Ukrajna európai uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdéséről az éj leple alatt adott be határozati javaslatot a Fidesz–KDNP.

Zokog a Fidesz: az unió inkább Ukrajnát venné fel, Orbán magyargyilkos cimborái helyett

Orbán valahogy már megint Putyin kottájából csicsereg. Forrás: Facebook

A javaslat alapján, a kormánypárti többségű szavazógépezet révén az Országgyűlés külön is megállapítaná azt, amit korábban „békepárti” vezérük Orbán Viktor is,

· hogy Ukrajna nem teljesítette az uniós csatlakozás előfeltételeit,

· az EU bővítéspolitikájának objektív, teljesítményen alapuló folyamatnak kell maradnia,

· stratégiai vita szükséges az EU Ukrajna-politikájának valamennyi eleméről.

A fideszesek szerint az Európai Bizottság javaslata Ukrajna csatlakozási tárgyalásainak megkezdéséről előkészítetlen, következetlen, nincs tekintettel az „alapvető magyar” – valójában csupán fideszes(orosz) – érdekekre.

A Fidesz–KDNP szerint az Országgyűlésnek el kell ítélnie minden politikai, pénzügyi nyomásgyakorlást, ami „Magyarországot” – valójában csupán a pénzhiány miatt vergődő fideszes rezsimet – „szuverén” álláspontja megváltoztatására kényszerítené.

Az Országgyűlés felhívja a Kormányt, hogy a fenti álláspontot képviselje az Európai

Tanácsban és az Európai Unió intézményeiben az Ukrajna csatlakozási folyamatával

kapcsolatos döntések során.

Kocsis Máté reggel a Facebook-oldalán azt írta, az „Európai Bizottság nem mérhet kettős mércével” a tagjelölteknek eddig minden kritériumot teljesíteniük kellett, most sem lehet kivételezni „aktuálpolitikai, ideológiai” szempontok miatt.

Olyan nincs, hogy Ukrajna beelőzze a csatlakozásra váró észak-balkáni országokat,

úgy, hogy még a tárgyalások elkezdéséhez szükséges feltételeket sem teljesítette. Elég csak a kisebbségek helyzetére és nyelvhasználatára gondolni, tette hozzá. (Utóbbit Ukrajna a magyarok számára kedvező módon már rendezte – ezt simán letagadja a miépesből lett fideszes Kocsis.)

Szerinte nulladik körben kell tisztázniuk a jelenlegi tagállamok vezetőinek, az ukrán tagság miként hat az EU-ra. Mivel az ügyben hiányzik a konszenzus, nem lehet felelősségteljesen dönteni a csatlakozási tárgyalások megkezdéséről, ezért kérik a kormányt, hogy a fenti álláspontot képviselje az Európai Tanácsban és az Európai Unió intézményeiben – idézi a 24.hu.

Orbánék szerbiai szövetségese az oroszbarát szélsőjobboldali csetnik politikus, Aleksandar Vucic. A szerb szélsőségesek a második világháború után délvidéki magyarok tízezreit gyilkolták le, többek közt Zsablyán, Csúrogon és Mozsoron létesített koncentrációs táboraikban.

