Pesty László újra keményen beszólt Mészáros Lőrincéknek. Pesty Lászlóval a Telex készített videóinterjút. Az ősfideszes Pesty Mészáros Lőrincre ugyan nem mondja, hogy funkcionálisan analfabéta, legfeljebb gondol rá, az pedig még nem bűn. A beszélgetésben olyan kijelentéseket is tesz Pesty, hogy a NER-lovagok a legkevésbé lovagok, és nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszerének emberei, hanem egyszerűen „orkok”.

Újabb interjút adott a magát ősfideszesként meghatározó Pesty László, aki ezúttal a Telex szerkesztőségében beszélt a NER sötét oldaláról. Pesty továbbra is kiáll a korábbi kijelentése mellett, újra megismételve: a Lölő-jelenség – amit Mészáros Lőrincről neveztek el – egy olyan „rákos daganat”, ami az elmúlt tíz évben egyre nagyobb dudorként helyezkedik el a korszerű magyar konzervativizmus testén. Pesty László Tusványoson rukkolt ki a jelenség megnevezésével még júliusban. A Fideszt 35 éve filmesként és kampányszakértőként is támogató férfi a kirakatban lopó, csaló, zsaroló „Lölő-jelenséget” emlegetett a rendezvényen.

A fideszes Pesty László úgy szétalázta Mészáros Lőrincet, mint még senki: "Hallottad már ezt a csávót beszélni? Szerencsétlen makog a mikrofonba, nincs alany, állítmány egyeztetve"

Budapest, 2008. május 1. Pesty László újságíró fogadja Orbán Viktort a Fidesz elnökét, aki Budapesten a Tabánban rendezett koncertre látogat. MTI Fotó: Soós Lajos

Pesty a Telexnek adott interjújában elismételte újra:

a Lölö-jelenség rákos daganat, ami az elmúlt tíz évben egyre nagyobb dudorként helyezkedik el a magyar korszerű konzervativizmus testén.

„Egyre látványosabb. Egyre feltűnőbben. Egyre gusztustalanabb. És semmi köze a gazdatesthez. Egy burjánzás. Egy oda nem tartozó dolog.”

Mészáros Lőrincről olyanokat is mondott, amire még soha nem volt példa a jobboldalról. Pesty azt mondja, Mészárosnak nem gázszerelősége a ciki, hanem mint mondja:

Én nem azt gondolom, hogy Mészáros Lőrinc esetében a gázszerelősége a ciki. Nem! Tisztességes munkásemberek, gázszerelők... és tudnék neked az elmúlt kétszáz év ipari, technológiai fejlődéséből mondani egyáltalán nem kvalifikált embereket, akik zseniális találmányokat, üzleti megoldásokat, technológiai fejlesztéseket hoztak létre...

Mészárosban az a ciki szerinte, hogy

hallottad már beszélni ezt a csávót? Volt alany, állítmány, helyhatározó egyeztetve? Volt vagy nem volt?

Vagy valami különös gondolatiságot fedeztünk-e fel Mészáros Lőrinc szavaiban?

Pesty felveti, hogy mondott-e valaha bármi eredetit Mészáros. „Újszerűséget, innovációt, forradalmi gondolatokat? Vagy inkább azt láttuk, én nem állítom, csak kérdezem, nem lehet-e, hogy

azt láttuk, hogy egy szerencsétlen… khm… hú, majdnem mondtam valamit, makog a mikrofonba, és a fél terem nem tudja, hogy röhögjön, a másik nem tudja, hogy sírjon… de nem ez a baj. Hát mi az ő gazdasági, műszaki tudása? Mi az ő kockázatvállalása? (…) Milyen kockázatot vállal ez a csávó? Hát ne csináljunk már Krisztusból bohócot!

Azt is elismételte, hogy van olyan történés a Fideszben, amire Orbán Viktornak nincs ráhatása. Arról sincs tudomása a kormányfőnek Pesty szerint, hogy a Fideszre hivatkozó nem mindig tisztességes emberek, „Orbán nevében járnak el, ő erről nem tud.”

Azt is mondta:

ezt a NER-lovag szót kérem, hogy töröljük. Mert ezek orkok, jó? Orkok. Mindenki látta szerintem a Gyűrűk urát, és tudja, kik az orkok. Ezek nem lovagok, ezek orkok.

Hozzátette:

a N-E-R, a Nemzeti Együttműködés Rendszere az tizenhárom évvel ezelőtt még jóval több mint két és félmillió embert, alapítványokat, médiát, újságírókat, véleményformálókat, egy nagy konglomerátumot jelentett, és tizenhárom év alatt ez lecsökkent egy tucat orkra.

