A hvg.huhelyszíni tudósítói szerint az Oktogon felől alig lehet haladni, már a villamosról is nehéz leszállni.

Óriási a tömeg a Hősök terén – Élőben az utóbbi évek legnagyobb civil megmozdulásárólFotó: Propeller

Minden korosztály képviselteti magát, fiatalok, középkorúak és idősebbek is utcára vonultak az influenszerek által szervezett pedofilellenes tüntetésen – írják.

50 ezren tüntettek

Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartottak tüntetést péntek kora estétől civilek szervezésében Budapesten, a Hősök terén. 

A tüntetést online tartalomgyártók szervezték: Bányai Judit (Nemakarokbeleszólni, Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Baukó Attila AzahriahFancsikai Eszter (Nemakarokbeleszólni), Gulyás MártonNagy Ádám (Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Osváth Zsolt (Zshowtime), Pottyondy EdinaSzabó Márton (Jólvanezígy) és Tapasztó Orsi (Nemakarokbeleszólni).

Felhívásuk szerint azért hirdettek demonstrációt, mert fontosnak tartják, hogy felemeljék a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében.

Gulyás Márton, a "társadalmi kiállás" házigazdája a rendezvény kezdetén köszönetet mondott a megjelenteknek, hogy kiállnak az áldozatokért és a gyermekvédelem szükséges reformja mellett. [caption id="attachment_381045" align="alignnone" width="1200"] Gulyás Márton (Partizán), a "társadalmi kiállás" házigazdája beszél az Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartott tüntetésen Budapesten, a Hősök terén 2024. február 16-án. A demonstrációt civilek, online tartalomgyártók szervezték. MTI/Koszticsák Szilárd[/caption]

Osváth Zsolt, aki megemlítette, ő is intézetben nőtt fel, azt mondta: a rendszerszintű problémákra szeretné felhívni a figyelmet, "a problémákra, amelyeknek a kegyelmi ügy csak a jéghegy csúcsa".

Az intézet soha nem fogja tudni pótolni a családot, de az államnak mindent meg kell tenni, hogy "legalább ne legyen húsba maró" a család hiánya

- jelentette ki.

Hangsúlyozta: nem kormányt jött megdönteni és minisztereket lemondásra felszólítani. Ugyan nem mindegy, hogy kik hozzák a döntéseket, de most jóval fontosabbak azok, akikért a döntéseket kell hozni.

Nem maradunk csendben – hangoztatta Osváth Zsolt, majd arról beszélt, az ügyes leleplező munkának köszönhető, hogy kiderült: egy intézet igazgatója a rájuk bízott gyerekeket örök életre megnyomorította lelkileg. Aztán "egy másik szörnyeteg", megpróbálta rábírni az áldozat gyerekeket arra, hogy mondják azt: hazudtak. A történet pedig úgy folytatódott, hogy "az állam kegyelmes asszonyai és a püspök" az mondták az utóbbi férfiról, "Endre bácsi te nem vagy pedofil", te csak az ajtót tartottad, az más, neked megbocsátunk.

Egy felelős kormány nem csak óriásplakáton védi meg a gyerekeket. A könyvek befóliázása, a könyvesboltok büntetése, a melegek örökbefogadásának ellehetetlenítése nem gyermekvédelem

- mondta Osváth Zsolt, aki azt kérte a kormánytól, hogy vizsgálja felül a gyermekvédelmi törvényeket.

Szabó Márton "Csoki" három kérdést tett fel: mit fog tenni a kormány azért, hogy az állami gondoskodásban lévő gyerekek emberhez méltó körülmények között nőjenek fel; mit fog tenni a kormány azért, hogy minőségi és az életre felkészítő oktatásban részesüljenek; valamint mit fog tenni a kormány azért, hogy legyen hova bizalommal fordulniuk, ha abúzus éri őket? Ezeket a kérdéseket napirenden kell tartani és el kell "árasztani" ezekkel képviselőket – mondta.