Forrás: Parlament, 24.hu
Fotó: Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
míg 0rbán él és mozog,addíg a szerbek nem lesznek eu. tagok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Gondolkodj inkább hülye fasz firkász!
csak úgy....
míg 0rbán él és mozog,addíg a szerbek nem lesznek eu. tagok!
Eladott Ország
@NKF: ma, 11:47 ♂ Sőt! „Magyarország messzebb van az uniós követelményektől, mint Ukrajna. Orbán nyíltan hadat üzent az Európai Uniónak. Az EU-nek észre kell vennie, fel kell fognia, hogy az oroszok behatoltak az EU-ba, az egyik tagállam vétójoga mögé bújva akarják az EU-t szétverni, Európát bekebelezni és leigázni. Ha Ukrajna elesik, Európa veszélybe kerül. Ha Amerikában Trump nyer, Amerika nem védi meg Európát. Erre megy ki a „játék”. Orbán ezen mesterkedik. A magyarok ölbe tett kézzel figyelik ezt, ezért nekik még egyszer elmondjuk, ne legyenek illúzióik, és legyenek tisztában azzal, hogy mihez asszisztálnak:”
nepszava.us/magyarorszag-messzebb-van-az-unios-kovetelmenyektol-mint-ukrajna/
justhpeter
@Maccska: @Shikari: @KisTehen: @NKF: Úgy látom ez nem a ti napotok. Erősen bukásra álltok. Közeleg az az idő, amikor mentek a lecsóba, a gazdaállatotok mrg a börtönbe.
csak úgy....
@Maccska: beszész baromságokat mint mindíg!
különben az eu. ban, csak a magyarok hisztiznek a többi meg él mint marci hevesen,- már a románok is leköröztek benneteket!
@Shikari: @KisTehen: @Maccska: a 3 leg butább munkakerülö! :)
balos
@Shikari: Már ezért is eltölt a jóindulat,hogy miért élsz nemi életet a madámmal,aki szült!
csak úgy....
@KisTehen: húzz vissza az istállóba,te kergemarhakóros ! :)
Péter2
@csak úgy...: Az 100% Jól gondolod . Akiket orbán magyar közpénzből támogatott azért , hogyha felveszik őket az unióba orbán elvárja attól az országtól az ő iránti lojalitást , és ugyan azt a diverzáns uniót bomlasztó aknamunkát végezzék orbán önigazolására . Csak ugye az unió sem a régi már , rájöttek , hogy moszkovita , és hasolló évtársi ideologizált gazemberek kerültek be a közösségbe , abba akik pont az ilyen rendszerek ellen alkották meg az uniót ! Még azt is merem állítani , ha a legközelebbi választást megnyeri a fidesz és marad ez a kommunista autokrata unióellenes irányvonal , el fogják kezdeni a magyar kormány uniós szintű beszűkítését , el fogják venni a szavazati jogot tőlük , a sok eljárás miatt , és szép lassan elő fogják készíteni Magyarország uniós tagságának felfüggesztését , későbbiekben meg kizárását az unióból , ez mindjárt maga után vonja a Schengeni határ megszűnését Magyarország számára, jöhet vissza az útlevél , a határőrség meg a vasfüggöny ,műszaki zár , mert ki fog ürülni az ország , rengeteg anyagi , gazdasági , erkölcsi kárral fog járni , ha kirakják az országot az unióból , sokkal jobban fog fájni akiknek fájt Trianon, sokkal ! Csak meg kell nézni , az Angoloknak mekkora veszteséget okozott a kilépés , hogy gallyra vágta annak a gazdag országnak a gazdaságát a kilépésük , és most jó esély is van rá , hogy szakad az ország is, a Skótok függetlenedési törekvése hatására , akik vissza jönnének az unióba , marhán megérte nekik a kilépés , majd a magyarok helyett jönnek a skótok , csak jobb lesz az unió , nekem mindegy mit tesz a magyar kormány , én akkor is uniós ország tagja leszek egy darabig , legfeljebb nem a magyaré és utána úgyis tovább álok ahová rég kívánkozok az usába mivel már élnek ott rokonok .