Azt is mondta, hogy a NER mára szitokszó lett. A filmes szakember elmondta azt is, hogy az elmúlt hetekben érte fenyegetés a NER-es korrupciót feszegető nyilatkozataimiatt, de nem hagyja ezt abba, mert szerinte 3-4 millió választó ösztönei azt súgják, hogy itt valami nem stimmel. Pesty szerint az egyszerű Fidesz-szavazók nem értik, hogy ezek a NER-milliárdosok hogy gazdagodtak meg így. A fideszes médiával pedig az a baj, hogy szerecsenmosdatást végeznek.

Pesty a Telex videóban arról is beszélt, hogy 9:1-hez adja, hogy

a következő négy hónapban kellemetlen bizonyítékok fognak napvilágra kerülni.

Ez a folyamat a Fidesz megtisztulásához vezet, Orbán pedig örülni fog neki.

Forrás: Telex, 24.hu, hvg.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Philip Marlowe: Aki nem látja, hogy mit és mennyit lop a hatalom, az pont olyan butaságokat kérdez, mint te.
Mondom, nagyon ostoba vagy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Hagyjuk már azt a félanalfabéta Mészárost.
CSAK ORBÁN VAN!
simmering73
NER - Nemzeti Együtthülyülés Rendszere.
Nyírfa
Pesty akkor sem lenne a szívem csücske, ha egymaga intézné el Orbánt. Valami sántít ennek a fickónak az akciózásában, ugyanis kizárt dolog, hogy ne látná, Orbán az origó.
Qqberci
"Volt alany, állítmány, helyhatározó egyeztetve? "

Állítmánynak elég a cövek...
jáger laszló
Ez is a fidex kampány része és még nincs is vége
Hajrá fiúg,csakis előre,ne hátra!!
Adjatok Lölőnek és vikinek!!
Mindent bele!!
Hiszem nem is Lölő irányítja Mészáros konglomerátumot mint biztos tudjátok ti is!!!??
barátilag
J.L.
J.L.
human
Pestynek csak két baja van a NER-el:
1. Hogy műveletlen senkik az arcaik
2. Hogy már fidesz szavazók cégeit is lenyúlják

A cégek lenyúlásával nem volt baja amíg a nem fideszeseket nyúlták le. Nem növesztett ez gerincet. Alapjában jó neki az elnyomó rendszer, csak finomítana rajta.
human
"Ez a folyamat a Fidesz megtisztulásához vezet, Orbán pedig örülni fog neki."

