A miniszterelnök országjárása teljes titokban zajlik, előzetesen nem közölték a helyszíneket, így a független sajtó nem tudja őt "letámadni". Orbán Viktor kedden Kaposváron bukkant fel, ott folytatta vidéki kampánykörútját. Készültek is a szokásos szelfik.

Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kaposváron folytatta vidéki kampánykörútját; megbeszélést folytatott Szita Károly polgármesterrel, és találkozott a kaposvári választópolgárokkal – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor kiemelte:

borotvaélen táncol a világ; a béke és egy mindent elpusztító háború határán van az emberiség.

Mi, magyarok két világháború árán tanultuk meg, hogy a háború rossz dolog, egy pusztító áradat, ami mindent magával sodor. Mindenekelőtt persze halált, szenvedést hoz, de elviszi a családok megtakarítását, a házat, a jószágot is. Porig rombolja az ország gazdaságát, az égbe löki az árakat is. Ezért amikor mi a béke mellett beszélünk, nemcsak az emberéletet védjük, hanem a gazdaságunkat is.

A legfontosabb: békét kell teremteni, és mivel a Nyugat finanszírozza, nekik kell tenniük a befejezéséért is. Az európai intézményekbe békepárti, jobboldali képviselőket kell küldeni, a baloldali háborúpártiak helyett – szögezte le Orbán Viktor.

Titokban járja az országot Orbán

Óriási szerencse kell – vagy egy Fidesz-pártkönyv – ahhoz, hogy valaki elkapja Orbán Viktort a 2024-es európai parlamenti, illetve önkormányzati választás kampánykörútján. Olyannyira titkos, hol bukkan fel a miniszterelnök, hogy a legutóbbi kormányinfón is téma volt, hogy nem lehet tudósítani a kormányfő körútjáról. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csak annyit válaszolt erre, hogy a miniszterelnöknek vannak nyilvános szereplései továbbá nem nyilvánosak. Még 7 hét van, így szerinte lesz még mindkettőre példa.

Ez egyébként tudatos lépés Orbántól – László Róbert, a Political Capital elemzője az rt.hu-nak azt mondta, fontos, hogy meglepetést tudjon okozni, de már nagyon régen jellemző, hogy a programjainak csak egy elenyésző része ismert a széles közvélemény számára. Ezzel részben a saját mindennapi nyugalmát védi, a kampányidőszakban pedig az is egy fontos szempont, hogy nehezebb legyen ellentüntetéseket szervezni ellene.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője ezzel szemben azt mondta, hogy a kormánypárt csak nyilvános kampányeseményeket tart. Úgy fogalmazott,

a nem nyilvános kampányesemény rosszabb, mint az alkoholmentes sör, értelmetlen. Hiszen a kampánynak az a lényege, hogy eljussunk azokhoz, akiket szeretnénk meggyőzni.

Forrás: rtl.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán a büszke, bátor államférfi. Nyugaton utálnak , otthon szeretnek... Győrbe mikor lent volt kiürítették a fél várost és úgy is 20 testőr vette körül!
twitter.com/gergo_z/status/1784204111430226209/photo/1
A bátor utcai harcosunk (2024. április 27.) több ezer rajongója előtt kampányolt hősiesen... Ebből mennyi volt TEK-es?
twitter.com/csorike1520/status/1784479340295565383/photo/2
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
O1G most itt védi a védhetetlent!
Még esze ágában sincs feladni!
csak ennyi
barátilag
J.L.
rücsü41
Ahogy titokban járja az országot azt gondolja hogy ez a modern kommunikáció egy fajtája.Nem közlünk semmit senkivel sem.
Cherry
Milyen kampány az amit titokban kell megtenni??? komolyan már teljesen megbomlott az agya, úgy is néz ki, nagyon beteg ember,, gonosz és ronda,,,,fél de jobb is...
Feller_Peti
Kedves fiatalok! Június 9-én jusson eszetekben,
hogy a magyar baloldal azért dolgozott az EPben,
hogy ti ne jussatok hozzá az Erasmus ösztöndíjhoz!
izéke
Az Intelligence Online 2024. március 3-ai „Beijing prepares to deploy Belt and Road 'militia'” című publikációjának értesülései szerint a Kínai Népköztársaság tavaly óta, biztonságuk garantálása érdekében, minden állami tulajdonú vállalatához tartalékos, milíciaszerű fegyveres egységeket rendelt, az úgynevezett „Népi Fegyveres Erők Osztályából” (People’s Armed Forces Department, a továbbiakban: PAFD). Tekintettel arra, hogy Magyarország számos kínai állami tulajdonú vállalatnak adott otthont az elmúlt időben az „Egy Övezet, Egy Út” projekt keretében, az Intelligence Online információi alapján a Kínai Népköztársaság hazánkba telepítené először az Európai Unió területén belül, a fent említett egységeket.

