A magyarországi korrupció volt a Medián reprezentatív közvélemény-kutatásának fókuszában, aminek a HVG-ben jelentek meg az eredményei.

Gigantikus gyomrost kapott Orbán: Már a fideszesek is korruptnak nevezik őt, és a családját

A telex szemléje szerint a kutatás szerint az emberek a korrupciót az ország egyik legégetőbb problémájának tartják, nagyjából egy kategóriában az inflációval, a szegénységgel és az oktatás helyzetével.

Ezek a területek mind látványosan megelőzték a kormányzati narratívában minden baj ősforrásaként kommunikált migrációt.

Nagyon erősen ráégett a kormányra a korrupció:

a reprezentatív minta 68%-a gondolja úgy, hogy az ország vezetésére nagy, vagy nagyon nagy mértékben jellemzők a pénzügyi visszaélések.

A lap szerint különösen érdekes, hogy még a magukat Fidesz-szavazónak tartók 22%-a is ezt mondta – ellenzéki oldalon szinte teljesen egységes, 96%-os ennek a véleménynek a támogatottsága, a párt nélkülieknél 81%-os.

Amikor konkrét neveket kellett említeni korrupt, nem tiszta eszközökkel meggazdagodott politikusokra és közszereplőkre a leggyakrabban elhangzó név Mészáros Lőrincé volt, majd az Orbán-családé.

Forrás: Telex, HVG

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Erre mondják , hogy a fejétől bűzlik a hal , nem csak az orbán família korrupt , hanem az egész fideszt és köreiket rendszerszintű korrupció szövi át !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Hajrá M1-M15 meg Kesma kezdjétek el mosni a szarost gatyát azért tart benneteket a várbeli desznyó.
Nyugodtan beszállhatnak a kecskebaszók meg a fajtájuk is.
Sok Sikert !
Péter2
Erre mondják , hogy a fejétől bűzlik a hal , nem csak az orbán família korrupt , hanem az egész fideszt és köreiket rendszerszintű korrupció szövi át !
namihami
...---(ez itt a jobboldali kommenttársaink reakciójának fenntartott hely)
Béla333
Kinyílt a hülyemagyar maffiahívők szeme?
Azért még mindig van vagy 2 millió hülyemagyar...
colibri
Lehet itt gyomrosokról írkálni, meg negatív közvélemény kutatási adatokat közölni, amikor az érintettek rinocérosz vastagságú arcbőrrel rendelkeznek és amig 2/3-os választási eredménnyel nyernek, nem változik itt semmi!
jáger laszló
Már a fidexesek is fejen találják a szöget...
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
@KisTehen: Nálad nagyobb barom nincs a világon te idióta OV seggnyaló...a te agyad már rég kimosta ez a retkes román cigány, már a sajátjai is tudják mekkora tolvaj patkány de a te 10 IQ al hogy is értenéd . egy tehén okosabb mint te
gina
Csak rá kell nézni erre a retkes felfuvalkodott elmebetegre,, végre belátják hogy egy patkány
Eladott Ország
A köztörvényes bűnöző, hazaáruló és politikai prosti román cigányt bíróság elé kell állítani vagyonelkobzással, a bűnszervezetével együtt! A dagadt, parazita kolostorgecinek simán kijön az életfogytiglan, de ez a legkevesebb, amit ez a vércinikus aljas rohadék kaphat !
csak úgy....
majd a buta kis tehenek és a gyogyós shikarik megvédik! :) magyarországból egy birkafarmot kreáltak 0rbánék! - tartok töle ,hogy tóth laci aki elhatárolódott a dédapjától ,nagy segítsége lesz 0rbánnak a lázadó dózsa félék sütögetésében...
naponta örömmel tölt el a tény,hogy megszabadultam a nagy magyarnak titulált senkháziaktól ,akik csak átbaxxák és kirabolják a magyarokat!
csak úgy....
@KisTehen: a te kurva anyádat ki baszta,hogy ennyire aljadék elmebeteg lettél?
Clavigo
@KisTehen: muuu- úuuuu- múúúu...te barom...
lusta
@grincss: A bölcs grinch is tudja, hogy rengetegen vannak, akik kétségbe vonják mindezt. A nemzethy matyar gyapjasok száma érdemben nem csökken.
csak úgy....
idegenvezetövel sem engednek be fideszes teheneket és birkákat a hatvanpúsztai birtokra?
0rbánék fosnak,hogy meglopják öket a rajongók? ;)
Peller Anikó
@gina: "KisTehen: Nálad nagyobb barom nincs a világon te idióta OV seggnyaló... a te agyad már rég kimosta ez a retkes román cigány, már a sajátjai is tudják mekkora tolvaj patkány de a te 10 IQ -ddal hogy is értenéd. Egy tehén okosabb mint te"

Ööö, az okosabb nem két essel van? Ja nem.
csak úgy....
@KisTehen: neked mióta nem tetszik a bayer zsoltitok tapló-bunkó stílusa? b+ boci,te egy szelektív,kettös mércével rendelkezö buta görény!
csak úgy....
@KisTehen: mennyi az ápolási és kezelési költséged a diliházban? sokat tudnál spórolni,ha nem csak titokban éjszakánként feküdne melléd a shikari szeretöd..,ti ágy poloskák és szellemi csökevények!
Ezodabasz
@m73: ma, 22:07 Hagyd a francba! Csak idetrágyázik, de válaszolni nem tud. Szarni rá magasról, ahogy ő is teszi.
Pálinkás Pál
ezzel csak az a baj hogy az egymillió félanalfabéte cigány meg nyugger nem is érti ezt a szót hogy korrupció...így nekik ez semmi információt nem jelent...velük faék egyszerűséggel kell kommunikálni, ezt nem érti az ellenzék,és többek között ezért tarol a fidesz...ezt a réteget nem lehet " karbon lábnyom " meg egyébb ilyen marhaságokkal megszólítani...
telegdilaci
@Péter2:Sokáig nem lehet takargatni hogy Korrupt Miniszterelnöke van az Országnak a családjával együtt,előbb utóbb kiborúl a bili, ráadásul nyiltan lopnak csalnak hazudnak,ezzel csak az a Baj hogy csak a gondolkodó tisztességes Embereket háboritják fel ezek a korrupciók,a lebútított,manipulálható mélyszegénységben élőket akik a Fidesz választói többségében azokat,nem érdekli vagy annyira sötétek,hogy fel sem fogják mi az a korrupció,megelégednek azzal hogy választáskor kapnak Orbántól 10-ezer ft-ot ás egy zsák krumplit!
Szevasztok
Mega-giga-tera-petasztikus gyomrosok , folyamatosan.
Aki Én
@KisTehen: Valamit félreértettél balfasz. Ez azokról a fideszesekről szól, akikben még pislákol az értelem lángja. Az totál esélytelen, hogy te ezt egértsd. Nem gondolom, hogy te troll vagy. Azt gondolom, hogy te tényleg sík idióta vagy.
Sámannus
Az a faszfej közmédia még mindig a farpofájába szorult és mindig ajnározza az ellenzéket pedig porig alázza .azé nem változik az ellenzékiek tábora. Állítólag nem krormányképesek, pedig ilyen kormánnyal sezmben bárki sőt még akárki is kormányképesebb!
balos
@Sámannus: Sajnos nem így lesz,amíg 1 turulbaszó fideSSes kultúrhát terjesztő csicska is lesz!
simmering73
Akkor a pártnélküliek felemelhetik a seggüket a következő választásra és még a Parlamentbe se kerül be ez a maffiózó banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.