Orbán Viktor lánya a Blikknek elárulta, hogy a jótékonyság, a feltétel nélküli adományozás pici korától az élete része volt.

Olyan családban nőttem fel, ahol mindig is fontosnak tartottuk az adományozást

- nyilatkozta Orbán Ráhel a Blikknek. A lap a miniszterelnök idegenforgalmi szakember és üzletember lányát gondolta a legalkalmasabbnak arra, hogy karácsonyi jótékonykodásról kérdezze.

Orbán Ráhel: "Gyakorlatilag két segélyszervezettel együtt nőttem fel"

Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Hozzátette:

Gyakorlatilag két segélyszervezettel együtt nőttem fel. A Gyermekmentő Szolgálatnak, amely az egyéves születésnapomon alakult, már kicsiként segítettem, az Ökumenikus Segélyszervezetnek pedig, ahol édesanyám már régóta dolgozik, lassan két évtizede vagyok önkéntese. Olyan családban nőttem fel, ahol mindig is fontosnak tartottuk az adományozást, ilyenkor, az ünnepek közeledtével szinte minden évben meglátogattunk a szüleimmel hátrányos helyzetű otthonokat.

Az üzletasszony elmesélte, hogy tíz éve, a gáton, zsákokat pakolva igyekezett segíteni a Duna mentén az árvízi védekezésben, mert akkor azt kellett megtenni másokért.

Orbán Ráhel bababoltja, az ODU store az idén másodszor gyűjt össze karácsonyra már kinőtt, nem használt, de még mindig jó állapotú gyerekholmikat – a babakocsitól a ruhákon át a bútorokig mindent –, hogy azokat az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a rászorulók megkaphassák.

Azt vettem észre, egyre több barátom hív fel, hogy megint összejött sok gyerekholmi, mi legyen velük, a szülők nem tudják hova tenni. Az elajándékozás a legjobb ötlet. A bolt pedig éppen ennek szellemében jött létre, hosszú távra szóló termékeket nyújtunk. Három gyermek édesanyja vagyok, így mindig próbáltam arra figyelni, amit lehet, többször használjuk fel, egy-egy kiscipőt, hátizsákot, kabátot örökíthessünk. Persze, egy idő után a harmadik is kinövi azokat! De nálunk is összegyűlt jó néhány holmi az évek során, amit mindenképpen szerettem volna továbbadni

— mondta Orbán Ráhel, akinek boltja így gyűjtőpontként várja is a családok megunt gyerekjátékait, ruháit, hogy azok aztán a legjobb helyre kerüljenek.

Tavasszal Orbán Ráhel kilencvennégy hektárnyi földet vett a tokaji borvidéken, hegyvidéki odúja után pedig a Balaton déli partján, a Balalandben bővítette bababolt-hálózatát – írja már ezt a 444.hu.

