lendületes felütéssel Dobrev Klára. Ezután pedig megmutatja – szúrta ki az ATV.

Dobrev rajzán az uniós tagországok láthatók, feltüntetve, hogy Magyarországon jelenleg 25,6 százalékos az infláció.

"Európában nálunk, Magyarországon a legnagyobb az áremelkedés" – jelenti ki az árnyék-miniszterelnök, hozzátéve, hogy ez közel négyszerese az eurót használó országokban tapasztaltnak. Mint mondta, hazánkban "kifizethetetlen egy havi bevásárlás. Kifizethetetlenek a számlák és a hónap végén semmi nem marad".

Nem fogjuk hagyni. Azért állítottam fel az árnyékkormányt, hogy letörjük az orbáni inflációt, hogy minél hamarabb legyen magyar euró, hogy legyen Magyarországon is európai jólét, mert leszünk még európai Magyarország

- ígérgeti végül Dobrev Klára.

Forrás: ATV, Facebook
Fotó: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Rákosi elvtárs hatvan éves –
nem kell keresnem szavakat
ha így egyszerűen leírom,
tudom már, mit jelent e nap.
Rákosi elvtárs hatvan éves.
Így szól a hír. S a felelet:
kilép medréből: a szívekből
árad feléje a szeretet.

A szeretet.
Ha róla szólnak,
ahogy kimondják a nevét,
színültig telik szeretettel,
fénylő mosollyal a beszéd.
Róla szól a munkás a gyárban
és este, otthon a család
elmúlt napot, jövőnket mérni
előveszik egy-egy szavát.
Falvak mélyén, kemencefénynél,
ha ül a szomszéd s szóba kezd:
„Rákosi elvtárs megígérte…”
„Rákosi elvtárs mondta ezt…”
Neve a bizonyság pecsétje
megfontolt okos szavakon,
fölépült már, fölépült várad,
falai ronthatatlan állnak
szívünkben, Bizalom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csak Norisz és senki más
Rákosi elvtárs hatvan éves –
nem kell keresnem szavakat
ha így egyszerűen leírom,
tudom már, mit jelent e nap.
Rákosi elvtárs hatvan éves.
Így szól a hír. S a felelet:
kilép medréből: a szívekből
árad feléje a szeretet.

A szeretet.
Ha róla szólnak,
ahogy kimondják a nevét,
színültig telik szeretettel,
fénylő mosollyal a beszéd.
Róla szól a munkás a gyárban
és este, otthon a család
elmúlt napot, jövőnket mérni
előveszik egy-egy szavát.
Falvak mélyén, kemencefénynél,
ha ül a szomszéd s szóba kezd:
„Rákosi elvtárs megígérte…”
„Rákosi elvtárs mondta ezt…”
Neve a bizonyság pecsétje
megfontolt okos szavakon,
fölépült már, fölépült várad,
falai ronthatatlan állnak
szívünkben, Bizalom!
balos
@Csak Norisz és senki más:Nem értem,hogy kevered össze a szezont a faszommal?Akkor a horti félék miatt szétvert országot kellett újjá építeni a muszka "segítségével"!Most pedig a felépült országot kell szétbaszni a muszka seggének nyalásával!Ha a kettő egyforma,akkor bukj rá a putyinra tinó!
csak úgy....
ne vegyétek el a kuka magyarok örömét, akik szívesen,nagy lelkesedéssel éheznek és fáznak,robotolnak az ö 0rbán viktorukért! :)
Toller Béla
@balos: Igazad van, de én úgy értelmezem a texasi szavait, hogy a seggek nyalása itt nemzeti tradíció, amitől egyszerűen nem tud szabdulni a gyenge magyar lélek ! És ebben meg neki van igaza !
Csak Norisz és senki más
@balos: Ha nem látod a mondanivalót (jelentéstartalom), akkor inkább hallgass!
Béla333
Hozzák, hozzák azt a reményt, de az Istenért nem akarnak ideérni...
jesz
illő tisztelettel jelzem árnyék miniszterelnök asszony, bilibe lóg a keze...ezen is változtatni kellene.
balos
@Csak Norisz és senki más: magára?Csák noris nevű faszkalaposra soha inkább nézem a régi filmjeit!
balos
@Toller Béla: Oké!Akkor viszont ö kinek nyalja,mert nekem speciel a feleségemen kívül(neki sem) nincs más akinek a közelébe mennék jó magyar nyelvvel!
kereső
@Béla333: A magyaroknak/mimagyaroknak- és ez az egész ország- nem kell a "'remény", igy szeretnek élni, ahogy van- "jóa van az úgy" jelszóval.Még arra sem veszi a fáradtságot, hogy négy évente elballagjon az urnához- mert ez azért nem jó, a másik meg amazért nem megfelelő.Úgyhogy meg lehet itt akár szakadni is- a magyaroknak orbán , meg a fideSS kell. Igy van ez jól...Te sem érted még azt sem, hogy mi a jelentősége egy árnyékkormánynak, csak gúnyolódni tudtok- tehát szerintetek is "jóa van az úgy, a moanika shoóóóóóó, folytatódhat tovább.
Béla333
@kereső: 13.46
" mert ez azért nem jó, a másik meg amazért nem megfelelő.Úgyhogy meg lehet itt akár szakadni is- a magyaroknak orbán , meg a fideSS kell. Igy van ez jól.."