csak úgy....
@KisTehen: az érveid fidesz birkára vallanak! :) beeeegess még magadról valamit gyogyóska!
Eladott Ország
@csak úgy...: ma, 11:47 ♣ Így igaz! Amíg a geci és bűnbandája hatalmon van az garancia arra, hogy Szerbia nem lesz EU tag! Orbán: Az állam én vagyok
mobile.twitter.com/gazdagsaggazdag/status/1325909858487590917/photo/1
Lukasenka és Putyin után Orbán is megkapta a Szerb Köztársaság Érdemrendjét. Diktatúrák egymásközt... A szerbek "megláncolták" az Ungarische Kurz-führert is... Fiúk! Ez nem dicsőség,csak a szégyen! Annyit ér mint a Mária valagrend az összes szarcsimbókkal együtt! A KENDER JOBBAN ÁLLNA!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306921570_536432111618319_7852672173582685797_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=uBNSRWk6O58AX8YCsRq&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCG0BqJ7FIhdR6e6I7kCbdhxvFTHVY7x830ML5BZJuGvA&oe=65755738
A "Kitüntetett, és a kitüntetés!" A kereszt árnyékában! Gazsi ebbű vaj’ lesz! Lehet, hogy cigány vajdának alkalmas lehetnél és ottan járna ez a kitüntetés.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306561715_482853440368261_6772740678153844300_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=ZeJxXV1ytQgAX_erZPg&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDzZKogUWMEbg4Wvd7BWeR9ZL6DrPpTmYvFGC5CTd6l2A&oe=65756398
kereső
@Maccska: 12:27 Muszáj neked-kis majomnak- orbán hülyeségeit szajkóznod? Ukrajna határait. területét pontosan rögzitette az 1991-es szerződés, amely a szovjetúnió megszúnése utáni államok létrejöttéről rendelkezett. Ezt megerősitette az 1994-es Bpesti Memorandum-nemzetközi szerződés. Az, hogy putyin és immár orbán is felrúgja ezeket az szerződéseket, az még attól érvényben van. És, ha jól tudom, nem volt semmiféle természeti katasztrófa, amelyben az ukrán területek egy része megsemmisült volna.
namihami
@Shikari: 12.34: Mint te magad is írod, a Népbíróságok háborús(!!mégegyszer---háborús) bűnösök fölött itélkeztek! Ezesetben elhanyagolható szempont, hogy a bírók hány százaléka volt zsidó!
Az pedig tény, hogy azoknak a zöme, akiket elitéltek éppen az itéletet hozók közül gyilkoltak a legtöbbet!
Egy kérdés: Hazajön egy túlélő és akkor szembesül a ténnyel, hogy a 20-30-40 fős családjából egymaga élte túl! Pl te mit tettél volna!?!?!?! Csoda, hogy azok mellé állt be, akik a gyilkosokat próbálták elitélni?
Hogy milyen sikerrel, az--sajnos--már más kérdés!
Egyébként az, hogy mikor, melyik nép tagjai gyilkoltak valakiket---az több beírást megérdemelne!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:27 ☻ A halandzsálásod helyett íme a tények! A Szovjetunió összeomlása után Ukrajnában maradt a világ harmadik legnagyobb nukleáris arzenálja. Az 1994 decemberében kötött szerződéssel, a Budapesti memorandummal Ukrajna megvált interkontinentális ballisztikus rakétáitól, a robbanófejektől és egyéb nukleáris felszerelésétől, cserébe az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Oroszország szavatolta, hogy „tiszteletben tartja Ukrajna függetlenségét és szuverenitását, valamint meglévő határait.”
static.euronews.com/articles/stories/06/50/79/34/828x544_cmsv2_2292a484-8f1a-526b-b9f0-e565427707c9-6507934.jpg
Bill Clinton amerikai, Borisz Jelcin orosz és Viktor Kravcsuk ukrán elnök 1994-ben a Kremlben aláírta az ukrán nukleáris fegyverek leszereléséről szóló egyezményt.
kereső