Forrás: Blikk, 444

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
77 fideszes népmese: Az üzletasszony meséi. Megkönnyeztem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
77 fideszes népmese: Az üzletasszony meséi. Megkönnyeztem.
Qqberci
Ezt szabadtéren mondhatta, mert egyébként rászakadt volna a plafon...
nemkati
Tartok tőle, hogy nem ez a történet marad fenn róla. Nem kételkedem, biztos, hogy szokott jótékonykodni, másoknak segíteni. Annyi irdatlan mennyiségű lopott pénzből nem nehéz. De ezzel a töredékét sem fizette ki a tartozásának. Meg a lábunkon állását se.
jáger laszló
Ráhel nemcsak ajándékoz hanem szorgalmasan gyűjtögeti a tokaji földeket is,,,
A segélyezés sem áll messzi tőle,,,,
Ez már az Orbán családban hagyomány
Igazi üzletasszony!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
"Tokaj szőlővesszein közpénzt csepegtettél..."
Pénzünk gyakran plántálád
Klepto cigány sáncára,
S nyögte Csutkány rút hadát
Buda átépített vára. "
"közben 57 ezer milliárdra nőtt az államadósság."Akkor javaslom, hogy aki szőlőt akar enni ne a piacon vegye, hanem menjen ki a pelenkazsonglőr birtokára és hozzon amennyit akar - ha már közpénzből van, tehát mindenkié. Invazív ez az Orbán család mint a törpeharcsa, a busa, vagy az ezüstkárász, de Ráhel inkább a folyami gébre hasonlít, az is mindent felzabál, tátott szájjal habzsol kisgömbőc az összes! Tájidegen, invazív, erszényes puhatestű gerinctelen elősködő ragadozó. Általában négy-ötévente szaporodik. Ismert olyan változata is, ahol a kan hordja ki a magzatokat a hasüregében, ezen példányok vemhessége szembetűnő. Családja összetartó, ellés után mindaddig gondoskodik ivadékairól, amíg azok saját lábra tudnak állni. Rendkívül kártékony, környezetét lerabolja, tönkreteszi, a közelében található gyengébb fajokat gyakran elüldözi vagy behódoltatja. Az alfa hímek kedvelt tápláléka a kolbász-szotyi-pálinka, míg a hímnős egyedek inkább az aperol-kaviár-homár vonalon mozognak.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fimage-live3.haldorado.eu%2Firasok%2Fgebes-gondolatok_69579_2_0x0.jpg&key=YG4eI2FOphUSXR9Zm1tSsQ&w=800&h=375
namihami
Nem bogárka, te csak egy segélyszervezettel nőttél fel, az Orban Helps Himself csoporttal! Egy főadományozó, egy adományozott család---sok szereplővel, de egy valós adományozottal!
Clavigo
Ez a némber legalább olyan gusztustalan ,,mint a szartartály faterja.
Csizmás Kond
...kell egy kis orbános téma, különben az a sok szarság egyesekbe mint benne maradna...
Nyírfa
Récsöl, a jó tündér története: olvasmány kisiskolásoknak, hogy tudják, ki az, akire rábízhatják ideológiai nevelésüket, szocializációjukat, ha felnőttek, a pénzüket is.
dr. prédikátor
Rühelke!!! NE HAZUDJ!!! ti csak a lopáshoz értetek!!! még hogy jótékonykodtatok. te is csak a szaros pelenkákat " adományozod" az út szélén!!!
Giovanni Alba
" ilyenkor, az ünnepek közeledtével szinte minden évben meglátogattunk a szüleimmel hátrányos helyzetű otthonokat."
Nem kunszt, kilépsz a kapun, balra fordulsz és random benyitsz bárhová.
" A 2021-re vonatkozó TeIR adatbázis alapján
Felcsúton évi 173 055 forint volt az egy főre jutó nettó belföldi jövedelem. "
24.hu/fn/gazdasag/2023/08/24/felcsut-emberek-netto-befoldi-jovedelme-legkisebb/
Alfa
@Philip Marlowe: mi van kecskebaszo keresztény-fasiszta zakkant fideszes román ideges vagy ? találsz a kecskeolba fidesz székházban elég hozzád hasonló barmot