Baukó Attila Azahriah videóüzenetében arról beszélt, a kormány a szülő aggodalmát használja arra, hogy lázítsanak, buzdítsanak valami ellen, ami aztán politikai haszonná konvertálódik.

"Az oktatás teljes leépítése és a pedofíliában szenvedő beteg és gátlástalan emberek gyermekek közelébe engedése az, ami nem büdös a hatalomnak, abban az esetben, ha politikai érdek húzódik mögötte"

- fogalmazott. Az énekes szerint "egy teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falazunk, de a legparább az az, hogy ez nem egy ismeretlen sztori". Azt hangoztatta: a gyerekek biztonságát kell erősíteni. "Most ébredni kell", változás kell összefogással – jelentette ki.

Tapasztó Orsi digitális tartalomgyártó örökbefogadó szülőként szólalt fel. Kiemelte, Magyarországon hétezer gyermek él gyermekotthonokban, és nagy részük soha sem fog családba kerülni. Köszönetet mondott az otthonokban dolgozó nevelőknek, akik megtanítják a gyermekeket szeretni, és visszaadják számukra a bízni tudás képességét. Azt kérte a döntéshozóktól, hogy minden gyermek biztonságban élhessen és minden gyermekotthon "kifogástalan hely" legyen. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a gyermekvédelemben kevés a szakember és további kétezer nevelőszülőre lenne szükség.

Fancsikai Eszter közölte, egyetért a miniszterelnökkel: a gyermekbántalmazókat "miszlikbe kell szaggatni". Hozzátette, ha ezt ő teszi meg anyaként, akkor az önbíráskodásnak minősül, ezért van szükség valódi gyermekvédelemre és jól működő jogrendszerre.

Pottyondy Edina, a Momentum egykori elnökségi tagja azt kifogásolta, hogy nincs független vizsgálat a kegyelmi döntésről, és a lemondott köztársasági elnök havi 4,5 millió forintos juttatását a "hallgatás bérének" nevezte. Véleménye szerint a valódi gyermekvédelmet az oktatás, a szociális és az egészségügyi ágazat, valamint a gyermekvédelmi hatóságok megerősítése jelentené. Szükségesnek tartja olyan szigorú törvény megalkotását, amely az áldozatokat védi.

Ez a tüntetés nem változtatja meg a világot, de megváltoztathatja az emberek gondolkodását és mentalitását

- vélte. Gulyás Márton az esemény zárásaként elmondta, hogy az Utcáról Lakásba Egyesület kezdeményezésére alapot hoznak létre egy korábban bántalmazott, ma hajléktalanként élő fiatal számára; huszonöt millió forintot szeretnének összegyűjteni, a gyűjtést a tüntetés résztvevői között megkezdték.

A tüntetés vége után a Hősök teréről több száz résztvevő átvonult a Lendvay utcába a Fidesz székházához, ahol egy ideig lökdösődött a székházat védő rendőrökkel – írta az MTI.

A beszédeket itt lehet visszanézni.

18:20

Tóth Gabit is megidézték a résztvevők, a 444.hu szerint a Fidesz kedvenc énekesnőjének elég volt című dala szól a Hősök terén.

18:16

„A Holdon még nem jártam, ezért nem tudom onnan hogy nézünk ki, de a Koós Károly sétánytól idáig tömeg áll” – mondta a színpadra lépve Gulyás Márton, aki társszervezője a demonstrációnak. Azt ígérte, „igyekszik hatni arra, hogy a playlist pörgősebb legyen”. (Telex)

18:10

Carson Coma számokkal indult az este, köztük a Feldobom a követ cíművel, amelyben Orbán Viktorra utaló, kisípolt sor is szerepel.

Friss fotók, videók, beszámolók: Közmédia helyett Facebook-csoport.

