A DK-s Molnár Csaba nyilatkozatára reagált a kormánypárt, de hogyan? Patikamérlegen mérhették ki, hogy a szöveg megfelelő arányban tartalmazza az alábbi, jól bevált szitokszavakat: Gyurcsány, baloldal, brüsszeli szankciók, guruló dollárok stb.

Annyira parádés a Fidesz pénteki közleménye, mintha mesterséges intelligencia rakta volna össze
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsányék azért dolgoznak, hogy minél rosszabb legyen Magyarországnak – olvasható a Fidesz közleményében.

Az inflációt az a háború és azok a brüsszeli szankciók okozzák, amelyeket a baloldal lelkesen támogat a guruló dollárokért cserébe. A baloldal folyamatosan azért dolgozik, hogy minél rosszabb legyen Magyarországnak és ne kaphassuk meg a nekünk járó uniós forrásokat se. Gyurcsányékkal ellentétben Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy az év végére egyszámjegyű legyen az infláció

- írja a kormánypárt.

Előzmény

A DK nevében Molnár Csaba Orbán Viktor szokásos péntek reggeli Kossuth rádiós interjújára reagált, ily módon:

Nem Brüsszel, hanem az orbáni infláció és az áremelések teszik tönkre a magyar családokat és nyugdíjasokat. Brüsszelben már most is egyszámjegyű infláció van, nem ott, hanem Magyarországon drágultak a kétszeresére az élelmiszerek. Orbán az árakat emeli, a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány viszont azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek. Ehhez Orbánnak és az áremelések politikájának is mennie kell

- közölte reggel az ellenzéki politikus.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A mesterséges intelligencia és a söpredék találkozása elég bizarnak tűnik. A NER-re inkább a fehérgalléros bűnözés a jellemző.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacal
Egyre többen és egyre jobban gyalázzák a Fideszt - ez jó út!

www.youtube.com/watch?v=7dFT4SRoR40
izéke
Nem veletlenül használják a mesterséges intelligenciát,ha már a sajátjuknak híján vannak...
jáger laszló
Ez olyan 1XŰ,hogy még 1 fidexes is +érti!!Mi nem háborúzunk,hanem fegyverkezünk,hogy a békét +védjük!
Értitek elvtárskáim!!???
csak ennyi
barátilag
J.L
telegdilaci
@Nessy:Orbán mondott valaha igazat folyamatosan hazudik,szemrebbenés nélkül a szemünkbe,az összes elhibázott szankciót megszavazta,ezt az érdektelen vadászati világ kiállitásra elszórt közpénz azzal a gyalázatos parazitával fizettetném ki aki kitalálta és aki engedélyezte hogy ennyi pénzt el szórjanak egy Vérlázító nagyzási hóbortra!
ómió
Pedig, hát, ugye, "egyikhez sincs semmi köze"!? Így lesz "píszí" hazudni, efftársak!?
simmering73
"Akinek semmi emléke nincs arról az időszakról, vagyis leginkább könyvekből és elmesélésekből ismeri a Kádár-korszakot, az aligha tehet olyan állításokat, mint hogy ennyire talán még Kádár elvtárs sem merészkedett távol a valóságtól, mint Orbán nertárs 2023-ra egy random propagandapénteken, amikor az addig sem túl bonyolult, mindenféle bűzös összeesküvés-elméletekből desztillált, primitív csatakiáltásokban manifesztálódó politikai kommunikációja odáig sekélyesedett, hogy a világ bármely sarkában mindenki IS Soros embere, ügynöke, simogatója és katonája, aki mondjuk nem az orbánizmus illiberális, féldiktatórikus, fasisztoid kottájára rímelő baromságokkal butítja a polgárait. Ha nem tudnánk, hogy minden x-edik ivarérett magyar polgár csont nélkül beveszi, hogy Törökországtól Ukrajnáig mindenhol IS Soros György mozgatja, rángatja a világpolitikai történések szálait, és az ő spekuláns kezében összpontosul az emberiség jövőjének póráza, akkor talán még röhöghetnénk is azon, hogy 60 éves korára Orbán nertárs odáig jutott az önmagából kifordulásban, hogy arról delirál fényes nappal, hogy saját szerény személyéhez hasonlóan – aki nemcsak Soros emberét, Zelenszkijt, de magát Sorost is legyőzte tavaly áprilisban a választáson – a békepárti Erdogan is Soros emberét győzte le a törökországi választáson."
kolozsvaros.com/2023/06/03/innen-mar-aligha-van-visszaut-a-civilizalt-demokratikus-vilagba/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.