És akkor itt van nekünk a 135 bolond +nácik, akik már parlamenti határozatot is hoznak a csaatlakozási tárgyalások megkezdésének elutasitására. Mintha számitana valamit. Most még nem, de ha az ukránok kiúzik az orosz megszállókat- na majd akkor fog számitani a "magyar szemétkedés".
hvg.hu/itthon/20231206_Ukrajna_EUtagsagat_elutasito_parlamenti_javaslattal_kedveskedik_Orbannak_a_Fidesz_es_a_KDNP
csak úgy....
@Shikari: "zsidó vérbírók" ? te a torockai dédöregapját csak úgy lezsidózod? baj lesz ebbü tibim,kitekeri a nyakad a betyársereg!
Giovanni Alba
Ez a javaslat nem a népi inzultáció egyik kérdéseként szerepel? A fijjug megint túlteljesítenek?
Ez így nem csak komolytalan, de egyenesen röhejes.
Eladott Ország
@Maccska: "Ön szerint Ukrajnának helye van az Európai Unióban? Mondja el véleményét!” Majd meg kéne kérdezni az európai országokat is, hogy "Makarisztánnak" van-e helye ott. Ha Magyarország most jelentkezne az unióba akkor biztosan fel sem vennék.
Képzeld el, mi lett volna, ha "Makarisztánt" csatlakozása előtt Németországban és Franciországban megkérdezték volna a lakosságot: Akarja ön, hogy egy elmaradott, élősködő, posztkommunista-fasisztoid ország az Unió tagja legyen? A támogatás most is megy Ukrajnának, a pénz mégsem jön, és azért nem jön, mert pont mi nem valók vagyunk az EU-ba. Bár Orbán és a bandája már tengernyi mocskos dolgot művelt, de ennél az Ukrajnáról szóló kérdésnél nincs sok aljasabb dolog. Eddig azt tolta a pufajkáskrisztus, hogy mimagyarok soha nem avatkozunk be más országok ügyeibe.
1.Magyarország az egyetlen állam Európában, ahol háborús vészhelyzet van. 2. Magyarország az egyetlen állam Európában ahol, ahol a pénz 50 %-ot romlott! 3. Magyarország az egyetlen állam Európában, ahol 35 éves koncessziót nyer Orbán strómanja! 4. Magyarország az egyetlen állam Európában, ahol többe kerül a rezsi, mint egy minimálbéres havi keresete!... És a FIDKÁNY bűnbanda erre büszke! A sok fityisz birka meg örömmel tapsikol, mert olyan ostoba, hogy fingja sincs a valóságról!
twitter.com/Prokop1960/status/1723596955282981293/photo/1
Orbán Viktor sikerei: Megnégyszerezte az államadósságot.
twitter.com/csorike1520/status/1723351615783022707/photo/1
Eladott Ország
@Shikari: ma, 14:20 ☻ Mindenkinek, aki beteg idióta a "történelem jobb oldalán", aki ma a tűzszünetért tiltakozik: Ő Naama Levy. Amint azt észrevehető, végbélvérzésben szenved, és elszakadt az Achilles-ín. Nincs tűzszünet! (No Ceasefire!) ( Hamasz terorista - nők megerőszakolása)
twitter.com/59W00dy/status/1725046265556193328
„Leszakadt végtagok, lefejezett csecsemők – irtózatos pusztítást végzett a kibucokban a Hamász”
api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/0802c4ed-1aaa-457f-80ae-e2596f5d1214.jpg
MIről is ugatsz, te fideszes elmebeteg, genetikai hulladék?! Elmentek ti a dagatt román cigányoddal és sleppjével a retkes qrva anyátokba!
csak úgy....
@Maccska: @Shikari: ti annyira aranyosak mint a kis kuka, akaratos ,butuska ovisok! :)
Nanya
@Eladott Ország: Vagy azon is túl !
Nanya
A shikari,a kistehén,a maccska, a pegaro és a többi idióta úgy küzdenek itt a faszért,mint Kossuth a hazáért !
Eladott Ország
Ukrajna gazdasági paraméterei. Milyen gazdasági tartalékokkal rendelkezik Ukrajna? Ezután elgondolkodhatunk azon, hogy vajon tényleg csak Oroszország biztonsága (náciílanítás) miatt indította Putyin a háborút? Ukrajna Európa második legnagyobb országa, lakossága több mint 43 millió fő.
