Az európai választási kampány végképp megmutatta, ki hogy képzeli a magyar jövőt és az Európai Uniót - közölte Lendvai Ildikó pártelnök az MSZP európai parlamenti (EP) kampányzáróján csütörtökön a Millenáris Teátrumban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alband
@marlin: Zongorázni lehet a különbséget!
xu
@1951: Kiss Petya! Mindegy, hogy mi a státusza! Undorító! Népjóléti miniszternek tekintem! De nem őt kellene oda tenni, hanem azt a hajléktalant, aki naphosszat kéreget! Az lenne az igazi szimbólum! Ezt a kövér disznyót meg kihajtani az uccára!
lukacsjoco
Olyan szépeket mond!Eddig miért nem láttunk semmit a jövőről?Az elmúlt 7 évben még a jövőképet is elvették tőlünk!Most mi változott Ildikó,miért higgyünk Önöknek?
xu
@lukacsjoco: Azért, mert - sajnos - nem meghatározó egyéniség! El sem tudnak jutni egy komoly emberhez, aki vezethetné a pártot. Mindegyik prominens elhízott: Kiss, Hiller. A többi meg komoly vajakat visz a fején: Szekeres, Szilvási, Draskovics. Vannak lázadók is: Lamperth. Vannak elbuktatottak is: Szili. Vannak hiteltelenek: Gyurcsány. Mindenkit valamilyen módon megaláztak, leváltottak, félre tettek (nem kívánom részletesen leírni). Már csak Bajnai maradt, de annak állítólag nincsen pártkönyve: Ő szagértő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.