A Dzsudzsák Balázzsal különlegesen bizalmas viszonyban álló Szijjártó Péter fideszes külügyminiszter halálos fenyegetést kapott.

Bayer show: reszket, remeg az agit-propos, miután megfenyegették Dzsudzsák barátját 

Hát van ezeknek szívük, hogy Petiminisztert fenyegetik? Forrás: Facebook

A külügy ukrajnai képviseletéhez –bármi is legyen ez – eljuttatott ukrán nyelvű levél szerint „robbanásveszélyes üdvözletre” számíthat a közelgő ukrajnai látogatásán, és hogy készíthetik a koporsóját. A külügy nem sokkal később nyilvánosan reagált az esetre – írja az Index.

A fideszes vezérpropagandista blogján írt a Szijjártó Péternek küldött halálos fenyegetés után. Szerinte a fideszes kormány tagjainak nem szabad Ukrajnába menniük.

Bayer Zsolt a blogján Tilos odamenni! címmel osztogatott tanácsokat:

„kormány egyetlen tagja sem mehet Ukrajnába, a miniszterelnök pedig végképp nem. A halállistát vezető latorállamba tilos utazni! Ha akarnak valamit, jöjjenek ide.”

Halállista alatt a publicista a Mirotvorec szélsőjobboldali internetes oldalon megjelent listára utalt: ezen Ukrajna ellenségeit listázták, több százezer ember szerepel, köztük például Bayer és Orbán Viktor is.

Szijjártó Péter január 29-i látogatása elsősorban épp egy Orbán–Zelenszkij-találkozó előkészítését szolgálná. A ki tudja ki által küldött fenyegetés mindenesetre újabb lehetőség Orbán és társai számára az orosz agresszornak kedvező időhúzásuk tovább folytatásához.

Forrás: Index
Fotó: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ez egy olyan kép, amely fóliáért kiállt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Majd Tarajos kiviszi magával a Dzsudzsit mint a személyes testőrét...
lampa laz
Most nézem, dzsudzsinak új fogsora van. Peti, a ?régivel talán erősen fogazott?
Béla333
Milyen szép pár... Biztos meleg kapcsolatokat ápolnak az ereszcsatorna bajnokkal is...
kereső
Ez egy olyan kép, amely fóliáért kiállt!
Sámannus
Melyikőtök van felül kecskebaszőkáim?
csak úgy....
fosnak a fidesz fiúcskák az ukrán kiruccanástól, gondolom ezért is találták ki ezt a mondvacsinált fenyegetést!
Sakk Matt
Ha ez a fenyegetés igaz volna, nem teszik közzé, hanem megteszik az óvintézkedéseket! Ha mégis igaz és közzétették, akkor a felelősnek - Sintér et. - le kell mondania!
simmering73
Hát nem édesek? Hogy fóliázzam össze őket.
csak úgy....
aztán a fegyír sándor miért nem lehet magyarországon ukrán nagykövet? - mert tud magyarúl és egy csomó fidesz hazugságot cáfolhatna!
Sakk Matt
Bayerzsótány miért retteg? Hiszen Ukrajnában szerintük nincs is háború, csak különleges katonai művelet :P
kereső
Csak Orbánnak, és az orosz provokátoroknak áll érdekében, hogy még jobban kiélezze a mostanra teljesen elmérgesített helyzetet egy miniszterelnöki találkozó előtt. Ezzel akarhattak taktikai előnyt szerezni, és védekezésre kényszeríteni az ukrán elnököt, mondván hogy nem tudja féken tartani a nacionalistákat, és nem ura a helyzetnek. Ugye mindeni emlékszik még az Ungváron felgyújtott magyar kulturális intézet esetére, amikor három oroszbarát lengyel férfi még 2018 februárjában gyújtogatott a KMKSZ ungvári székházánál, őket a végén egy krakkói bíróság ítélte el. Az orosz párti szélsőséges szervezetekben tevékenykedő három lengyel valószínűleg csak parasztáldozat volt, a szálak egy AfD-közeli német szélsőséges újságírónál futnak össze. Emiatt Orbán a csahosaival évekig hecckampányt folytatott az ukrán neonácikat emlegetve, holott már tudható volt, hogy az ukránoknak semmi köze nincs a gyújtogatáshoz, és amikor valóban kiderült, hogy feltehetőleg az oroszok megrendelésére végrehajtott provokáció volt, még akkor sem voltak képesek elnézést kérni az ukránoktól az aljas rágalmakért, és a hamis vádakért.
kereső
Hallott valaki arról, hogy Fico szlovák miniszterelnök Ungvárra utazik, hogy ott találkozzon ukrán vezetőkkel?- jelenleg ott tartózkodik.
Előzetesen hallott valaki arról, amikor von Der Leyen már több izben is Kijevbe utazott? Folytathatnám a sort...éppen az utazók érdekében már csak tényként hozták nyilvánosságra a látogatást, a tárgyalást Itt meg druzsba pjotr hetek óta ezzel reklámozza magát és orbánt.
Pusztai
@kereső: a fidesz egy tolvajokkal teli hazug dumapárt.
pont.
troppauerhumer
Jé csak nem ő írta a fenyegető levelet Petikének féltékenységből?

az 5.számú FideSSpárttagkönyves,Orbán náci magyar hangja ,a szlovák frsz-ú terepjárós adócsaló,lakásüzér ,zsidózó,cigányozó,magyar vérrel -feleségével külföldre -üzlető Zsóti csak félted a koncod
menjenek a Putyinhoz ő már belejött a gyilkolásba a saját és Ukrán nép ellen. Akit nem bombáz le az ki esik az ablakon
Clavigo
@kereső: 12.47... meg óvszerért.:)
ceni
Huu ez a kaméleon de ostoba. Ha volna az egésznek egy minimum igazsá tartalma akkor nem lenne üzi, csak csendbe cselekedet.
Nessy
Drága lovagelvtárs!Na reszkessen, ne remegjen! Orbánra, és a kormány tagjaira annyi testőr, rendőr, TEK-s vigyáz, hogy külföldi útjaikra lassan külön honvédségi csapat szállító gép kell a védelmi kíséretüknek!
Béla333
Ezzel az álhírrel is csak az ukránokat próbálják befeketíteni az orosz főnökeik utasításának megfelelően.
A Zsóóóótinak meg nem esik nehezére az oroszok érdekében tenni bármit is!
Nyírfa
A fidesz egyre lejjebb adja, már arra sem figyel, hogy hihetően hazudjon. Ez már a végjátszma, jó lenne minél hamarabb befejezni. Már így is méltatlansági világcsúcsot állítottak fel a magyarok.
namihami
Kár, hogy ezeket nem a stadionban lészült kézenfogós képpel promózták!
Billibácsi
Az lenne az igazán nagy durranás ha te mennél zsolti!
Aki Én
Ezek már nyiltan felvállalják magukat.
Csak így tovább rejtőzködő fideszesek.
Lepényleső
Nyugodtan mehetnek ezek bárhová a világban,- villám még nem tett kárt csalánban,
főleg nem,ha kivált elkötelezettek a béke megvalósításában,- viszont ha eddig hadilábon
álltak az igazmondásban,- lehet bárkinek is más véleménye erre vonatkozóan?
jáger laszló
Reszket a bokor mert Madárka szállott rá
Petőfi Sándor
csak ennyi
barátilag
J.l.
telegdilaci
@kereső:Ennek a szarházinak csak a Hír Tv-studiójában van nagy pofája,egyébként ha kapna egy becsületes pofont össze Fosná magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.