Ez most saját magának hazudik vagy nekünk?
jesz
Pesty a bőrdzsekis megmondó? Lehet, hogy rárohadt?
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 09:26 ☻ Nehogy bárki bedőljön már ennek a bohócnak. Készült felmérés a hívek között és már ott is morgolódnak a luxus miatt. Ezzel lecsillapítják a szavazókat és a végén nem lesz belőle semmi. Egyébként is ha elkapnák a NER lovagokat rögtön Orbán lenne az első helyen, mivel az ő engedélye nélkül senki nem gazdagodhatott volna meg. Minden közpénzből történt az utolsó fillérig. Színjáték az egész, őt állították rá. Ha nem Orbán vezényelte volna ki ezt az alakot nyilatkozni fűnek-fának, akkor már posványos után elmeszelte volna. Ahogy Simicskát, Töröcskeit, az öreg Vitézyt, stb. Egy pillanat alatt elhallgattat, tönkretesz bárkit. Megvannak az infói, az eszközei hozzá. Nem véletlen, hogy pesty örökké azt szajkózza, Orbán nem tud semmiről pl.Lölővel kapcsolatban. Az nem tud róla, aki teremtette Lölőt? És hányan elájulnak, hogy milyen bátor a Pesty. Abban senki se bízzon, hogy van olyan, hogy kiábrándult fidióta. Ez kb olyan, mint Columbo felesége. Beszélnek róla, de senki sem látta még. A választási magányban az X-et pedig pont odateszi, ahová "világ életében". Szóval ne bízzunk abban, hogy egy fidióta kiábrándul a hordájából és képes önkritikára. Pesty az a bizonyos szamovárgyári dolgozó, aki értetlenkedik, hogyan lesz az összerakott alkatrészekből a végén kalasnyikov. Pesty a magyar Prigozsin. Világnézete ott sántít, vagy inkább azt mondanám ott mutatkozik meg, hogy nekünk is hazudik, hogy a modern nemzeti konzervativizmusára telepedett rákot leválasztja Orbánról, miszerint Orbánnak nem feltétlen van köze az oligarcha-mutyihoz, miközben Orbán familiája maga is a rákos daganat része, sőt a daganat forrása. Hatvanpuszta, apubánya, Tiborcz, Ráhelke, csak hogy az ismertebbeket előszedjem. Hogy akarja megtisztítani a jobboldalt úgy, hogy Orbánt hagyná vezetőnek?! Fogy a lóvé,elégedetlenek a káderek. Virág elvtárs megmondta: az osztályharc egyre fokozódik. Akinek pedig valami vaj van a fején, hadd szarjon be egy kicsit a Szocialista Szellem Vasútján!
Aki Én
@Philip Marlowe: Az a vicc, hogy még segítséggel sem érted mi történik itt.
Béla333
Szerintem csak srófolja fel az árát... Hogy mennyit adjanak neki, hogy befogja...
Eladott Ország
Pesty a fidesz megtisztulásának első lépése az lehetne, hogy a főnököt Hágában a kiccsaláddal’ együtt faggatja a bíró súlyos vádak miatt. Egyébként meg sok esze ennek sincs, ha a fidesz megtisztulásáról álmodozik, mert ugye van az a kutyából szalonna mondás. Nem tudom miért csinálja ezt, úgy viselkedik, mintha ennyi idősen ennyi év után szűzlány lenne egy kuplerájban. Nem illik a képbe sem a maffia oldaláról, sem a foglyul ejtett társadalom oldaláról. Megrendezett előadás a csuti geci részéről. Ez egy központilag irányított színjáték. Üzenet a birkáknak: ha a duce tudná, nem hagyná. Ez a tipikus "ha a Führer ezt tudná!" attitűd. Mint minden hívő ő is azt hiszi, hogy a cél szent, az irány jó, a Vezér bölcs, de sajnos az anomáliák veszélyeztetik a művet. Nem látja, hogy a rendszer maga romlott és nem a döglegyekkel van a gond. Ők csak a trágyahalom szagára jönnek. Pestiesen szólva rá fog erre b@szni és maximum a szemeit fogja forgatni nem dokumentumfilmeket. Vótmá,ilyen bátor! Majd meglátjuk,ki makog a végén! ( naposcsibés, Hegedüs Zsuzsa minden gyerek lakjon jól, dumával)
uploads.disquscdn.com/images/6354e45afb12bcdee9e445d2e0c0bb4dcecf43bea2a86e85a73eae0db28262bc.jpg?w=800&h=410
Aki Én
@Philip Marlowe: Aki nem látja, hogy mit és mennyit lop a hatalom, az pont olyan butaságokat kérdez, mint te.
Mondom, nagyon ostoba vagy.
nemkati
@human: Azt megnézném, hogy megtisztul a Fidesz! :)))) (Soha!)
Meg azt is, hogy 0rbán örülni fog neki. Miért is örülne, ha megtisztulna a Mészárostól és a többitől? Mi lenne akkor a százmilliárdjaival? Be kellene vallania, hogy mindig is az övé volt?
nemkati
@Aki Én: Tényleg nem látja. Talán mert túl közel van a szeméhez. :)
Aki Én
@Philip Marlowe: ...és tudod fokozni :(
Aki Én
@nemkati: ...hihetetlenül buta ember. Nem csoda, hiszen ezt nem látni már tényleg nagyon butának kell lenni.
Eladott Ország
Most gondold át: a Forbes szerint nagyobb a vagyona, mint a néhai brit királynőnek. Pedig őméltósága több száz év gyarmattartása után jutott idáig. Ennyit ér bő 10 év konjunktúra, a jóisten meg a hájas gennyláda. Anyád meg viheti a hőmérőt a szomszédos nagyközségbe, ha egy beutalót akar. Ugye milyen különös véletlen, hogy az összes rokon, haver akkor kezd mindig megtáltosodni amikor meg lett Viktornak a hatalom. A saját lábak ekkor váratlanul kinőnek. Máskülönben sehol sincsenek. Onnantól, hogy ez a szervilis balfax csicska kijelentette, hogy Orbánnak nincs köze Lölöhöz, minden szava hiteltelen. Csak egy újabb hasznos hülye, aki mosdatja a csúti sertést. Ez a Laci egy Hegedüs Zsuzsa. Holnap megkapja a pálffypista’ érdemrendet, illetve pálffypistába öltött Prigozsin. Ezt híjják ürge-vorsatzizmusnak’, (Ürge-Vorsatz Diána magyar fizikus, klímakutató) és az összetört álom , azt hiszem. Pesty Laci egy Hegedüs Zsuzsa. Ezek még egy új Rajk per összehozásához is hülyék, és már az eredeti is szánalmasan gyenge volt. A végén még ledobja Simicska atombombáját. Nem jósolok nagy jövőt neki.
uploads.disquscdn.com/images/380d27e68628795c65a11cdd4972088da8e72cd0c5b51935abf010173b18c512.jpg?w=800&h=728
nemkati
@Aki Én: Még aki rá van tapadva a fideszes médiára, és csak onnan tájékozódik, még az is látja ezt a hihetelen mértékű lopást, de az ország és a nép állapotából is ordít. Annyi milliárdból, amennyit a becsületesen dolgozók megtermelnek az országnak, és amennyit eddig az únió ideöntött, egy virágzó, fejlődő, gazdagodó, elégedett magyarságnak kellene itt lenni, nem nyomorgó, elkeseredettségében rendszeresen tüntető tömegnek.
nemkati
@Eladott Ország: Pesty vagy hazudik, vagy hazudik, amikor azt állítja,

