Idén is megválasztották Európa legmeghatározóbb cselekvőit, álmodozóit és felforgatóit. Orbán rossz hírt kapott: egyre inkább csökken a befolyása Európában

"Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni?" Forrás: Politico

Orbán is a top 3-ba került a listán – persze csak a felforgatók között. Ráadásul már ott sem annyira menő, mint "fénykorában".

A Politico szerint Orbán Viktor 2011 óta „leépítette jogállamiságot és a médiaszabadságot, összeütközésbe került az uniós intézményekkel, túszként tartotta fogva Brüsszelt azzal, hogy a pénzszerzés érdekében vétózott, és baráti viszonyt alakított ki Vlagyimir Putyin orosz elnökkel” – írja a Telex.

Magyarország erős embere így jó úton halad, hogy továbbra is az EU ünneprontójaként lépjen fel. A lap szerint a 2024-es EU-elnökség alatt Orbán „túlzásba eshet”, és „a hat hónapos mandátumot arra használhatja fel, hogy az európai értékekkel ellentétes politikát támogasson”.

Tavaly Giorgia Meloni olasz miniszterelnök előzte meg a listán a magyar kormányfőt, ő idén már a „cselekvők” kategóriájában került az első helyre.

Idén azonban Orbánt megelőzte az orosz diktátor, Putyin másik kulcsfontosságú embere. A ráadásul nő(!) Elvira Najbullina, az Orosz Központi Bank elnöke lett a legnagyobb felforgató Carles Puigdemont, az Európai Parlament spanyol (katalán) képviselője előtt.

Doktorminiszterelnök Úrnak sajnos be kellett érnie a harmadik hellyel. A legnagyobb álmodozó Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, az év legbefolyásosabb embere pedig Donald Tusk, az Európai Tanács korábbi elnöke, Lengyelország volt miniszterelnöke lett, aki az októberi választás után a lengyel koalíciós kormány vezető ereje lehet.

Forrás: Politico, Telex
Fotó: Politico

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lehet, hogy megint a komcsik legvidámabb barakkja szintre süllyed az ország, de annyi örömöm lesz benne hogy látni fogom Orbán ahogy semmibe fogják venni az eltvársai is amint kikerülünk az EU-ból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Lehet, hogy megint a komcsik legvidámabb barakkja szintre süllyed az ország, de annyi örömöm lesz benne hogy látni fogom Orbán ahogy semmibe fogják venni az eltvársai is amint kikerülünk az EU-ból.
kereső
@Horizont: Magyarország legőjabbkori történelmének szemétdombján. Hiszen nem csak annyit tett, mint amit felsoroltak- egy új országot hozott létre- amelynek korlátkan hatalmú egyeduralkodója, bár cime szerint "miniszterelnök"= miniszterek elnöke, az első szolga. Már ez is hazugság. Teljesn megváltoztatta az ország társadalmi berendezkedését- ez már egy neo fasiszta, neofeudális rendszer, megspékelve drasztikus ultraliberális gazdaságpolitikával. Ez már nem az az ország, amely 2004. 05.01-én csatlakozott az unióhoz, orbán nem ismeri el a szerződésben foglaltakat-bár anno 85+ %-át az ő első kormánya tárgyalta le.
csak úgy....
@Pegero: a szerelem öl, butít és nyomorba dönt...
Eladott Ország
Magyarország legfontosabb partnere a pogácsás tányér! Asztalrendezés, nyakkendő/öltöny igazgatás, kényszeres evés, szájnyalogatás, kínos fészkelődés. Szar dolog leprásnak lenni a diplomáciában. És még ehhez is rinocéroszbőr kell. Nekem lesülne a bőr a képemről, ha egy közösségben mindenki tudná rólam, hogy egy mocskos hazug, tolvaj, orosz ügynök vagyok. Orbán úgy tesz, mintha nagyon elfoglalt lenne, csak hogy elkerülje Zelenszkijt.
twitter.com/i/status/1623804678478733312
A dakota jeti a NATO csúcsról jelentkezett be. Ez itt Vilnius...
twitter.com/i/status/1678824573926625280
Ő nem jobboldali , ő nem baloldali. Egyszerűen csak egy elvtelen tolvaj. A sunyi, szőrét hullató rossz dakota-vidéki jeti
twitter.com/szerelem1133/status/1678882711602077696/photo/1
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:31
Te buta díszhülye birka tehen.
anyádpicsája a szádra.
csak úgy....
@Pegero: látod,igaz a mondás , te elbutult szellemi nyomoronc!
kereső
@KisTehen: Isten lassú, sokszor késik, de nem felejt- nem lefutott még ez a kör.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:45
Dk-s a krvnyd.
Húzzál vissza az általad emlegetett anyádpicsájába,faszszopó buzi hazudozó fideszes birka tehen.
tothjani
És ha kilépteti az országot az Unióból és a NATO-ból, akkor Orbán egy utolsó senki lesz, hiszen ezután már nem tudja elárulni Putyinnak ezt a két szervezetet.
Eladott Ország
@Pegero: ma, 17:39 ☻ Én egy a kormány intézkedéseit illusztrálót találtam. Csiribiri, csiribiri, 6:3, van még lóf*sz raktáron. Nincs már ingyen reggeli, a rezsi az embert hergeli. Csiribiri csiribiri stresszfaktor, három pálesz lesz akkor!
uploads.disquscdn.com/images/e04029d86c1614437406a488adc6eeb6f1a2b2fc7252e01de71b445223e36dbe.jpg?w=800&h
Válságvers. ( a megszorítások miatt csak két soros) Csiribiri csiribiri jóisten, nemhogy lóf*sz, ló sincsen!
uploads.disquscdn.com/images/8b41dfb5d13cc5af9dcbeca30251a527d10030f2aad926ecf47f95b71bc01b0e.jpg?w=800&h=624
Ftomi
@KisTehen: Azt nem is akarja senki megakadályozni!
Ez csak a FIDESZ-KDMP-s elvtársak agyában született meg, hogy tudjanak miről károgni!