Íme a leltár:
Európában az első uránérc bizonyítottan visszaszerezhető tartalékaiban;
Európában 2. hely és a világon 10. hely a titánérctartalékok tekintetében;
2. hely a világon a mangánércek feltárt tartalékai tekintetében (2,3 milliárd tonna, azaz a világ tartalékainak 12%-a);
A világ 2. legnagyobb vasérctartaléka (30 milliárd tonna);
2. hely Európában a higanyérctartalékok tekintetében;
Európában 3. hely (13. hely a világon) palagáztartalékokban (22 trillió köbméter)
4. a világon a természeti erőforrások összértéke alapján;
7. hely a világon a széntartalékokban (33,9 milliárd tonna)
Ukrajna fontos mezőgazdasági ország:
Európában az első a szántóföldi terület tekintetében;
3. hely a világon a fekete talaj területén (a világ térfogatának 25%-a);
Napraforgó és napraforgóolaj exportjában első hely a világon;
2. hely a világon az árpa termelésben és 4. hely az árpa exportban;
A világ 3. legnagyobb termelője és 4. legnagyobb kukorica exportőre;
A világ 4. legnagyobb burgonyatermelője;
A világ 5. legnagyobb rozstermelője;
5. hely a világon a méhtermelésben (75 000 tonna);
8. hely a világon a búza exportban;
A világon 9. hely a tyúktojás termelésben;
16. hely a világon sajtexportban.
Ukrajna 600 millió ember élelmiszerszükségletét tudja kielégíteni.
Ukrajna fontos iparosodott ország:
Európában első az ammóniatermelésben;
Európa 2. és a világ 4. legnagyobb földgázvezeték-rendszere;
Európában a 3. legnagyobb és a világon a 8. legnagyobb az atomerőművek telepített kapacitása
Eladott Ország
Vasúthálózat hossza (21,700 km) tekintetében Európában 3. hely, világszerte 11. hely;
3. hely a világon (az Egyesült Államok és Franciaország után) helymeghatározók és helymeghatározó berendezések gyártásában;
A világ 3. legnagyobb vasexportőre
A világ 4. legnagyobb atomerőművek turbinaexportőre;
A világ 4. legnagyobb rakétavető gyártója;
4. hely a világon agyagexportban
4. hely a világon titán exportban
8. hely a világon az ércek és koncentrátumok exportjában;
9. hely a világon a védelmi ipari termékek exportjában;
A világ 10. legnagyobb acélgyártója (32,4 millió tonna).
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274924536_2028589607345763_145518070661362263_n.png?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=Xz2qbx2ZzPUAX-9slaF&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCg_HECnob63E2jgp-4aIeeW87kzism8qQG3P6JJHIWPQ&oe=6575F564
Magyarország az EU gazdaságának , azaz GDP-jének 0,8 % át, lakosságának a 2,4 % át adja. Vicces, hogy egy ilyen jelentéktelen törpeország meg tudja bénítani az uniós döntéshozatalt, mert nem 50 % +1 , hanem 100 % szavazatra van szükség minden döntéshez. Ez olyan, mintha a parlamentben lenne egy egyetlen képviselős mikropárt, és nélküle semmit sem lehetne megszavazni. Ezt jól elbaszarintotta az EU. Na persze az unió, illetve elődje, a közös piac, az Európai Gazdasági Közösség (EGK) jogelődje az Európai Szén- és Acélközösség (ESZAK) , Montánunió eredetileg fejlett nyugati demokráciák szövetsége volt , akkor még nem számítottak rá, hogy egyszer majd elmaradott keleti országok is tagok lesznek. Ha az EU nem lenne töketlen, lezavarnák gyorsan a 7. cikkely eljárását, lehet most már bőven meglenne a kellő támogatottsága még a lengyeleknél is, aztán megfosztják Magyarországot a szavazati jogától és probléma megoldva. Azaz mi az EU gazdaságában, és létszémában, csak egy "kerekítési hiba" vagyunk.
vacsi