Tompos Márton (Momentum) országgyűlési képviselő erre kérdezett rá Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszternél, aki úgy reagált: a Kormány nem kommentálja „külföldi, online sajtóoldalak cikkeit, illetve felvetéseit”. Korábban egy Facebook-posztban Tompos Márton azt is hozzáfűzte a témához: kérdés, hogy a cikkben összekeverik-e a tartalékos katonákat a rendőrökkel, vagy tényleg kínai katonák is jönnek az itteni Egy övezet, egy út-projekt „megvédésére”.
Feller_Peti
Az milyen kemény már, hogy így is nagyságrendekkel népszerűbb a baloldali nemzetellenes árulókhoz képest!

Isten áldja a miniszterelnök Urat. Mi mellette, a BÉKE oldalán állunk!
RonaGyuri
Miután kiélvezte magát a sekélyes budapesti rónán,

csizmát rántott és országjárásra indult az legelső ME-nk

Érdemi körbe-röhögés helyett idézem a Párt központi napilapját:

„kampánykörút
Orbán Viktor újabb városban folytatta kampánykörútját
A miniszterelnök szerint a legfontosabb, hogy békét kell teremteni, és mivel a Nyugat finanszírozza a háborút, nekik kell tenniük a befejezéséért is.”
dr. prédikátor
Félti a bőrét a mocskos cigány lókupec!!!Csak az agymosott birkái közé merészkedik!!!
balos
@dr. prédikátor: Jó előre az érintett helyekre Buszokkal szállították az öt fogadó tömeget!A tekesek,egész jól beilleszkedtek a "csordába"!
Pálinkás Pál
@Feller_Peti: nem röhögöd el magad köcsög, mikor ezeket a baromságokat szajkózod..?...te valami ritka undorító seggnyaló vagy...kár beléd minden molekula levegő...
Menőmanó
@Feller_Peti: 5:11 Nyugi, eszükbe fog jutni, hogy a csúti varacskos miatt nem kapják meg. Az egyetemistának több esze van annál, hogy beszopja a hazugságaitokat.
Pusztai
Mátyás királynak képzeli magát?
Aki Én
Ha gyáva, miért majmolja Magyart?
Eladott Ország
Édes Istenem! Akármilyen szar is nekem, imádom nézni, ahogy a nagy arcuk egyre kisebb. Most bezzeg nem pofáznak a Holdról is látszó gazdasági csodákról meg egyéb f*szságokról. Vissza lehet tenni az "elvesztette közpénz jellegét" dumával ellopott pénzeket! Tündérmese. Gyorsnaszád. Gépház zaja. Kokik és sallerek. Zsenik mindenhol! Kékplakátokkal könnyebb közpénzből teleszarni az országot a sikerekről szigorúan az én pénzemen, oszt ágyesz-bugyesz, szokeresz a vakeresz.
uploads.disquscdn.com/images/58d0edcc2fe1d2abcb6439a5c2ebab22fc44639bbef98f56478aecb5bdba8117.jpg?w=800&h=402
izéke
mindenhol ugyanaz a párszázfős csapat éljenzi,olcsóbb őket átszállítani mint mindig újakat beléptetni :)))) csak rotálják őket,hogy ne mindig ugyanazok legyenek láthatóak elől :)))))))))))))
Eladott Ország
Orbán a büszke, bátor államférfi. Nyugaton utálnak , otthon szeretnek... Győrbe mikor lent volt kiürítették a fél várost és úgy is 20 testőr vette körül!
twitter.com/gergo_z/status/1784204111430226209/photo/1
A bátor utcai harcosunk (2024. április 27.) több ezer rajongója előtt kampányolt hősiesen... Ebből mennyi volt TEK-es?
twitter.com/csorike1520/status/1784479340295565383/photo/2
csak úgy....
0rbán félt, 0rbán fél, 0rbán félni fog ! - mivel viki egy beszari...
Eladott Ország
@Feller_Peti: Amikor az anyukád elküld a Tescoba, de megy veled a díszszázad is. Elküldik a Tescoba, erre ez meg dacból meg akarja venni a Spárt, a telhetetlen füstös kisgömböc.
twitter.com/xmedardc/status/1785332306548347064/photo/1
Így jártam a választásokkal! Magyarország bennem él, minden javával!
twitter.com/GutyinaI/status/1785328469770969315/photo/1
Feller_Peti
@Eladott Ország: Látom beléd sem sok értelem szorult. Aztán te akarod megdönteni azorbánt??