Ismerős érzés... 2018-ban én is ezt kérdeztem: mi a fenéért kell az ellenzéki LMP-t mocskolni a DK-soknak? Megszakadhatnak az LMP-sek, bármennyire is jót akarnak az országnak, a DK-nak inkább a maffia kellett, mint egy olyan ellenzéki párt, ami nem a DK!!
Így aztán átérzem, hogy ez neked fájhat...
balos
@Csak Norisz és senki más: ébresztő nedveske!a sinkari,most bújt elő a seggedből!
Nessy
A csóró hiveknél már kialakult a "Stockholm szindróma". Nekik így tökéletes a világuk!
Csak Norisz és senki más
@balos: Úgy látom, te inkább JOBBOS vagy, nem @balos! A regnáló hatalomnak nem tetszik, amit írok! Te pedig vagy a kapcarongyuk álnéven!
kereső
@Béla333: @Bélám, ne keseredj! Itt van még mindig nektek a mentsvár- orbán viktor! Ha, még mindig nem értitek a lényeget- nem GYF-ről, Dobrev Kláráról , a momentumos Donáth Annáról, az LMP-ről, a pm-zöldekről...szól ez a mese már régen. Hanem arról, hogy fasisztra dikatatúra-vs. demokrácia, Magyarország helyén egy fehér folt lesz-e,mert elsikkasztották, vagy megpróbál életben maradni az ország. Jössz ezekhez a kérdésekhez képest, olyan ócska kicsinyes- és néha hazug "sérelmekkel", amelyet a fanatikus dk-sok okoztak a lieblingjeidnek 2018-ban. Ehhez képest agy qrva szavad nincs, nem volt a "leváltottuk az ellenzéket" felütésre az előválasztáson. És, amig orbánnak minden búnéz igyekeztek relativizálni, addig GYF hibáit megbocsájtani sem lehet- ugyebár. Több kárt okoztok az országnak ezzel a mentalitással- mint az 2-3 millió aki x@rik bele az egészbe, és nem nyilvánit véleményt.
És, nem , nem vagyok hajlandó ismét 2018-ról, 2014-ről vitázni sem Veled, sem mással, mert nincs értelme. Talán ha egyszer kibeszélnénk , hogy miért is húzta elő néhány prominens megmondó a nagykalapból MZP-t, miért ütötte el KG-t a villamos, miért volt fontosabb GYF , és Jakab és pártjaik kiszoritása az előválasztáson,miért is osztották fel az ellenzéki pártokat- a hatpárti megállapodással ellentétesen- tisztákra, és nem tisztákra, mint orbán leváltása- talán akkor még beszélhetnénk is az "ellenzékről".
Béla333
@kereső: 08.25
Nem kell vitáznod senkivel, semmiről!
Te tartsd meg ugyanúgy a DK iránti rajongásod, én is megtartom a véleményem Gyurcsány ellenzékben betöltött szerepéről.
Elfogadni, támogatni a DK/Gyurcsányt akkor lehet, ha azt megérdemlik, az nem érdem, hogy az ellenzéki térfélen letaroltak mindent és mindenkit, ezért csak ők maradnak választéknak!
Nekem változatlanul nem választék sem Orbán, sem Gyurcsány!
vacsi
Inkább a gyurcsányi időkről beszéljen! Hogy is volt?...
kereső
@Béla333: Nem rajongok Gyurcsányért- soha nem is rajongtam, mint ahogyan te tetted itten másokkal. DE!! nem vagyok hajlandó beállni abba "kórusba", amely mindenért- nagyon sok ellenzéki vezető saját középszerúségét, tehetségtelenségét leplezendő "gyurcsányozik", és nem hajlandó erről leszokni. Te meg tartsd csak tovább hatalomban orbánt- nagyon sok más társaddl egyetemben. Egészségére az országnak! Vitánk már egyébként is okafogyott- a NER már annyira kiépült, megszilárdult minden szinten, hogy leváltathatatlan- főleg ilyen választási környezetben. Majd valamikor, bár még nincs itt az ideje- a "lámpavas politika" pontot tesz a vita végére.