Forrás: hvg.hu, telex.hu

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Pedig a mai tüntetést nem a maffia fekete pénzéből fizették, nem köteleztek senki a részvételre azért, hogy a jövő hónapban is megkapják a közmunkási lehetőséget.
Nincsenek vidékről, külföldről ingyenesen buszokkal felszállított megélhetési tüntetők.
Menjenek a maffiózók vissza Putyin ölelő karjaiba, Etelközbe.
Mocskos szemét, hazug, tolvaj, oroszpincsi hazaárulók ellen tüntetnek!
Nagyon jól teszik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hazaszeretet
A kormányunkat a magyar emberek igen nagy többsége szavazta meg. Balos csürhét Soros György külföldről támogatja illegálisan. Ők vannak jóval kevesebben. Lehetnek kussban, vagy mehetnek a gazdájukhoz Amerikába ha itt nem tudják semmilyen módon a nemzeti érdeket és a hazát építeni.
Pusztai
sem a kormányra, sem a geczire nem lehet szavazni!!!
fidesz pártra szavaztak és egyéni képviselőkre.
a kormányt egyedül a miniszterelnök állítja össze, de őt meg a Parlament szazza meg.
csak úgy....
@Hazaszeretet: gyogyi vagy te tibi csak nem pörögsz! :) a büdösbence fölfalta az eszedet!
NKF
Szerintem is egy szaregylet!OK! Hiba nélkül nem lehet dolgozni!
Balos ,bunkókáim! Miért nyer mindig a Fidesz? Ja ,én nem járok szavazgatni!
Pusztai
a geczi két 4évig Soros pénzéből élt a fideszt évekig támogatta enélkül ma nem lenne fidsz.
Soros magyar állampolgár.
FitesZoltan
Egyet értek veled! Én már rosszul vagyok az ilyen "áll civil" szervezetektől és megmozdulásoktól. Belpesti csürhe, hogy téged idézzelek. És valóban! Kíváncsi lennék, hogy jártak-e ezek vidéken. Tudják-e egyáltalán, hogy az ország nagy része kidobná őket a határaink másik oldalára. Pusztító kártékony kutyahorda. Balliberális külföldi érdek.
Béla333
Pedig a mai tüntetést nem a maffia fekete pénzéből fizették, nem köteleztek senki a részvételre azért, hogy a jövő hónapban is megkapják a közmunkási lehetőséget.
Nincsenek vidékről, külföldről ingyenesen buszokkal felszállított megélhetési tüntetők.
Menjenek a maffiózók vissza Putyin ölelő karjaiba, Etelközbe.
Mocskos szemét, hazug, tolvaj, oroszpincsi hazaárulók ellen tüntetnek!
Nagyon jól teszik!
Pusztai
ha geczi felmegy a parlament kupolájára, ott 15 szűzlány és 20 csecsemő fejét levágja egy pallossal, a fideszhívő tapsol, így kell az isteneket kegyét elnyerni, magyarország udvéért.
nincs az a gaztett amit a fideszvakhitű ne fogadna el a fideszmaffiózóktól.
Aki Én
@Philip Marlowe: @FitesZoltan: @Hazaszeretet: buta, aljas, gyáva férgek vagytok. A többség soha nem volt fideszes. Soha.
Ezt pontosan tudjátok, azért hazudoztok itt remegve.
Ennyi!
Béla333
Majd jön a NER "tárgyilagos" tájékoztatása, hogy cca tízezren vettek részt a tüntetésen.
Mindig így hazudnak, miért tennének most másképpen?!
FitesZoltan
@Béla333: Baloldal tipikusan így dolgozik. Ismerjük. Ááá, nem lettek központilag irányítva... És pénz sem kapnak érte... Micsoda össze esküvés az ilyen???...

