Orbán Viktor lánya a Blikknek elárulta, hogy a jótékonyság, a feltétel nélküli adományozás pici korától az élete része volt.

Olyan családban nőttem fel, ahol mindig is fontosnak tartottuk az adományozást

- nyilatkozta Orbán Ráhel a Blikknek. A lap a miniszterelnök idegenforgalmi szakember és üzletember lányát gondolta a legalkalmasabbnak arra, hogy karácsonyi jótékonykodásról kérdezze.

Orbán Ráhel: "Gyakorlatilag két segélyszervezettel együtt nőttem fel"

Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Hozzátette:

Gyakorlatilag két segélyszervezettel együtt nőttem fel. A Gyermekmentő Szolgálatnak, amely az egyéves születésnapomon alakult, már kicsiként segítettem, az Ökumenikus Segélyszervezetnek pedig, ahol édesanyám már régóta dolgozik, lassan két évtizede vagyok önkéntese. Olyan családban nőttem fel, ahol mindig is fontosnak tartottuk az adományozást, ilyenkor, az ünnepek közeledtével szinte minden évben meglátogattunk a szüleimmel hátrányos helyzetű otthonokat.

Az üzletasszony elmesélte, hogy tíz éve, a gáton, zsákokat pakolva igyekezett segíteni a Duna mentén az árvízi védekezésben, mert akkor azt kellett megtenni másokért.

Orbán Ráhel bababoltja, az ODU store az idén másodszor gyűjt össze karácsonyra már kinőtt, nem használt, de még mindig jó állapotú gyerekholmikat – a babakocsitól a ruhákon át a bútorokig mindent –, hogy azokat az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a rászorulók megkaphassák.

Azt vettem észre, egyre több barátom hív fel, hogy megint összejött sok gyerekholmi, mi legyen velük, a szülők nem tudják hova tenni. Az elajándékozás a legjobb ötlet. A bolt pedig éppen ennek szellemében jött létre, hosszú távra szóló termékeket nyújtunk. Három gyermek édesanyja vagyok, így mindig próbáltam arra figyelni, amit lehet, többször használjuk fel, egy-egy kiscipőt, hátizsákot, kabátot örökíthessünk. Persze, egy idő után a harmadik is kinövi azokat! De nálunk is összegyűlt jó néhány holmi az évek során, amit mindenképpen szerettem volna továbbadni

— mondta Orbán Ráhel, akinek boltja így gyűjtőpontként várja is a családok megunt gyerekjátékait, ruháit, hogy azok aztán a legjobb helyre kerüljenek.

Tavasszal Orbán Ráhel kilencvennégy hektárnyi földet vett a tokaji borvidéken, hegyvidéki odúja után pedig a Balaton déli partján, a Balalandben bővítette bababolt-hálózatát – írja már ezt a 444.hu.

Forrás: Blikk, 444

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
77 fideszes népmese: Az üzletasszony meséi. Megkönnyeztem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Pusztai:Valószínű hogy akkor még segélyre szorultatok nem a saját lábatokon álltatok,apukának még nem voltak milliárdjai!
bence
HA HA ! Adományozni ti ?! Ha volt is ilyen azt mindig a közösből tettétek !
bence
@Philip Marlowe: ! Mit lopott el ? Egy egész országot ! Gondolkodj !!! Boldog karácsonyt oszt jónapot
FLETÓ
@Philip Marlowe: Ez a faszkalap @m73: mindenkibe beleköt? Szerintem saját magával van baja!
izéke
@FLETÓ: mi van durbincs,nicket váltottál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.