Szerda délelőtt kormányülés volt a propagandamédia által Karmelita kolostornak becézett Miniszterelnöki Hivatalban.

A fideszes kormány "jónője": „Erős nemzet vagyunk, egyre erősebb gazdasággal”

Fideszes humor: „Erős nemzet vagyunk, egyre erősebb gazdasággal" Forrás: Facebook

Szentkirályi Alexandra fideszes kormányszóvivő (aki pár hete fekete bőrruhás szettjében tarolt egy felmérésen) az üléssel kapcsolatban ezt írta: „Erős nemzet vagyunk, egyre erősebb gazdasággal. 2023 nehéz év volt, de 2024-ben újra fejlődő pályára állunk!”

A csütörtöki uniós csúcstalálkozón megállapodás születhet az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós segélyről. A megállapodás ösztönzésére, egy kiszivárgott európai tanácsi dokumentum szerint az EU végleg megvonhat minden uniós forrást Magyarországtól, ha a fideszes rezsim vezetője, Orbán Viktor miniszterelnök újból vétót emelne a pénzügyi támogatás ellen.

Egy magas rangú uniós tisztségviselő szerint a Financial Times cikkében hivatkozott dokumentum az Európai Tanács titkársága által saját használatra írt háttéranyag, amely a magyar gazdaság jelenlegi helyzetét ismerteti, és az csak egy tényanyag, amely nem tükrözi a többéves pénzügyi keretről folyó tárgyalások helyzetét a tagállami és uniós tárgyalók között, sem az uniós vezetők szintjén – írja az Index.

Forrás: Index, Facebook
Fotó: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
kretén.
13 év alatt eu leggyengébb gazdasága lett és erősködik.
hogy lehet valaki ilyen laposféreg agyu??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Ez még hülyébb,mint a krupié férje..
Pusztai
kretén.
13 év alatt eu leggyengébb gazdasága lett és erősködik.
hogy lehet valaki ilyen laposféreg agyu??
SÍva
Abból kellene megélnetek mint a tanárok és sok hétköznapi ember (köztük én is) és egyből észrevennétek, hogy ilyen mihaszna kormánya még nem volt az országnak (beleértve a másik díszpintyet is - ha valaki nem értené GyF), jelenleg a legrosszabb az emberek anyagi helyzete és a pénzromláson is csak ti kerestek! Ideje lenne eltakarodni mert én emlékszem annó amikor kijelentette, hogy az a kormány akinek a vezetése alatt az euró 300 forint mondjon le! Már régen itt az idő, hogy a szavadnak állj! Ja, hogy ebben a világban már nincs becsülete az adott szónak?
kereső
@Pusztai: Erről a "lapos féregről" raktál be egy linket?
Nessy
Beindult a fidesz 2024. éves "Ki tud nagyobb valótlan dolgot, ostobaságot mondani" versenye! Eredmény hirdetés 2024 december 31. éjfél!
szaboria1
Nagysasszony menjél már le vidékre ahol csak lepusztult volt gyárakat találni, mert ti csak a káros kínai beruházásokban hisztek. Akik tuti megvettek titeket.
Tavaly 2500 végelszámolás volt megszűnés miatt.
colibri
Ez a fidesz csicska akkor lenne "jónő", ha végre teleszülné saját gazdag környezetét köteles elvtárs elvárására és megelégedésére. Mire vár?
human
Erről egy kabaréjelenet ugrott be
Telefonos távgyógyító:
- Most energiát adok át a tévén keresztül. Érzi a melegséget?
- Hát hát nem igazán.
- Akkor üljön kicsit közelebb a radiátorhoz! Most érzi?
- Igen, most érzem.
lusta
@Pusztai: Mindjárt jönnek a különbejáratú állatkertünk, miután megkapták az útmutatót. Igyekszem megelőzni őket. Így igaz, a mutatók egyre erősebb gazdaságot mutatnak. A gondok ott kezdődnek, hogy a környékünkön mindenki más még erősebb gazdasággal rendelkezik. Ugyanakkor ezek a gazdaságok sokoldalúan a hazai ipar fejlődését szem előtt tartva, az uniós erőforrások hatékony felhasználására tették fel a jövőjüket.
Nálunk a gyarmati sorsra tette fel a jövőt a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk.
human
@Pusztai: Nem a nőci a hülye. A szavazókat nézik hülyének. Sajnos működik.
Cherry
Ez is felveheti azt a bizonyos fülbevalót, aljas kis rib@nc ,,igy lehet érvényesülni !!!
vitriol
Ez is egy orbán-tanítvány: most gyakorolja orbán javaslatát, hogy "merjünk nagyot álmodni!"
balos
@colibri: Hát elnézve a neres felhozatalt a sok köcsögnek,már tükör kell sa wc-ben!Szóval a kékbogyót már megrendelte,de még nem volt rá ga-bika!
justhpeter
A Nemzet Háziszárnyasa 3.0 mi mást monhatna ? Ha egyszer elmondaná az igazat Orbán és a szittyaügyi minisztere azonnal száműzné a Tajgára.
Billibácsi
Te hallod amit mondasz? Apu mit szól hozzá, hogy a kisleánya hülyeségeket beszél?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.