Sulyok Tamás felesége, Nagy Zsuzsanna, a hirado.hunak adta első interjúját. Ebben többek között beszélt férjéről, magáról, a családjukról és jövőbeni tervekről is.

Elmondta, hogy eredetileg az volt a tervük, majd egy kicsit lassítanak. Többet lesznek a gyerekekkel, unokákkal, de amint megérkezett férje felkérése természetesen megbeszélték és teljes mértékben támogatja, mellette áll.

Sulyok Tamás jópofa, szabad lelkű ember? Ezt állítja róla a Firts Lady

MTI / Illyés Tibor

Most talán még jobban, mélyebben, alaposabban megbeszélünk mindent. Nekünk nagy erőforrásunk a humor, ami sok nehézségen átsegített már bennünket.

Nagy Zsuzsanna mentálhigiénés szakember és családterapeuta, a jövőben is a nehéz helyzetben lévő emberek ügyeit szeretné felkarolni.

Férjéről azt mondta, végtelenül közvetlen, nagyon szereti az embereket és az életet, „jó a humora, jópofa, nem híve a formalitásoknak, szabad lélek.”

Tudom, hogy a feleségek is szoktak ügyeket felkarolni, majd én is meg fogom találni azt, ami az alkatomhoz és végzettségemhez illik. A valamilyen szempontból nehéz helyzetben lévő embereknek a meghallgatására, támogatására és megsegítésére gondolok. Én ezt csinálom jól.

- fogalmazta meg a jövőt.

Továbbá azt is hozzátette, hogy a nők jelenléte a közéletben és a politikában biztosan nagyon fontos, de a családban való szerepük szerinte még fontosabb.

Az én generációm a Kádár-rendszerben nőtt fel, nem nagyon volt adott a lehetőség arra, hogy nőként komoly karriert fussunk be. Úgy vélem, mind a két nemnek megvannak a sajátos erényei, értékei. Én személy szerint nagyon szeretem, ha előre engednek, ha fölsegítik a kabátot, ha nőként tekintenek rám. Tudom, hogy a gyermekeink korosztályából és a még fiatalabbak közül sokan nem igénylik ezt. Nagy változásban vagyunk, és igen nehéz itt okosságot vagy egyértelmű bölcsességet megfogalmazni.

Forrás: https://24.hu/belfold/2024/03/03/magyarorszag-first-ladyje-a-ferjem-jopofa/?fbclid=IwAR2V_HSkB0oQ7F7DtSL7ROMoQVP8Ty3lOs61I82PUKQyltKQyGntE1rCXms

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Loksmith
De hát hantival indított, hogy lesz később szavahihető? Tényleg nincs a holdudvarban hiteles ember?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Loksmith
De hát hantival indított, hogy lesz később szavahihető? Tényleg nincs a holdudvarban hiteles ember?
SÍva
@Loksmith: Gondolod ellent tud állni 4.5 milliónak havonta és a "kis" mellékeseknek!
justhpeter
Nagy Zsuzsának kívánom, hogy minden az általa elmondott állapotban maradjon öt év múlva is. A férja azzal, hogy korábban elfogadta egy egypárti szervezet vezetését, ma egy minusz ponttal indul. Minden további rajta múlik.
justhpeter
@SÍva: Itt biztos nem erről van szó, mert gondolom a tákolmánybíróságon sem félkiló erzsibabért dolgozott. Ami nehezen hihető, hogy ugyanazon színű párti parlamenti többség és ugyanazon színű kormány mellett képes lesz demokratikus ellensúlyt képezni.
Eladott Ország
Üzenem a hodályba. Még el sem foglalta Katica helyét, kiderült, hogy az apja nácibarát volt, ő meg nagyon szerette a piramist, no nem az együttest, hanem a játékot, abból tollasodott...
twitter.com/janos_hary/status/1763964168812593439/photo/1
Ja, ezt a fosszíliát is "üldözték" Kádár alatt. "A jogállam a jogi normák uralmát jelenti." Elovasom,... éppen ideje
uploads.disquscdn.com/images/898152dcf08f63d1ad5162fcf1192825a900d5a58b4471af44e178a0d5cd39e0.png?w=800&h=641
namihami
""Minden cigány a maga lovát dicséri!""
Régi mondás...
Eladott Ország
Sulyok Tamás köztársasági elnök hazudott apja náci multjáról. Neki és Orbánnak is mennie kel!
twitter.com/janos_hary/status/1763595950080061807/photo/1
Sulyok Tamás: „A kormánypártot hűen szolgálom Isten engem úgy segéljen.”
twitter.com/Judit3Deak/status/1763592692766789994/photo/1
levarosbukta
@justhpeter: De ha elmegy a tákolmányból tényleg nyugdijba, soha nem kap 4,5 millát élete végéig, ami gondolom mint a nyugdij ugyanúgy emelkedik évente. Képzeld a mammer mennyi özvegyit fog kapni ha a papus megmurdel. Az se mindegy!
Philip Marlowe
Sulyok tTamás nagyszerű köztársasági elnök lesz! Ez ezer százalék!
Ezt tökéletesen bizonyítja, hogy a szélsőbaloldali DK hisztizik miatta!
Hajrá Sulyok Tamás!

Ennyi!
simmering73
@Loksmith: Ebben a kuplerájban? Nincs.
simmering73
@Philip Marlowe: Semmi meglepő nincs abban, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében a pedofilokat támogató bukott köztársasági elnök helyére sikerült egy volt nyilas és náci szimpatizáns ügyvéd fiát választani, aki hazudott az apja múltjáról. Sulyok Tamás alkotmánybírósági elnökként is megmutatta a jellemét, kitalálhattuk volna, hogy egy nyilas, antiszemita fia.
nepszava.us/nem-lehet-magyarorszag-koztarsasagi-elnoke-aki-hazudott-az-apja-nyilas-multjarol/
jáger laszló
Az elnök 6alma fabatkát sem ér
Fölöttébb korlátozott!!
Az igazi döntéseket nem ő hozza!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
Cherry
Mit mondjon, hogy egy bólogató pincsi???
csak úgy....
@Philip Marlowe: 0rbán döntése a te döntésed is ,egy hüséges birkától több nem is várható! :)
human
Hát elég szép nyitás, hogy elmondása szerint az apját halálra ítélte a népbíróság koholt vád alapján és el akarja hitetni velünk, hogy jogászként, sőt az alkotmánybíróság elnökeként utána sem nézett már csak pusztán szakmai érdeklődésből sem, hogy nem úgy történt ahogy neki mesélték. Hétköznapi emberek képesek utána járni a családfájuknak, de pont egy jogászt ne akarna, ne tudna utána nézni mivel vádolták az apját? Nem életszerű.

Egy jogász, egy volt alkotmány bíró miért gondolta, hogy nem derül ki az igazság? Ezek után miért kellene abban bíznunk, hogy köztársasági elnökként nem esik bele ugyanabba a csapdába, hogy aláír egy kegyelmi kérvényt és reméli nem derül ki?
balos
@human: Hol van az az idő,amikor Köztársaság volt az állam forma!Ma legfeljebb banán-köztársaság,abból is a rohadt külseje a miénk,a gyümölcs lényegét a gecik élvezik!
Havanagi
First Lady? Hát cafrangok azok vannak ! Mennyi "méltóság" Agyam eldobom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.