Az Index olvasói rá szavaztak. Egyelőre nem tudni, hogy Benedek Miklós halála után mikor kerülhet új tag a Nemzet Színészei közé. A legendák egy éven belül negyedjére fognak összegyűlni a Nemzeti Színházban, hogy voksoljanak. Ami biztos, hogy ezúttal férfi kollégát kell választaniuk. De miért késlekedik ennyit a döntés?

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na kérem ez valóban narratíva kérdése

mondhatnám azt is , hogy értelemzésé, de ennek nagyin rossz a stichje Orbániában

A derék ondex.hu „Reviczky Gábor lesz a Nemzet Színésze?” címmel arról, hogy egyelőre nem csak azt nem tudni, hogy kit, de azt sem, hogy Benedek Miklós halála után mikor kerülhet új tag a Nemzet Színészei közé.
Az a momentum, hogy milyen szerepe van Vidnyánszky fájós lábának (az ő maga is megérne néhány gondolatot) elég pikáns. De nekem a címadó gondolat maga és az egyik aposztrófációja tetszik:
egyfelől; kit/kiket kell érteni az index olvasói alatt???
másfelől; „A Nemzet Művésze címmel kitüntetett Reviczky Gábor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, az MMA rendes tagja”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.