Németh István
te mocskos rohadt büdös kurva (dobrev kláráról van szó!!) az apró antal moslék unokája, te bulgár fattyú mit merészelsz mondani, kijelenteni, miért nem mész a bárcás büdös rohad lurva anyádba te alja szemét a magyar haza és nemzet árulója te moslék ribanc!
Másoló
orbanisztánban a legnagyobb az infláció,áremelkedés
mocsok,hazug ner
Németh István
Csak egy a baj!, hogy az ilyen aljas moslékok az alapvetően munkakerülő a korábbi rendszer élősködői egy jelentős sleppet képezve a tisztességes embereket vegzálják a hazugságokkal és ráadásúl az én "megnyilatkozásbeli finomságomat" meglehetősen túlszárnyalják! Hangsúlyozom, dúrvák és erőszakosak! A békésen felvonuló, még csak nem is tüntető tömeg rendőri letámadá-sa, szem-kilövés, gyilkosságok MI kell még+ közben az országot eladták, adósságba keverték a lakosságot, polgárokat az államcsőd szélére kerültünk! ÉS MOST EZEK AKARNAK HATALMAT? NA az lenne a nemzet tragédiája! És gratuláljunk az ORBÁN VIKTORNAK az eddigi kiválló tevékenységéért és kívánjunk neki erőt egéyszéget, hogy bírja még sokáig ezt asok mocskos aljadék megnyilvánulását az Eu.vezetők aljasságát, s Többszörösen erősödjék, gyarapodjék családjuk boldogsága, Istenke adjon nekik hosszú életet!
Pálinkás Pál
" Azért állítottam fel az árnyékkormányt, hogy letörjük az orbáni inflációt, hogy minél hamarabb legyen magyar euró, hogy legyen Magyarországon is európai jólét, mert leszünk még európai Magyarország "
klárika, az dumával nem megy...! talán valamit tenni kéne...
Havanagi
Nesze neked jogállamiság ! Pohos bezár minden kaput,erre kell neki a vészhelyzet.Rohadt egy dög !
444.hu/2023/06/01/megszunteti-a-kormany-a-paksi-bovites-feletti-parlamenti-kontrollt
kereső
@Havanagi: Erre már csak tényleg azt lehet mondani- "mi a lóf@xnak" van egyáltalán a parlament? Adótörvény módositás(ami maga után vonja a költségvetési törvény módositást IS!) kormányrendelettel/orbán rendelettel, most meg még ez is- a kormány nem ellenőrizhető a parlament által, igy létjogosultságát teljesen elveszitette.
Havanagi
@kereső: Igy igaz. Kisemmizte/kiherélte az ellenzéket.Ez már nyilt diktatúra,ennek az orb áni rendszernek köze nincs a demokráciához.Most kellene kimenni az utcára,összefogva,mindenkinek.Ez a petyhüdt népség hagyja elveszni saját magát.
bence
@Pálinkás Pál: ! Neki ? Nem inkább nekünk ?! De hát ilyen ökör népnek mint a Magyar , megfelel a szar is ! Hát akkor ne is hallgassunk rá , csak üljünk csendesen nyakig a szarunkba !
Pálinkás Pál
@bence: vezető kell aki irányít..én hiába mondanám hogy pl legyen sztrájk,útlezárás stb, nincs tömegbázisom...kell egy karizmatikus, nem puhapöcs ember,..aki tesz, nem csak pofázik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.