Bayer Zsoltnak semmiféle politikai vagy erkölcsi kötelezettsége nincs – írja a kormánypárti lap.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Az anyja picsáját a Magyar Nemzetnek. Teljesen másfelé terelik a dolgot.

"Dobrev Klárának „nem jár ugyanaz a feloldozás, ami Bayernek (…), Dobrev ugyanis politikus, bejelentkezett ennek az országnak a vezetésére. Alkotmányos felelőssége van, részt követel a közhatalomból, felelősséggel tartozik a tetteiért, szavaiért, még a családi előéletéért is. Bayer Zsolt azonban publicista. Semmiféle politikai vagy erkölcsi kötelezettsége nincs, nem kér részt a közhatalomból, ahogyan politikai felelőssége sem létezik. (…) "
És megfenyegették Ungváryt. Már ezerrel dolgozhatnak azon, hogy találjanak róla bármit.
Rohadék egy banda.
justhpeter
Nem kedvelem Bayer Zsótit és nem a kedvencem Dobrev Klára sem. Az sem az én dolgom megítélni, hogy Bayer nagyapa vagy a Dobrev nagyapa volt-e a nagyobb gazember. Azt viszonyt biztosan nem támogatom, hogy Bayar Zsótit vagy Dobrev Klárát a nagyszülők vét vagy valós disznoságai alapján ítéljék meg. Mindkét mai közszsereplő feleljen a maga dolgai miatt !!!
Qqberci
"Bayer Zsoltnak semmiféle politikai vagy erkölcsi kötelezettsége nincs"

Egyszerűen egy hülye mocskos seggfej...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.