Ki ismertük már és le is buktattuk ezeket a szánalmas balos Sorosistákat. Mondhatni szánalmas hülyéket.
Béla333
Remélem üzennek valamit a maffiafőnök holnapi monológja elé!
Úgyis elhazudják az egészet!
Mocskos szemét hazug banda!
szegfue
@Hazaszeretet: A választásra jogosultak száma 8.215.304 fő volt, melyből 3.060.706 fő szavazott a Fideszre (mely ugye kormányt alakitott), ami 37,26 %. Nem gondolom, hogy ez a "magyar emberek igen nagy többségét" jelenti. Nem kellene "összemosni", hogy Te mit szeretnél hinni és mi a tény... megértem ugy is, ha csak egyes szám, első személyben, azaz a saját véleményedet irod le és nem "bátorkodsz" a magyar emberek nevében beszélni, irni. Ez az én véleményem.
mackoka46
Bizakodásra és reményre ad okot a sok derék magyar, aki kimerészkedett tüntetni !
csak úgy....
@FitesZoltan: oszt a tolvaj fideszröl miért nem mesélsz,akik szétlopták,szétkúrták az országot?
tibike ,te egy siralmas elmebeteg az összes nickeddel !
Pusztai
Deáktér is megtelt útban a kifelé!
lehet többszázezres lesz??
Pusztai
"mondta a színpadra lépve Gulyás Gergely, aki társszervezője a demonstrációnak."

Marci lesz az baszod!!
Sorostbokszoló
Emlékeztek? Nem is olyan régen Toroczkai buktatta őket le, hogy központilag irányítja ezt a marha hordát valaki. Soros Györgyhöz és hasonló nyugati nagyhalakhoz vezettek a szálak. A Datadat is mélyen benne volt. Választásokat próbáltak elcsalni.
Béke! STOP SOROS
Pusztai
@szegfue: nem a fidesz, hanem a MINISZTERELNÖK alakít kormányt!!
Sorostbokszoló
@szegfue: Na hát erről beszélt. Álomban élnek egyesek. Számokat hamisítanak. Kártékony balos söpredék.
Péter2
Ha jól emlékszem bajer azt mondta erőt kell demonstrálni , hát tessék , buszoztatás , hetekkel előre való szervezés nélkül itt az erődemonstráció , csak nem a kormány mellett hanem ellene !
RonaGyuri
a hvg szerint több ezer!!
több ezer?? és ha fülöpke számolná???
egyébként a Pápa látogatásnál többszáz ezerről beszéltek
és ha az újratemetésre úgy emlékezőket számoljuk, hogy ott voltak az meg több millió! =))
Pusztai
nyomja a Hírtv a karaktergyilkos hazugság áradatot.
Pusztai
Élő közvetítésünk megszakadt
Élő közvetítésünk megszakadt.

A helyszínen tartózkodó kollégáinkat telefonon is csak nehezen tudtuk utolérni, a Hősök terétől messze. Az összes mobilhálózat csődöt mondott, dolgozunk a hiba elhárításán.
Kollégánk beszámolója szerint teljesen megtelt a Hősök tere, a Néprajzi múzeumig állnak az emberek"