van olyan történés a Fideszben, amire Orbán Viktornak nincs ráhatása. Arról sincs tudomása a kormányfőnek Pesty szerint, hogy a Fideszre hivatkozó nem mindig tisztességes emberek, „Orbán nevében járnak el, ő erről nem tud.”
Aki Én
@Philip Marlowe: ...mondanám, hogy nevetséges vagy, de ez már inkább szomorú. Nagyon szomorú...
Ha ennyire buta vagy, akkor az, ha másokat nézel ennyire hülyének, akkor meg az.
Ez kb olyan, mintha azt kérném, hogy bizonyítsd végre, hogy zöld a fű.
nemkati
@Aki Én: Nehogy elkezdd sorolni a Philipnek, mert annyi karaktert évekig nem lehet bepötyögni. Csak olvassa el az elmúlt 13 év ellenzéki beszámolóit a Fidesz lopásairól. Mert ők maguk soha nem vallanák be.
Menőmanó
Az történik, hogy orbán nem tudja már táplálni ezt a sok pénzszivattyút, uniós pénz hijján nincs mibűűűű, ezért kiegyeli őket, mint a veteményt. Csak a legnagyobbakat hagyja meg, a kisebbeket beléjük olvasztja. Csakhogy ahhoz előbb el kell venni tőlük, és mivel nehéz a gazdagságtól búcsút venni, majd Pesty szaki kellemetlen bizonyítékokat fog "találni" illetve tálalni ellenük, aztán mennek a levesbe.
Ha nem tartják a pofájukat, akkor meg lehet, hogy öngyilkosok lesznek, ezért kussolni fognak.
Security
@Philip Marlowe: Irigyellek, hogy agy nélkül is képes vagy élni! Legalább nem kell gondolkodjál...
Menőmanó
@Philip Marlowe: korrupcioinfo. hu
Ott annyit találsz, hogy karácsonyig olvashatod bammeg.
mind1
@Philip Marlowe: Sok itt a hülye de te rendesen ellopod a showt
Aki Én
@nemkati: Ez az a szint, amikor már mondhatsz bármit.
Igazi fideszbirka. orbán ezeknek a suttyóknak köszönheti a hatalmát.
Aki Én
@Philip Marlowe: Nem, ezt sem érted.
Minden kibaszott nap beszámolnak róla tételesen, hogy éppen mit loptak el.
13 + 4 éve.
Hogy te ehhez hülye vagy, az egy dolog.
Menőmanó
@Philip Marlowe: Senki nem fog itt regényt írni a kedvedért.

Nesze, olvassál: korrupcioinfo.hu/
Aki Én
@Philip Marlowe: ...nem lehetsz ennyire sötét.
Mondom: Minden kibaszott nap beszámolnak róla tételesen, hogy éppen mit loptak el.
Tudod, hiszen minden nap reagálsz is rá, nevetgélsz, azt mondod hazugság, de semmit soha nem cáfoltál vagy cáfolt bárki.
Te nem dilis vagy, hanem ijesztően ostoba.
lampa laz
Bántod ezt a szerencsétlen faßit és közben nem jut el a tudatodig, h orbán nélkül mészáros nem is létezne? Mit gondolsz ki tette ezt a barmot gazdaggá? Az ORK orbán és pont azért, mert ez a leghülyébb a környezetében. Még tisztulnod kell neked is Laci, h tisztábban láss.
Aki Én
@Philip Marlowe: ...minden gyanúm elszállt, hogy csak szivatsz.
human
@nemkati: Egyértelmű, hogy nem fog a fidesz megtisztulni, hisz a korrupció a politikájuk része, kormányprogram. Ez tartja össze a rendszert. Ezért is fura Pesty nyilatkozata. Mintha tényleg csak annyit szeretne üzenni Orbánnak, hogy a kőbuta strómanjait cserélje már le okosabb kinézetűekre, mert Pestynek kellemetlen, hogy buta embereket kell vitákban megvédeni. Okosnak kinéző tolvajokat jobban meg tud majd védeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.