Balog még miniszterként javasolta a kitüntetést, Novák Katalin tanácsadójaként mellette is kiállt. Az LMP arra kéri a kormányt, tegye visszavonhatóvá az állami kitüntetéseket.

Balog Zoltán javaslatára tüntették ki a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját

Kép: Balog Zoltán / Facebook

A bronz érdemkeresztet a bicskei gyerekotthon pedofil igazgatója 2016-ban Novák Katalin jelenlegi tanácsadója, Balog Zoltán akkori miniszter javaslatára kapta meg – írja az RTL. A jogerős büntetés ellenére az igazgató az állami elismerésnek még mindig a birtokosa:

Egy állami kitüntetés ugyanis a jelenlegi szabályok szerint nem visszavonható.

Balog, aki jelenleg református püspök, a kitüntetés ügyében mostanáig nem szólalt meg. Kiállt viszont Novák Katalin mellett, aki belebukott abba, hogy elnöki kegyelmet adott a pedofil igazgató bűntársának.

Az LMP felszólítja a kormányt: haladéktalanul tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az állami kitüntetések visszavonhatók legyenek a meghatározott szándékos bűncselekményért elítéltek esetében

– jelentette ki az ellenzéki párt népjóléti és családügyi szakszóvivője vasárnapi, online közvetített sajtótájékoztatóján. Hohn Krisztina szerint a bicskei gyermekotthon egykori igazgatójának példája mutatja, miért kell lehetővé tenni a visszavonást az elismerésre méltatlanná vált személyek esetében.