mérce.hu
verőce21
Pár ezer komcsi nyugger és homoszexuális lipsi a Hősök terén…! műsorvezető a homoszexuális Gulyás Márton
Tudjuk mi a cél! Mindig ugyanaz...! :)
G.Freeman
@Hazaszeretet: @FitesZoltan: @Philip Marlowe: @Sorostbokszoló: Soros nélkül a pedofidesz nem is létezne. Mint fiatal liberálisok rengeteg pénzt kaptak annakidején tőle. De a köpönyegfordításuk után ellene fordultak, ennyire becstelen egy banda. Ti sem vagytok külömbek, fakóvörös kis kádárivadékok.
Hazaszeretet
@szegfue: Szerencsétlen liberális nézet és mint mindig, relativizálnak. Azt hiszi, hogy kellenek Magyarországnak és hogy a magyar emberek, igen nagy többsége nem látja -ország határon innen és túl- hogy mit csinál a nemzetáruló baloldal idehaza. Az emberek igen nagy hányada mondott kétharmaddal egyértelmű nemet a kommunista gyurcsányra. Nem kellettek akkor és most sem. Illene ebbe beletörődni: Egységes magyar nemzet! Gyurcsány, Soros takarodj!
Pusztai
egyetlen kormányunk volt aminek minden tagja komcsi volt, a fidesz
2010-es második kormány.
verőce21
Biztos, hogy ez a gyermekvédelem mellett van, és nem ellene...? :)
Hazaszeretet
@G.Freeman: Minden balos 1 bites ezzel jön. A "Zorbán is pénzt kapott sorostól".
A: Még sem árulta el a hazát, nem állt Soros kötelékbe, ellentétben a baloldallal.
B: Soros jelenetet is bizonyította.
Béla333
Bayer Zsóóóótinak üzenjük: egyszer elindul a békamenettel szemben egy másik menet, csak aljasoskodjanak továbbra is!
Zsóóóti rögtön hátrább lépne az első sorból, szaros gatyában!
Peller Anikó
@Hazaszereket: De fel vagy paprikázva az összes nikkeddel siki. Neked nem tűnik fel, hogy milyen nyomorult vagy?
Pusztai
a húgyagyu fidesz szarzsákok azt hiszik ők szarták az univerzumot, ők dirigálnak, az erkölcstelenségük az irányadó a Földön. teljes képzavar.
néha szóhoz sem jut az ember: ilyen gazemberek vezetik az országot?
kik szavaznak ezekre a hazaáruló! hazug tolvaj tömeggylkosokra?

És a gyökér fideszhúgyagyu kataton mereven megy ezekre a hazaáruló hazug tolvajokra szavazni mert mindenki más ellen dolgozik a gyűlölet aki nem fideszvakhitű, ami mindent ver!