Csak Norisz és senki más
1. Soros Alapítvány!
2. Máltai Szeretetszolgálat!
Sakk Matt
Két segélyszervezet?
Apa és közpénz!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma. 09:343 ☻ Közlöd: "Mit lopott? Mit tudsz? Légyszíves oszd már meg velünk is..." Most te ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted?! Kérdezd meg miért vannak befagyasztva az EU-s pénzcsapok, miért nem lép be a román cigány geci az Európai Ügyészségbe. Miért lettünk Európa koldusháza? Miért csókoljuk már a román életszínvonalat ánuszrózsán etc... Már lassan az egész országot a nevére írata a haverjaival b+ , és játszot itt a hülyét!
Latorcai Csaba (Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, kdnp): 2024 januártól 4 ezer milliárd forint nyílik meg a magyar emberek számára. Íme a magyar emberek: ...
twitter.com/csorike1520/status/1737810659121778773/photo/1
csak úgy....
@Philip Marlowe: ha valakikböl,ill. a nagy senkikböl ,hirtelen 6-8-10 éven belül milliárdos lesz,mert a fater vagy a haver miniszterelnökösködik, az mind tolvaj !
"Nos, csak ennyi!" - mert te ezt nem érted!
csak úgy....
a csaj hazudik mint a faterja,lop is mint a faterja...,így lettek 0rbán papa alatt a tehetségtelen,buta senkikböl valakik..
nejlontacskó
Rühelke!!!
A glóriát!!!
Otthon felejtetted a Glóriát!!!
lampa laz
@Philip Marlowe: Ha bssza a csőrödet a lopás szó, kicseréljük neked TISZTESSÉGTELEN-re. Az igaz, h nem úgy loptak mint a bolti szarkák, de megteremtették annak a feltételét, h számolatlanul dőljön hozzájuk a magyar emberek jólétére, az ország felzárkózására szánt Eu-s pénzek és az itthon befizetett adónk nagyrésze is. A közbeszerzéseket már eleve úgy írták ki, h csak a csókosok feleljenek meg az adott feltételeknek, meg az egyszemélyes meghívásos is mindig csak mészáros, garancsi, szíjj, adott esetben még csányi is. Hol élsz ember, h nem látsz? Vak nem lehetsz csak elvakult fideszes. Az OLAF azért benyújtotta orbánéknak párszor már a számlát, amit nekünk kellett kifizetni azon túl, h mi csak a kárát látjuk az ő nyereségüknek.
Menőmanó
@Philip Marlowe: Véded a védhetetlent orbánbirka. Téged is meglopnak, nem zavar, hogy annyira hülye vagy, hogy észre se veszed?
SÍva
És mindkettő téged segélyezett közpénzből?
csak úgy....
@Philip Marlowe: a te 0rbán iránt táplált szerelmed nagyon beteges!
Menőmanó
@Philip Marlowe: Az összes tulajdonuk korrupcióból, lopásból, közpénzből van. Mosd már ki a narancsos csipát a szemedből. Nem gáz neked, hogy ennyire buta vagy?
csak úgy....
@Philip Marlowe: "Az előbb derült ki, hogy nem tudtok mondani semmi konkrétumot, hogy mit loptak el!" neked az nem elég,hogy 0rbán a ti pénzetekböl fizette vissza az eu. nak ledes vö csalását,lopását? lassan kezd undorító lenni a tudatlan, szerelmetes,elnézö butaságod...
Ditrich
Á nem lopnak dehogy! Egyszerűen elveszik maguknak az erő jogán ami megtetszik nekik kb ahogy a Pásztorék a Pál utcai fiúkban a kicsiktől! Einstand! És kész! Próbáljon meg tenni valaki ellenük igaz? Boldog Karácsonyt neked is!
Menőmanó
@Philip Marlowe: Nem látod a fától az erdőt bammeg.
Mellesleg a 2/3-ot sem tudná egyenlő feltételek mellett hozni.
Könnyű annak, aki a 100 m-es futásba 90 m-nél kapcsolódik be, aztán röhög, hogy ő győzött. Kb ekkora az anyagi és médiabeli különbség. Na meg a sok földbuta orbánrajongó, aki képtelen felismerni a saját érdekét, miszerint nem szavazunk a kirablóinkra.
csak úgy....