Menjél tüntikézni, meg kordont bontani. Az ország irányítást hagyd a magyar népre, te barbár balliberális Soros cseléd. Nemzetellenes idióta.
sándorbence
titokbanjárja azigen hol a negyvenezermilliárd lóvé amit húszév alatt kaptunk
hola mindenre befizetet nenmkis adóink a kiszesek és familiáik egymást váltva
kurvajól élnek már nincs tizennégyév mocskok
nemkati
"a háború rossz dolog, egy pusztító áradat, ami mindent magával sodor. Mindenekelőtt persze halált, szenvedést hoz, de elviszi a családok megtakarítását, a házat, a jószágot is. Porig rombolja az ország gazdaságát, az égbe löki az árakat is."

Igen, Ukrajnában most ez van. Gyorsan szaladj Putyinkádhoz dagadt harcos, és harcold ki a békét!
túszulejtettország
Szupertitkos hogy hova fog menni. A helyi szolgák SMS-ben csődítik össze a megmaradt agymosáson átesett híveiket,hogy
jelenjenek meg (pl.egy magtárban). És megy a békemissziós néphülyítés, és a lelkes tapsikolás. Tiszta 50-es évek.
Billibácsi
Köpcös " ipi-apacsot" játszik. Ez azért van, hogy őt csak az lássa és hallja akit ő akar.
Eladott Ország
@Feller_Peti: ma, 09:31 ☻ Magyarország nem azonos a fidesszel! A román tolvajcigány, genetikai hulladék, az emberi evolúció szégyene, és politikai prostituált bűnszervezete kiírta magát Európából, nincs visszaút! A maffiaállam önmagát fogja elpusztítani és a történelem trágyadombján van a megérdemelt helye! Egyébként a fidesznek sohasem volt kétharmada, csak az általuk kreált választási törvény szerint, mely alkotmányellenes, több nemzetközi jogász szerint is! Húzzál el a 3,14csába fideszes hólyag!
Feller_Peti
Magyarország nem egyenlő a külföldről beszivárgott balos, magukat magyarnak kiadott CIA ügynökökkel, országbomlasztó parazitákkal, hazaárulókkal.

i.ibb.co/1n4QvMQ/thievesa.webp
Nanya
Így is van jócskán hallgatósága az ócska hazugságainak !
Ott az egész TEK !
Nanya
A bátor exkomcsi utcai harcos fosik mint a pelikán!
Ki kellene állni a nép elé !
Ja,hogy ahhoz bátorság is kellene a kevlár bugyin kívül.
Cherry
Én a helyében a temetőben mennék,, ott lenne elég nyugalma annak a szemét patkánynak,,,,,
Nanya
@Feller_Peti: most jövünk anyádtól ! Nem semmi a vén kurva !
Mikor jössz már a golyószóróval?
kereső
Miért járja az országot? Ott van a péntek reggeli szeánsz, amelynek mondatait a közmédia, a tv2, hirtv, a mandiner, 19 megyei lap,...etc. végtelenitve ismétel a következő hétig.Ekkora "kampány" lehetősége egyetlen másik pártnak sincs...amely sérti a tisztességes választás biztositását. a választási eljárásról szóló törvény szerint. Ezek a médiák mind törvényt sértenek.
Feller_Peti
@Nanya: Hát BUTA balfaszkám! :

Nem úgy volt, hogy nem állsz velem a nyomozati ügyed miatt szóba? :))))))

Akkor most még is??

Kitől tanultad a hazudozást? Talán csak nem a reggeltől estig hazudozó Vörös Gyurcsány gazdádtól?...

Szánalmas hülye vagy. És még NAGYON BUTA is. Menjél kisfiam inkább üljél be az iskola padba. Az egy-két heti hozzászólásaidból többszörösen kiderült: Nagyon rád fér.

Kezdjed a 2*2 szinten, mielőtt komolyabb összefüggésekhez nyúlnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.