 régi fideszes alapelv, ha valami védhetetlen mocsok derül ki a fideszesről, azonnal keresnek valami hasonlót, leh3tőleg ellenzékükről feldörzsölik és azzal kompenzalnak.
ha nincs, hazudnak, kreálnak ilyet, vagy nekiállnak személyeskedni, hülyézni.
ezekkel nem lehet mit csinàlni, vitára alkalmatlanok.
FitesZoltan
Mindegy is. Majd kifullad ez a marhahorda is. Igen rossz befektetés lehet ez Gyuribácsinak az USA ban. Hiába. Az öregen is kifog az idő és demencia.
Béla333
Holnap a maffiafőnök beszédén 628 előre kiválogatott szarjankó lehet, akik majd bólogathatnak és tapsolhatnak a hazugságoknak!
Pusztai
megjegyzem, világosan kiderül, a választók nagy része nem kér ebből a politikai ellenzéknek csúfolt szarhalomból, civileknek még van hitelük lepra kretén álellenzéki balfaszokból nem kérnek.
Csizmás Kond
...influencerek által...vagyis a kelekótyábbjait rávették hogy vonuljanak...na és mit fognak kiabálni ?
Pusztai
komcsik komcsiznak,
cenzorok cenzort kiâltanak,
Soros pénzéből élők sorosoznak,
csődbe vivők -2011- csődöznek,
hazudozók hazugoznak,
a fideszhúgyagyuak személyeskednek,
...stb.
G.Freeman
@Hazaszeretet: Tudom, azzal a kevés ésszel ami nektek adatott nehéz felfogni, de nem mindenki balos ám aki nem béget veletek együtt buksi. Viszont nektek és a hazaáruló, tolvaj kormánynak annyi köze van a jobboldalhoz, mint Mekk mesternek bármelyik szakmához.
Szevasztok
@FitesZoltan: Nem a zajban van az erő hanem a csendben.
Csizmás Kond
@Szevasztok: ...szerinted milyen emberek lehetnek akik egy ilyen ki taknyos zenésznek titulált vakarcsnak a szavára elmegy hőbörögni ?
Béla333
Itt a jelzés minden ellenzéki érzelműnek: sokan vagyunk, nagyon sokan!
Horizont
@Hazaszeretet: @NKF: @FitesZoltan: @Philip Marlowe: @Sorostbokszoló: @Csizmás Kond:
Na mi van picinyeim fotók? Ez van kiadva központilag? Szerintetek az egész Hősök tere buzi mi? Nagyon röhögök rajtatok. Ha bukik orbán (már nem sok ideje van) mi lesz veletek segget váltotok? Nehéz elfogadnotok, hogy ennyi ember kiment önként úgy hogy nem ingyen buszokkal fuvarozták őket?
Ti készüljetek márciusra indul a békafosmenet. Ott a helyetek. Hajrá.
Horizont
@Horizont: javítok: Mi van picinyeim fostok? Hahaha
Nessy
Azért érdekes lenne a reakciójuk, ha az ő gyerekükkel történne hasonló eset! Akkor is ilyen lelkesen szidnák azokat, akik ki állnak a gyerekek valós védelméért, és büntetnék azt is aki tudott róla, de hallgatott, sőt falazott!. Maguk szerin még elítélni se lenne szabad?? Hát, lelkük rajta!
Aki Én
@Hazaszeretet: @TaknyostPofozó: @FitesZoltan: @verőce21: igazatok van, akit Soros támigat, az a kisebbség.
Akit nem, aki magától kormánykritikus, az meg a túlnyomó többség.
Igazi szaremberek vagytok, ez most látszik igazán.
levarosbukta
Ezek a barmok korlátozzák az internetet, olaj a tűzre. Ebből is látszik hogy a kormány fosik. Még ezt a vacak propellert is macerálják :)
Yoda69
@Maccska: Ez elképzelhető. Több mint 50 ezren voltunk, es elhalt a net teljesen.
Peller Anikó
"'"Utáljuk a nagyhasút, üsse el a kisvasút"'"

"'"Orbán viktor takaroggy"'"