Amúgy drukkolok Orbánnak, hogy ezen idő alatt visszatérjen az eredeti énjéhez!
Az mindenki számára jobb lenne!
Igaz a seggnyalók és az ingyenélőknek nem lenne jó!
Eladott Ország
@KisTehen: Egy kis emlékeztető Orbánnak! A történelem megismétli önmagát!
twitter.com/i/status/1649479774014676998
Toller Béla
@KisTehen: Monnyá má le, a dagadttal egybe, oszt tűnés ...
kulabombaafityiszre
Nem volt ennek a dagadt törpének sosem befolyása semmire,csak megjátszotta
a nagy tökvakarás közben.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:55
Mire vagy olyan nagyra magaddal,kis szarcsimbók vagy orbán seggszőrének a végén.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 18:16 ◘ Nézd a román cigányod kedvéért nem kívánunk a ruszkikhoz csatlakozni és kilépni a NATO-ból és az EU-ból. Javaslom, hogy távozzatok a ruszkikhoz, vagy a türkökhöz, vagy kössétek fel magatokat, míg a magyar nép meg nem teszi!
jáger laszló
Orbánnak nem befolyása van Európában ,hanem kifolyása Európából
Ezt tudomásul kell venni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@Maccska:Nem minden Magyar akarja Orbánt van akinek már a látványától is felfordul a gyomra a sok ócska hazugságait meg végképpen gyűlölöm,leginkább a mélyszegénységben élők szavaznak rá és érthetetlen módon sok idős Ember tisztelet a kivételnek,na és ott vannak az agymosott szektatagok akik nem gondolkodnak lehet őket hazugságokkal manipulálni félre vezetni,és nem utolsó sorban ennek az Autokráciának,nagyon sok a Haszonélvezője!
ómió
A bolsi tetübanda körében, hál' Isten, egyre szükségtelenebbnek lát ott valamiféle vélt megbízhatóságot!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 15:28 ☻ Ha agyilag is felfognád - 07:28 - "képidézet". Neked a KESMA a kormány szennylapja, is magas, mint nyúlnak a lórács, fideszbirka! Csak fikázni tudsz , diszlexiás vagy haladéktalanu fordulj orvoshoz, így is sok a várólista a soraitokban.
barczium.elte.hu/wp-content/uploads/2021/01/diszlexia.jpg
csak úgy....
0rbánról már meloninak is az a véleménye,hogy dinnye a faxi..
Lepényleső
...a nem létező? ("Igen ritka az az ember akinek előnyére válik ha megismerik!"
Vélhetően a bölcselet e témában rppantul ide illik?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.