Arthur Miller Az ügynök halála című drámáját rendezi a Centrál Színházban, amelynek szombat este lesz a premierje. Más mellett a barátságról, a magányról, a közéletről, Molnár Ferenc Liliomáról, és az elmúlásról kérdeztük. Interjú. Ha valamit megrendeztem, mondjuk húsz évvel ezelőtt, azzal nem pipáltam ki a darabot. Az ember sokat változik ennyi idő alatt és egy ilyen sűrű történetről más mondanivalója is van, mint korábban. Úgy gondolom, hogy a darabban benne van a hétköznapi ember küzdelme és reménytelensége és ez nagyon is itt van ma is, talán sokkal jobban is, mint 20 éve.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Meglepődni??

Ne már 2024-ben Orbániában???

A derék neistva.hu „Alföldi Róbert: Annak a gondolkodásnak, amit én képviselek, itt nincs létjogosultsága” címmel adja közre az interjút, amit abból az apropóból készítettek, hogy: Arthur Miller Az ügynök halála című drámáját rendezi a Centrál Színházban, amelynek szombat este lesz a premierje.
Nos én leragadnék az apropónál; sem a címadó gondolat sem a többi (a barátságról, a magányról, a közéletről, Molnár Ferenc Liliomáról, és az elmúlásról kérdeztük) nem csábít.
Miután emlékeztettek arra, hogy az előző „változatában” Willy Lomant Bodrogi Gyula játszta, elmondják, hogy most Stohl András alakítja.
Nos ami azt illeti sohasem szerettem Bodrogit így nem lepett meg az amit művelt, na de Stohl. Napláne, hogy: „Semmi sem tudja megkarcolni az ő színészi hitelességét.”!
Ami pedig a meglepődést illeti: na az lenne az igazi, ha a Reviczkyt kérte volna fel és még annál is nagyobb, ha az el is vállalta volna! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.