Forrás: RTL.hu, MTI

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Sajnálom, de ki kell mondanom, hogy Balogh püspök úr erkölcsi mércéje nagyon közel van a nullához.Az egyháza nem érzékeli ezt az alacsony szintet?Pedofil embert aki ráadásul gyermekek nevelésével van megbízva, kitüntet és még most sem érzi hogy milyen súlyos bűncselekményt követettel a védelmezett , elkóborolt e,br, az ne ossza már az észt , a megbocsátást a nyilvánosság előtt!A református egyház mindig felvilágosultabb volt a katolikus egyháznál, de most a püspöke ezt a különbséget lenullázta!
Pusztai
Apja nyílt levélben szólította fel Baloghot mikor miniszter lett:
..
"Fiam!
Ideje visszatérni az egyenes útra!"
Aki Én
Talán ő is oda járt ,,szórakozni"
Eladott Ország
Hosszú út vezetett a Ki Tud Többet A Szovjetunióról? Negyedik helyétöl az oltárig fantasztikus köszönjük szépen! Belülről bomlasztotta a rendszert, fiatal volt, kellett neki a pénz. Most is. Volt már minden, esztergályos, tanácsadó, püspök... akasztott ember még nem nem, de kitudja milyen ambíciói vannak. Semjén Zsolt meg lehetne pápa, aki a doktorijával meggyógyítja leprásokat. Ott talán kevésbé lesz kártékony. A vályogvető kurva isten b*ssza teherbe ezt a köcsögöt. Remélem kellően finoman és keresztyénien reagáltam a sikereihez. És akkor csodálkoznak a keresztények, hogy miért késik Krisztus második eljövetele. Így válik szét az állam és az egyház! Egyszer valaki állami vezető, miniszter, máskor meg püspök! Most már biztos, hogy nincs Isten. Balog Zoltán előmenetele rá a bizonyíték.
csak úgy....
balogot sem az eszéért szereti viktor...,rejtély számomra,hogy ebböl a furcsaságból miképp lett püspök?
Eladott Ország
„Pedig azt hittük, hogy orvosok nélkül is lehet gyógyítani. Meg prédikációval. Meg ostobasággal. Meg Balog Zoltánnal.” Lehet, hogy Balog pispek’ úr szorongatta legjobban Farkas Flórián enyves kezét, én mégsem a kezeiket kötném össze, hanem a lábaikat. Jó súlyos vasbilinccsel. Aztán lehet sétálgatni a napon. A kőbánya felé. De nem abba, ahol Orbán Győző a tulajdonos, hanem abba, ahol Orbán Győző (és népes családja, barátai szintén) rab. Életfogytiglan. Kőtörés közben jókat lehet beszélgetni, felidézni a régi szép időket. És lehet gondolkodni is. Például, hogy hol rontották el? Bár nem hinném, hogy valaha is rájönnének. Balogról távozásának fájdalmáról már Arany János is megemlékezett Ágnes asszony c. versében: "Oh! irgalom atyja, ne hagyj el." A június eleji Ünnepi Könyvhéten meg izgatottan várjuk a világ legrövidebb könyvei sorozatban Balog Zoltán "Miniszteri sikereim" c. visszamlékezésének megjelenését.
Béla333
Lehet hogy Balog miniszterként le-le járt Bicskére? Személyesen ellenőrizni, hogy mennek ott a dolgok?
Ezért tüntette ki a helyi igazgatót...
balos
@csak úgy...: Mert sűtve piros lesz nem sárga a balog féle keresztyények mehetnek a kukába!
Yeromos
Megalapíthatja egyházának a pedofil tagozatát.
vacsi
Na, ennyit a papokról - persze, tisztelet a kivételnek.
justhpeter
A kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe szekrényéből lassan naponta esnek ki a meleg, keresztény pedofilok erkölcsi hillái.
Havanagi
Balogh is egy pöcegödör.Ugyanúgy,mint Erdős Péter,aki szintén takargatja a pedofil papokat !Miatta ült egy pedofil áldozat.Nemhogy segítséget nem adott neki,hanem börtönbe juttatta.Erről már többször írtam és idéztem be videot.Hallottam ezt a fiatalembert most a tüntetésen (ATV) szónokolni.Átkozott fidesz!!
csak úgy....
@KisTehen: de! az Orbán család céges ügyvédje védte a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját! :)
propeller.hu/itthon/3993002-momentum-orban-csalad-ceges-ugyvedje-vedte-bicskei-gyermekotthon#v3854515
csak úgy....
@KisTehen: igen, mert kiderült róla,hogy pedofilsimogató!
csak úgy....
@KisTehen: ezt nem mossátok le róla soha!
Sakk Matt
Ilyen bálogféle véglények keletkeznek abból, ha anya és apa testvérek!
dr. prédikátor
@KisTehen: Te is lemondhatsz te nagy marha!!!
csak úgy....
@KisTehen: gyogyós vagy boci vagy vak a szerelemtöl? :)
Horizont
Pedig 2016-ban már derültek ki dolgok erről a féregről és mégis adott neki Balog. Ki érti ezt?
simmering73
@KisTehen: Látom túl vagytok a katika okozta sokk utáni kezelésen. Megjött a hangod ökör.
simmering73
Balog pléhbános a sátán ügynöke.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 16:39
te pedofilokkal táncoló...
SÍva
Akkor most visszavonják a kitüntetést? Vagy Balogot is elzavarják?
SÍva
@KisTehen: Te komolyan azt hiszed, hogy Novák Katalin saját jogkörben mert volna intézkedni ez ügyben? Nem, ezt felsőbb utasításra csinálta csak nem számítottak rá, hogy kiderül!
Pági
Lássuk csak kiknek van még köze ehhez a szemét ügyhöz? Ez a Balog is egy képmutató szarházi!
namihami
Csak egyénileg értelmezi a Fidesz és csordája az ""Engedjétek hozzám a kisdedeket"" jelszót!
És a kisded szót, mint korosztályt, tágabban értelmezi! Miként Erdő kolléga is nagyobb szabadságot enged a neki beosztottaknak!
Ez már fideszhívőség szintjén jár nekik!
Béla333
Most az a közösség aminek a püspöke ez a Balog, semmit nem szól vagy tesz, hogy pedofilokat tüntet ki, lebukás esetén mentet fel?
Magukra húzzák a püspökük aljasságát, erkölcstelenségét, gonoszságát?
Miféle közösség az ilyen?
Havanagi
@szép új világ:Már több portálon is megjelent.Ez egy görény,mindig is az volt.Egy helyezkedő,törtető, sunyi gerinctelen,aljas,stb.És ezt azonnal meg lehet állapítani,amint kinyitja a száját.A reformátusok szégyene.Most elvonult imádkozni.Takarónak használja az egyházat, a hitet!Zülöttek az egyházak is attól a perctől kezdve,mióta összefonódtak a hatalommal és az ő érdekeit szolgálják.Ezek Isten szolgái???!!!
Aki Én
@KisTehen: jól van ez így, a fidesznek vannak kitüntetett pedofiljai.
Yoda69
Mindig is gyanús volt nekem ez a balog gyerek. Most kiderul róla hogy ő is pedofil.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.