Egészen megdöbbentő felfedezés. 

Hadházy újabb leleplezése: egy egész balatoni hegyet vett meg egy volt fideszes államtitkár
Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

A független országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos írja legújabb Facebook-bejegyzésében, hogy

"Ez, kérem, ismét egy szerény, kétemeletes gyümölcsfeldolgozó, 65 millió forint EU-s támogatásból – ami véletlenül sokkal jobban hasonlít egy luxusnyaralóhoz, mint egy lekvárfőző műhelyhez... Balatonfüred egyik, gyönyörű panorámával rendelkező hegyén építették. Az igazán pofátlanság viszont az, hogy a 20 évnyi tanári fizetésnek megfelelő, mocskos brüsszeli pénzért egy korábbi fideszes államtitkár, Gál András Levente hajolt le. A pofátlanság faktort tovább növeli, hogy a takaros nyaraló (azaz „gyümölcsfeldolgozó“) felett egy másik luxusvilla is van. 

Elvileg megnyitották a köznépnek, a valóságban viszont ez nem így van: csak bizonyos ritka alkalmakkor, előre bejelentkezve, jegyet vásárolva tekinthető meg a Száka-hegy.

A honlapról az is kiderül, hogy a cégnek egy tokaji borászata is van, arra 55 millió forint EU-s forrást kaptak a vidékfejlesztési programból. Ezt a balatonfüredi nyaralót viszont lehet, hogy kicsit szégyellik, mivel a honlapon nem dicsekedtek el vele, csak a helyszínen kitett táblából és a nyilvános adatbázisból tudhatunk Brüsszel újabb gaztettéről."

Forrás: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Családi házként árulják egy szlovák ingatlanoldalon az edelényi polgármester uniós támogatásból épült szörpházát. Az ingatlan ára 129 ezer euró, azaz nagyjából 50 millió forint. Még 2017-ben a Darányi Ignác terv keretében kapott állami és uniós támogatásban mintegy 26 millió forintot az edelényi polgármester felesége egy szörpüzem kialakítására, amit most egy szlovákiai ingatlanoldalon hirdetnek családi házként eladásra. Vajon miért nem akar nekünk pénzt adni az EU? Ahogy az Eu-s támogatás összegét ki kell táblázni/matricázni ugyan így kell eljárni ha lopás történt. Csak legyen 5x akkora a tábla és álljon is annyi ideig (5 év). A csalónak lakhely elhagyási tilalom erre az időre, nézegesse, elmélkedjen. Természetesen mivel a pénz visszajár az Eu-nak, és azt az állam állja, jöhetnek a "kedves" végrehajtók is az illető csalóval és rokonságával megismerkedni. Adjunk arcot a szarnak, íme Edelény fideszes polgármestere Molnár Oszkár. Régi ismerős ez a köcsög, azt hittem már régen leléptették, erre még mindig itt van.
uploads.disquscdn.com/images/f57913aab8b01a33085657f1de4ffb2b694282efb7ab4a1a85eb411b45c3d45c.jpg?w=800&h=305
A szörpüzem ...
www.klubradio.hu/data/articles/133/1334/article-133487/edeleny.PNG
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Őrnagy: Akkor kik legyenek a Magyar parlamentben? Csak azok akik bólogatnak meghunyászkodnak azért, hogy lopni csalni tudjanak törvényeikkel megtámogatva? Mi értelme a többpártrendszernek egy egypártrendszerben?
Ne azzal foglalkozzál már hogy mi volt, hanem azzal hogy most mi van és mit lehet tenni, hogy befejeződjön végre a kizsákmányolás, a törvényekkel támogatott lopás!
ómió
Hullaházy efftárs, bizony, teljes lendülettel hazudozik!
CsipkeRózsa
@Őrnagy: Nem a szerződéskötés volt a probléma oka.

Egyébként, ha még egyszer azt írod, hogy gyagyás, többet nem olvasom el a szövegeidet, és nem is válaszolok. Hozzászóló társaiddal beszélj normálisan.
bence
@Őrnagy: ! Már nehogy zokon vedd , de a nyalás a te feladatod ! Ez az amiben kiválóan teljesítesz a többi fidesznyikkel együtt !
teuton
@Őrnagy: Analfabeta közkatona! Ha olvasni tudnal, mar tett több feljelentest, de a magyar hatosagok (Pol Pottal az elen es a rendörseg) vagy visszadobjak, vagy nem talalnak szabalytalansagot! Es csak azutan lehet belöle OLAF-ügy! Mint a vejko ELIOS-biznisze! Mennyibe is fajt ez a magyar adofizetöknek? Kit büntettek meg a milliardos csalasokert es hova lettek azok???
Totem
@ómió: Figyusz te fideSSes troll, aki mást kritizál, valójában magáról beszél.
l

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.