A magyarok pénzét egyedül Gyurcsányék megszorítás- és háborúpártisága veszélyezteti – reagált a Fidesz szerdán Varju László, a DK frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatójára.

A Fidesz szerint "a magyarok pénzét egyedül Gyurcsányék megszorítás- és háborúpártisága veszélyezteti"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának Sopronban 2023. július 14-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta:

a baloldal az, amely el akarja venni a magyarok pénzét. "A Gyurcsány vezette baloldal továbbra is megszorításokat akar, el akarja törölni a rezsicsökkentést, a családi adórendszert, a családtámogatásokat és még háborúba is akarja rángatni az országot"

- fogalmaztak.

Mint írták, a mostani háborús időkben a magyar embereknek különösen joguk van tájékoztatást kapni arról, hogy megtakarításaik hol vannak a legjobb helyen, hol kapják érte a legmagasabb hozamot, hogy aztán a legjobb döntést tudják meghozni.

Varju László, aki a DK energia- és rezsiügyi árnyékminisztere is online sajtótájékoztatóján azzal vádolta a kormányt, hogy az emberek bankszámláin lévő pénzekre "ácsingózik".

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ne hazudjátok már ennyit,mert többmillió magyar nem hisz nektek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Ne hazudjátok már ennyit,mert többmillió magyar nem hisz nektek.
jáger laszló
Fidex véleménye
A magyarok pénzét a háborúpárti Gyurcsány veszélyezteti
A békepárti fidex azonban +védi mint tapasztalhatjátok!!
Ez nem csalás,hanem 1 kis szokásos ámítás!!
Ez belefér a fidex kommunikációjába!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
bence
Te hülye orbán ! Hogyan tudna a baloldal bármit is csinálni mikor a ti kezetekbe van az egész ország ?! 13 éve szívjátok a vérünket , raboljátok ki országunkat , teszitek tönkre a még életben lévő családokat ! Hogy a gyehenna tüze égetne fel benneteket !
szegény hazám
@sgl: Bocsi, de csak 0:3. Nem a magyar fiúk kaptak a pofájukra, hanem azok a migráncsok akiket a karmelita malac nagyra tart. Tehát itt nem a nemzet hősei szenvedtek csúfos vereséget, hanem a betolakodott migráncsok. Éljen a haza, hülye birkák mehettek haza. A jó magyar gyerekek már messze a hontól rúgják a gólokat, tesznek a malacra jó nagyokat. Értelmes ember ebben a honban nem marad, a selejt meg selejtet termel, és nekünk csak ez marad.
Rohadjon meg az egész undorító mocsok banda, meg az a 25000 millió honfitársunk akinek az agyát a karmelita disznó alaposan átmosta.
colibri
Hazucc cigány! Nagyon hülyének kell annak lenni, aki ezt elhiszi.
Nessy
Szóljon már valaki a fidesz "bölcseinek", hogy tizenhárom éve a kormánypártot fidesznek, a miniszterelnököt Orbán Viktornak hívják! A baloldali ellenzéknek minden jogát és lehetőségét elvették, amit pedig ellenzékben saját maguknak megköveteltek, és sajnos meg is kapták az akkori kormánytól! Ennyi év, a jelen torvényeik alapján a dilettáns kormányzásért csak és kizárólag Orbán és kormánya a felelős!
namihami
Hát ki vagy mi más?!?! Hiszen a gyurcsányi törvényekbe és rendeletekbe köt bele folyton ez az akadékoskodó EU! Csak a Gyurcsány hozza ezeket a hülyébbnél hülyébb döntéseket!
gina
Elmebeteg cigány retek,ti vagytok az ország élén rohadékok immár 13 éve,, ne toljátok másokra a ti mocskos tolvajlásaitok alja banda, becsület semmi??? , mit várni egy ilyen aljas primitiv gittegylettöl,, ?
gina
A nagy hasad kiszoritotta az agyad ami még volt rohadék román patkány...
Revans
Akkor sorjában
-ki akar egy 7 ezer milliárdos lakossági állampapír bizniszt a GECIK
-ki emelte meg a villany,gáz árát egy szint felett a GECIK
-ki adóztat szarrá szektorokat azt hazudva,hogy nem az emberek fizetik meg a GECIK
-ki csinálta meg az Európai unió legmagasabb inflációját a GECIK
-ki hoz újabb megszorításokat azt hazudva,hogy nincs megszorítás a GECIK
-ki hazudik már a legtöbbet 13+4 éve a GECIK
Diketron solo projem propulár.
Peller Anikó
Gyuurcsáááány! Azonnal fejezd be a magyarok pénzének veszélyeztetését, akarommondani ellopását, a magyarok kirablását, a hülyébbnél hülyébb törvénykezést, a rengeteg hazugságot és aljasságot és azonnal fizesd vissza a 10 ezer milliárd forint ellopott vagyont, amit átjátszottál a mészarosnak, tiborgnak, rákhellnek és az összes rokonodnak és talpnyalóidnak.