@Philip Marlowe: gondolod,hogy egy csóró cigánygyerek a párttitkár öseivevel,lopás nélkül
képes lett volna a hetvenkedö hatvanpúsztára? @Philip Marlowe: te egy tolvajsímogató hösszerelmes buzeráns,aki csak a dagadt faszikat kedveli!
Giovanni Alba
@Philip Marlowe: ma, 15:54
A "bevallott" 700000 Ft. megtakarításból kitellett a gyerekek taníttatása, saját lábra állítása, és a maradékból még Hatvanpuszta is összejött. Vajon miből lett a vejkónak cége, szállodái, földje? És Récsöl miből vette meg a tokaji birtokait? Ne feledkezzünk meg azért Anikó asszonyról sem, neki is került a nevére valamennyi földbirtok. Ennyi, a teljesség igénye nélkül, de hát vaknak ne magyarázzam a színeket. Leülhetsz Fülöpke, ma sem ostromoltad meg az értelem csúcsait.
Ha lenne egy gilisztányi eszed (a hasonlat tőled) akkor eltöprengenél azon, hogy a sokmilliós képviselői meg minielnöki illetményből hogyhogy csak ennyi maradt a teljes költségtérítés mellett? Hát mennyire érthet egy ilyen alak a gazdasághoz, ha a saját pénzére nem tud vigyázni? Persze ez csak a porhintés volt a rajongóknak.
Menőmanó
@Philip Marlowe: Boldogok az együgyűek.
Menőmanó
@Philip Marlowe: Gyere fel a pincéből te sötétben nevelkedő gomba. Persze aki élvezi a sötétséget... Őszinte részvétem.
kereső
@kereső: Kontraszt a több tizmilliós karórában diszelgő "adományozó", szaros pelenkát az út szélére dobáló közéleti celebbel, aki ideje korán megtanulta, hogyan álljon a "saját lábunkon".Köptem is hozzá...
kereső
Az "ökonomikus" segélyszervezet nem lévai anikó "dicsősége", hanem azoké a névtelen ezreké/tizezreké , akik még szivből adakoznak- nem azért, hogy a cimlapra kerüljenek.
izéke
@Philip Marlowe: téged lopott ki a szoptatós anyád alól és berakott a kocához a többi malac közé,azóta sem tudnak megkülönböztetni a " testvéreid " közül. Bizonyítsd,hogy nem így volt?
Giovanni Alba
@Philip Marlowe: ma, 16:41
Értem én Fülöpke, neked az a tény, amire te azt mondod, minden más csak vagdalkozás. Van itt egy kis olvasnivaló. hvg.hu/itthon/20180303_Bayer_Zsolt_feladata_lett_Tiborcz_megvedese_bravurosan_egette_le_magat
Aztán kezdjük a kezdeteknél, a székházügynél. Tagadod az ügyeskedést, amikor eladták az ingyen kapott pártszékházat, aztán közpénzből felújíttatták, aztán közpénzből visszavásárolták?
Ott van a vejkó a falopással, az ELIOS üggyel, Kaya Ibrahim meg Josip Toth az Ezüsthajóval és a koronaúsztatással.
Olvass, okulj, ne maradj már ilyen gyökér.
Másol
orbán-rendszer jellemzője a közpénzek magánpénzekké való transzformálása, amely rendszer kiépítette a nemzeti nagytőkések újfeudális világát, amelynek közepén a miniszterelnök és saját családi, üzleti érdekeltségei foglalnak helyet
csak úgy....
@Philip Marlowe: gyerek,te sötétebb vagy még a + 3 X os áron készült,fideszes aszfaltnál is...
Giovanni Alba
@Philip Marlowe: ma, 17:11
"A drónfelvételek is látványosak és szépek, de nem annyira, mint ahogy az Orbán-család a vagyontalan miniszterelnök közvetlen közelében mesés területekre tesz szert, nemegyszer állami támogatásból. Most a miniszterelnök saját lábra állt lányának és annak férjének birtokairól készült drónfelvétel.
Orbán Ráhel nemrégiben földvásárlásra adta a fejét: a Tokaj-Hegyalján megvásárolt összesen több mint 90 hektár szőlő több szempontból is a miniszterelnök családjához köthető. Sokakat érdekel, hogy mi történik Tokaj-Hegyalján, ezért az Átlátszó.hu stábja elment megnézni a sárazsadányi és bodrogkisfaludi „Orbán-szőlőket”.

