A párt gyöngyösi elnöke nem kezdi meg önként büntetését.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Waqtik
Ja már most tövény felett állónak képzeli magát , mi lesz itt még ezután ???
nyirtass
@Waqtik: Ha vannak olyan dokumentumai ami az állítását igazolja, és azt a Bíróság azért nemveszi figyelembe, hogy a valódi bűnöst "mosdassa", akkor nem igazán tudom, hogy ki is érzi magát "törvény felett állónak"...?
A törvény őre, akinek feladata lenne a törvény betartása is, és a betarttatása is, avagy az aki a bűncselekményt észleli, szóvá teszi, sőt bizonyítani is tudja ... -fogas kérdés!
Zolipapa
@Waqtik: Alaposan rászolgált. És ha ellenáll az előállításnak, még azt is megkaphatja, hogy a zsaruk úgy ráhúznak a valagára a négerkolbásszal, hogy még él, megemlegeti. De legalább kap néhány akkora maflást, hogy a fal adja neki a másikat. Tudomisten, leszokik arról, hogy törvény felettinek képzelje magát!
nyirtass
Részlet a másik oldal nyilatkozatából:
"Az elnök kifejtettett álláspontja, hogy ha egy ország bűnüldöző szervei, igazságszolgáltatási szervei, hivatalai határozataikban úgy dönthetnek, hogy állampolgárok sérelmére jogszerűtlenül járnak el, annak az országnak Alkotmánya, törvényei semmit nem érnek, annak az országnak egyetlen állampolgára nincs és nem lehet biztonságban."
rodeotigris
Miért van az ,hogy elhiszem mikor azt állítják,hogy a szocik hazug jognyilatkozatokat foglalt közokiratba annak érdekében, hogy egy terhelt ingatlantulajdon elidegenítésének jogszabályi feltételeit biztosítsák.
Elég régóta élek ebben az országban ahhoz,hogy ne lepődjek meg azon,hogy ezt bűntetlenül elvigyék még akkor is ha más embereknel kell bűnhődnie akár ártatlanul is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.