No, és akkor ki zokog?! Idióta firkász!
csak úgy....
@vacsi: néni, a diploma osztáson nem mondták kendnek, hogy nem köll mindíg mindent szó szerint venni?
jáger laszló
Miről is van itt nagybaszó
Tudatzavarról vagy mi1másról tisztelt evtikéim!!
Kavarjuk a lecsót!!!??
csak kérdezem
barátilag
J.L.
kereső
@vacsi: tegnap 19:18. Tényleg rossz a cim, mert nem "zokog a fideSS", hanem hányja-veti magát , mint a fürdősqrva.
Toller Béla
Fidesz...nincs olyan ! Orbán van ! Minisztereknök...sohse látott és vindikált hatalommal, amit a magyar jogrend nem támaszt alá. Ez már gyakorlatlag kormányzói hatalomkör, magyar, apostoli ...Semmi köze Ukrajnához, ez az "így akarom és kész" lapjaira tartozik. Orbánnak Szerba ugyanolyan semmi, mint Ukrajna.
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 17:49 ♦ Örülj neki fidesz birka! És ugyan mit adnának neki a ruszkik, ökör?! A nyomort a diktatúrát, mint nekünk a román cigány és bűnszervezete b+!
Eladott Ország
@Shikari: tegnap 17:34 ☻ Az egyszerű ostobától, abban különbözik a társadalmilag ostoba, ( pl. fidesznyik, közömbös), hogy ő átverőnek, győztesenek hiszi magát, miközben átvert, vesztes. Olyan erős az ostobasága és a balhite, hogy száz bizonyítékkal sem lehet meggyőzni az igazságról. Nem lehet meggyőzni, mert a legtöbbje nem is akarja tudni az igazságot. Ha mégis valós információ jut el hozzá, akkor azt sem hajlandó alaposan átgondolni.
twitter.com/janos_hary/status/1732358974450679841/photo/1
Eladott Ország
- Macron: Köszönöm a Mikulást. - Orbán: És az EU -s pénzze(mm)el mi lesz?! - Macron: És Ukrajnával mi lesz?!
twitter.com/janos_hary/status/1732402834472370616/photo/1
namihami
@Shikari: tegnap 14.20:
Az, hogy gengszterváltás után melyik kormány--melyik bírósága (vagy olyan pozícióba helyezett talpnyalója) mit vagy kit helyezett taccsvonalon kivülre, az nem a KL-be vagonírozás vagy a Dunába lövésben bűnösök ártatlanságának igazolása! (lásd pl a nyilasrobbantónk ablakpucolónéni általi szabadlábrahelyezése). Ezek a magyar nyilasok és csendőrök akkor is háborús bűnökben vétkes gyilkosok, ha egy, az akkori kormányok elvében azonos jelenlegi kormány felmenti őket!
namihami
@Shikari: 18.02: DE, hogy jönnek ide a liberálisok? Mi közük a gyilkoláshoz vagy az akkori és jelenkori nyilasok felmentéséhez?
Clavigo
@Shikari: Csak ne lennél ilyen buta,,more. Elképesztő,hogy milyen hülye vagy.
csak úgy....
@namihami: nem érem,hogy miért táplálod kérdésekkel ezt az elmebeteget,akinek mindenre van és lesz is mindíg egy gyogyós válasza,magyarázata? ! te is emberbarát? - ezek sajnos menthetetlenek!
namihami
@csak úgy...: w0.02: Mert érdekel a másik oldal nézetrendszere! És amíg nem büdöshal&co szintű kommunikációt ad elő, addig meg is próbálom!
Ha nem is értek vele egyet, attól még meghallgatom a nézetét!
namihami
@Shikari: 19.40: És melyik liberális volt az, amelyik lágerbe küldött vagy Dunába lőtt bárkit? Mert jelzett helyzetben csak ez lehet az összehasonlítás alapja! Vagy nem úgy gondolod?
Én inkább a History Channel Hitler és követői és a Fidesz és vezetői eszmei és egyéb nézetei között látok egyre inkább drősödő kisérteties hasonlóságot! Szerencsére a fizikai, méretbeli és elszántságbeli(még) hatalma nincs meg hozzá!
kereső
Figyelsz fideSS? Vezénylő tábornokod közelebb hozná Ukrajnát az Eu-hoz- mi lesz igy a kiagyalt "parlamenti határozati javaslatban"???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.