A miniszterelnök lányának nevében, férje Tiborcz István járt el az adásvétel során, és a BDPST Zrt.-n keresztül az ő közvetett tulajdonában van a szőlőket bérlő Patrícius Borház is. A miniszterelnök lánya által megvásárolt szőlők közös sajátossága, hogy azokon jelzálog van bejegyezve az Abraham Goldmann Bizalmi Vagyonkezelő Zrt. javára, és kevés kivételtől eltekintve, mindet a Patricius Borház bérli. A Patrícius nemrégiben került Tiborcz István közvetett tulajdonába. A miniszterelnök lányát 2021-ben regisztrálták földművesként (!), így van lehetősége földet venni, ha és amennyiben a kérdéses területekre nincs elővásárló."
borsod24.hu/2023/07/25/latvanyos-vagyongyarapodas-ilyenek-orban-rahelek-borsodi-szoloi-es-borhaza/
Ha és amennyiben szerinted itt minden tiszta és tisztességes, akkor sürgősen keresd fel orvosodat.
csak úgy....
@Philip Marlowe: = a szerelmes prosztó elmebeteg! - ennyi! :)
te sokkal szomorúbb mint akikre itt próbálasz utalni! - ennyi +annyi! :)
te kutya vagy hatvanpúsztán ,hogy itt hetvenkedsz?
csak úgy....
@Philip Marlowe: a fasznak hangoskodsz,itt már mindenki tudja rólad,hogy te egy szerelmes idióta!
Giovanni Alba
@Philip Marlowe: ma, 18:01
Tulajdonképpen nem érdemled meg hogy válaszoljak, mert ha valaki mást mond mint amit te , akkor egyből elkezdesz epét hányni. Nem vagy képes meghallani az értelem szavát. Agyatlan vagy Velő Fülöp, és még erre büszke is vagy.
Mániákusan hajtogatod: de mit lopott, mit lopott? Mert képtelen vagy látni, hogy Sárazsadány sem az égből pottyant a klán ölébe, és a környező földek sem csak úgy nőttek hirtelen a lábuk alá, a vagyongyarapodáshoz kell valami pénzügyi alap. Ha valaki -akár egy miniszterelnök is- vagyontalannak vallja magát, miközben a b. neje és a külföldi egyetemen kitaníttatott csemetéi is sorra íratják a nevükre a szőlőket, alapítanak cégeket, akkor fölmerül a kérdés, miből? A válasz amúgy kézenfekvő, ott van a papírokban, vissza nem térítendő támogatásokból és adókedvezményekből.
Válaszom megírtam, azt tudom, ebből semmit el nem ismerhetsz, hiszen nem az értelmes véleménycsere miatt jöttél, hanem kötözködni, gúnyolódni.
Szánalmas vagy buksi.
csak úgy....
@Philip Marlowe: azt tudod,hogy neked a maradék eszedet is 0rbánon kell keresned,aki fogta és elvette?
balos
@csak úgy...: Na ezt esetében lehetetlen volt elkövetni!Meg vannak még pár százezren akik az agyatlan polgári ökrökhöz tartoznak és a cöf-cöf volt a jelük az opniban!
csak úgy....
@balos: az ökrök mitöl lennének polgáriak te ökör?
nejlontacskó
@Philip Marlowe: meséld már el, te kretén, hogy az Elios elleni OLAF vizsgálat eredményeként, miért fizetett vissza a kormány 13.000.000.000 milliárd forintot az uniónak?
balos
@csak úgy...: Az előbb válaszoltam már a problémádat nem én,hanem a pia-ve okozza!
balos
Aludtam a rüfke kijelentésére!Hát akkor minek kellett 1 ilyen "o-kos"nonemünek ehhez sváj-cihában tunyulni?
telegdilaci
@Pusztai:Valószínű hogy akkor még segélyre szorultatok nem a saját lábatokon álltatok,apukának még nem voltak milliárdjai!
bence
HA HA ! Adományozni ti ?! Ha volt is ilyen azt mindig a közösből tettétek !
bence
@Philip Marlowe: ! Mit lopott el ? Egy egész országot ! Gondolkodj !!! Boldog karácsonyt oszt jónapot
FLETÓ
@Philip Marlowe: Ez a faszkalap @m73: mindenkibe beleköt? Szerintem saját magával van baja!
izéke
@FLETÓ: mi van durbincs,nicket váltottál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.