Több mint száz irodát bérelnek országszerte az adófizetők pénzén a parlamenti képviselők – írja a Blikk.

Gyurcsány Ferencnek havonta 850 ezer forintért bérel irodát az országgyűlés
Kép: Facebook

A lap kikérte az Országgyűlés Hivatalától az összes frakciószerződést, amelyből kiderül, hogy havonta 25 milliót, éves szinten 300 millió forintot emészt fel, hogy az országgyűlés tagjainak a fővárosban és vidéken is legyenek bázisaik.

A lista alapján a legdrágább irodákat a Demokratikus Koalíció képviselői bérlik:

Gyurcsány Ferencnek, Vadai Ágnesnek, Sebián-Petrovszki Lászlónak és Oláh Lajosnak fejenként 850 ezer forintért bérel ingatlant az Országgyűlés Hivatala

Ezek mindegyike a párt Teréz körúti központjában található.

Forrás: 24.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Másnak is! Szinte mindenkinek! Pedig, senkinek nem kéne irodát bérelni! Sokba kerülnek ezek a honatyák! No, meg kitől bérli... Sógor, koma, jóbarát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: akkor hol van a dk. elleni följelentés? neked mint magyar állampolgárnak kötelességed följelenteni a dk.-t és nem csak itt pofázni! vagy te a ferkóval is leszopós ,kinyalós viszonyban vagy?
csak úgy....
@Maccska: jelentsd föl öket,ne csak a pofádat jártasd te seggfej! hiszen te mindent tudsz ... :)
kereső
@KisTehen: 10:33 Milyen képet? Gyurcsányt, vagy a 24.hu-n a parlamentit?
Egyébként az irás aztat mongya:" A lista alapján a legdrágább irodákat a...", elhiszem, hogy gondod van az egyes szám, és a többes szám értelmezésével, hiszen te egymagad vagy féltucat az ökör mértékegységben.
kereső
@Maccska: Milyen pénzt? Azt amit az országgyúlési hivataltól kap?? Nem akkor beszélünk pénzmosásról, ha nem ismert az azt adó pénz személye/kiléte, és nem ismerhető meg a pénz származása - és ezt a pénzt legalizálják egy valós tevékenységgel. ???Itt a pénz származása ismert. Talán nézz utána, hogy mi-mit jelent.
Szól ez @vacsi-nak is, aki boldogan csatlakozott egy baromsághoz.
kereső
@Maccska: Na, akkor ragozd el - mi is az még!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:16
Buta orbán pöcsét szopó díszhüly tehen.Egy törvénnyel az egész irodabérlést megkellett volna már régen szüntetni.Mért nem sikerült a trampli sapkás gazdádnak felhatalmazást adni erre a bátoraknak.
Szóval tudod ahogy szokták.Hajnal kettő körül benyújtják.Reggel meg aláírja agazdád.Tudod vészhelyzet van (szerintük),megteheti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.