Tegnap robbant a botrány: őrizetbe került a győri városi rendőrkapitány, hivatali bűncselekmények gyanúja miatt. Hadházy Ákos ellenzéki képviselő ezt már februárban jelezte a belügyminiszternek, aki akkor azt írta:nem helytállóak az információi.

Hadházy: Pintér nem tudott a kapitánya esetleges visszaéléseiről, vagy hazudott, mert abban bízott, hogy elsikálhatják az ügyet?

Fotó: MTI/Kovács Attila

Érdekes, Pintérék februárban még tagadták, hogy a győri rendőrkapitány belenyúlhatott a közösbe. Már akkor olyan információt kaptam, hogy nagy gondok voltak a pénzügyi beszámolókkal, ezért kérdéssel fordultam a belügyminiszterhez.. De Rétvári államtitkár azt írta akkor, hogy minden a legnagyobb rendben. Ehhez képest a hírek szerint most letartóztatták a főrendőrt – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Két eset lehetséges. 1) Pintér akkor nem tudott a kapitánya esetleges visszaéléseiről 2) Hazudott nekem, mert abban bízott, hogy elsikálhatják az ügyet

- gondolkodott el a képviselő.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
6 hónap kell, hogy észre vegyék igaz a feljelentés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Senki sem hiszi el, hgy pintyő nem tudott volna egy kapitány sötét életéről. Vannak beépített emberei mindenütt De nyilvánvalóan nem tudott hozzányúlni a két győri panama-polgármester bizalmi emberéhez...Megvárta, amíg az magától lebukott, nem akadályozta meg (vagy ezt már nem is tudta).
ómió
Te majd ezt is meghazudod, Hullaházy efftárs!?
Sámannus
Ez a krapek a saját faszságait sem ismeri azé.
Dr. Proktor
... vagy csak haladékot adott az "alkotmányos költség" befizetésére, s ezek szerint ez nem történt meg!
vacsi
Ha nem tudott róla, akkor nem volt alkalmas a posztra! Ha meg tudott, akkor még nagyobb a baj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.