És ne felejtsd el a magad részét is visszatenni, tudod felcsút, lecsút, hetvenkedőpuszta, kastalyak és feketeföldek, a balaton és a fél ország. Bár ebben nem vagyok olyan biztos, mert inkább az egész, mondjuk kerekítve.
Istenakinincsen
A magyarok pénzét az 0rbán rezsim veszélyezteti és lopja már tizenhárom éve. Hogy jön ide Gyurcsány?!? Mit tud ő veszélyeztetni? A fideSS hatalmát?...mert a közpénzekhez csak a fideSS politikai elitje fér hozzá!
vitriol
Mindenféle ostoba fideszes magyarázkodás terjed arról, hogy mért nem jön a pénz az EU-tól a magyaroknak. A válasz egyszerű és köztudott: - mert a magyar kormány impotens!
drrotf
Viktor!Vedd már kézbe a pártod kommunikációját, mert ha pártod vezetősége a cikkben megfogalmazott mondatokat mondja, akkor azt vélem, hogy nem tartod kézben a pártodat, mert akkora marhaságokat mond , hogy nincs ember aki ezt most elfogadja , és magadat is lebőgeted!Hogy veszélyeztetné a magyarok pénzét Gyurcsány aki már több mint 12 éve a taccsvonalon sincsen a kormányzásban!Több mint 12 éve kétharmaddal kormányozol, ezt még nem vetted észre?Még mindig azt hiszed hogy a Feri veszi el és osztja a pénzt a magyar emberektől?Nem szóltak Neked senki a párt vezérkarából,hogy Te csinálsz bajt azzal ahogy az embereket sanyargatod, veszed el a megtakarításaikat.Térj már észhez, és csinálj úgy mintha normális lennél, de az is megoldás lenne ha abba hagynád az egész diktátorkodásod,vennéd a kalapod és angolosan távoznál.
percsi
... a magyar embereknek különösen joguk van tájékoztatást kapni arról, hogy megtakarításaik hol vannak a legjobb helyen, hol kapják érte a legmagasabb hozamot, hogy aztán KÖNNYEN LE TUDJUK EMELNI!

a vitya békepártisága miatt van hazánkban háborús vészhelyzet, megszorítása-közpénz eltüntetése miatt mélyszegénység.
Az EU-s háborúpártiságú tagállamai többmilliárdos támogatást folyósítottak Ukrajna számára, mégsem omlott össze a gazdaság, nem romlott a polgárok életszínvonala, sokkal jobban élnek, mint a békepártis Magyarország állampolgárai.
A magyar gazdaság haldoklik, ennél lejjebb már nincs, Gyurcsány csak kihúzni tudná ebből az országot!
ómió
Ez 2008-2009-re kristálytisztán látszott!
Eladott Ország
Elmebeteg, vércinikus, bűnöző , hazaáruló kolostorártány! Szomorú vége lesz ennek politikai prostituált geci! Börtönben rohadsz meg!
gina
Vigyék már egy zárt osztályra ezt a zsiros beteg cigányt, !!!
Béla333
Akkor nem ennek a dilettáns mocskos tolvaj kormánynak köszönhetjük a kiemelkedően magas inflációt és hogy már megint zuhanórepülésben van a Forint.
Most a csillagászati magasságokban levő államadósságról, benzin árról és az ország drasztikus elszegényedéséről ne is beszéljünk...!!
Hülyemagyar maffiahívők: ezt a ti korlátoltságotoknak köszönhetjük, hogy tényleg ilyen hülyék vagytok, hogy ezt a mocskos hazaáruló, tolvaj, semmihez sem értő csapatra adjátok a szavazatotokat hosszú évek óta!
Folytassátok és kikerülünk az Unióból is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.