Addig üssétek amíg meleg.
division
@Philip Marlowe: Látom továbbra sem vagy tisztában mi is a különbség egy meleg és egy pedofil között. Van még mit tanulnod.
division
@Yoda69: Nyilván nem véletlen halt el a net, elvégre kinek a kezében is van már az összes szolgáltató szinte?
division
@csak úgy...: Kénytelen állandóan új nick neveket is kreálni, különben egyedül maradna:-)))
Csizmás Kond
@Horizont: ...Neked minden vonuláskor megjön a hangod ...és ne engem búsulj hogy mi lesz inkább nézz magad-köré és búsuld azokat akik az ilyen vonulásoktól remélnek megélhetést.
...és bátor ember...szerintem meg lököttek, ha már embernek vesszük, mert az elmúlt harminc évből sem tudtak levonni annyi értelmet, hogy az ilyen utcai hőbörgés csak a saját értékeiket csökkenti, hasonlósággal azon más színes meg színtelen hőbörgőkkel akiknek nem a munka vagy a becsület az erősségük, hanem az ilyen sehonnai összejövetelek, a rongálás a hőbörgés és hasonlók. Ezek nem akarnak egyebet csak kivonulni meg ordítozni, és hallgatni néhány, jelen esetben egy kis taknyos eszmefuttatását, akinek annyi tapasztalata sincs az életről mint egy naposcsibének...és persze hogy te se maradj ki a bagázsból, hogy ne érezd magad kitaszítottnak, bár nem hiszem hogy részt vettél volna a katyvaszon teljes értelmeddel pártolod az ilyen parádékat...mert neked eddig ér...
Aki Én
@Horizont: Most egyhamar nem lesz békamenet. Túl látványos lenne a létszámkülönbség.
Pálinkás Pál
sajna ez messze van a " tömegtől " !...ötször ennyi ember minimum, és nem abbahagyni, hanem folyamatosan az utcákon lenni...ez a kis " teadélután " lepereg a puhosról...hisz semmi nem változik a " rabszolga " pedig hétfőtől tovább termeli a profitot..így sosem lesz semmi eredmény, néha beáldoznak 1-2 bábot, és minden megy tovább...
szegfue
@Hazaszeretet: tegnap 18:42 Próbálj meg ne személyeskedni, mert én sem tettem!
Látom továbbra sincsenek érveid, továbbra is "királyi többesben" irsz, pedig Te csak 1 ember vagy közülünk.
balos
@Maccska: Ha leszopsz 1impotens pátenst!Például!
szegfue
@Sorostbokszoló: Tegnap 18:32 Tőled is azt kérem: ne személyeskedj, mert én sem kedveskedtem Neked, hogy "söpredéknek" szólitalak!
Én meg arról beszélek: ha én "számokat hamisitok", akkor a Nemzeti Választási Iroda teszi azt, mert a honlapjukról vettem a számokat.
Azt meg igen sajnálom, hogy Neked sincsenek érveid:((
szegfue
@Pusztai: tegnap 18:30 Kösz. a pontositást!
balos
@Pálinkás Pál: Nem akarlak idegelni,de 1 olyan geci vezette országban ahol a hozzá értés kimerül a saját üvegzsebük megtőmésében a csalárdjának és az emberek hitelből élnek a damoklész kardja bármikor lecsphat!Nem véletlen,hogy szinte azt is tudják már rólunk,hogy mit szartunk a táljukba:ott nehéz a szarral szembe menni!
Hazaszeretet
@szegfue: A két harmadot számolgasd hazaáruló. Azt is veheted a Nemzeti Választási hivatalból.
De innen is szemezgethetsz:

hu.wikipedia.org/wiki/2006-os_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s

Gondolom a Soros horda nagyon igyekezhet csak hát eddig és ez után sem lesz elégséges.
Éljen Magyarország, éljen a Magyar nép!
Pálinkás Pál
@balos: nos...azért buktak a varánusznál nagyobb diktátorok is..,igaz ,nem felvonulásokkal döntötték meg őket...
szegfue
@Hazaszeretet: tegnap 22:08 Igazán köszönöm a linkedet, jót nevettem rajta!!! Elküldted a 2006. választások eredményét, ahol is az MSZP nyert... közben azt bizonyatod, hogy a "magyarok többsége" 2/3-dal választotta meg a Fideszt.
Ennyit értettél meg... További jó szórakozást!
Sorostbokszoló
Orbán Viktor:
Bátor, őszinte, és békeszerető európai ember.

Baloldal irányítás alatt mi már rég hadban állnánk Oroszországgal.
Jönne a halál és elszegényedés.

Vak is látja, hogy a migráció is biztonsági kockázat.

Éljen sokáig elnök úr!

NO GENDER, NO WAR, NO MIGRATION. F*ck SOROS! F*ck Liberals!
Hazaszeretet
@szegfue:
Valóban tévedésből csak az első linket raktam be.
Íme a második,
immár ÓRIÁSI FIDESZ többséget igazoló választások eredménye 2010 -ben:

hu.wikipedia.org/wiki/2010-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s

Ezt szemezgessed drága és a KÉT HARMAD FIDESZ -magyar nép- TÖBBSÉGÉT!
Kettőt is össze vetheted ha már így alakult.
Összevethető, hogy miként szorítottunk ki néhány év alatt benneteket,
hazánk bitorlóit, kommunista maradványokat.
CsipkeRózsa
@Hazaszeretet: Az országban egy igaz hazaáruló van, Orbán Viktor, te és társaid pedig őt támogatjátok ebben!
Qqberci
@Sorostbokszoló: "NO GENDER"

Téged már ivartalanítottak?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.