A gyűlöletkeltés, a gyalázkodás és a holokauszttagadás megfékezéséhez szükség van az alkotmány módosítására, nem elegendő csak a büntető törvénykönyvben tiltani e cselekményt - közölte az előterjesztők nevében Bárándy Gergely kedden az Országgyűlésben.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lukacsjoco
@eva1215:Igazad van,de az ország romokban,mind anyagilag mind erkölcsileg és az a legnagyobb problémánk,hogy vannak akik tagadják a holokausztot?
Ezzel kell most foglalkozni?És pont az SZDSZ játssza a fejét? A családtagjaikon kívűl senki nem szavazott rájuk!
xu
@eva1215: Akárhogy olvasom: senki nem gyalázkodott!
OKOS
GYÓGYÍTÓ KÚRÁT A DEMOKRÁCIÁT KURTÍTANI AKARÓ RASSZISTA KIREKESZTŐ ÖNÖS ÉRDEKEIKET NÉZŐ, ÉS AZ ÚJFASISZTA DIKTATÚRÁT KISZOLGÁLÓ JOGÁSZOKNAK
basatu
@eva1215: Látom hogy neked is vastag a bőröd,és nem is férsz el benne.Érdekes van egy zsidó barátom,és az azt mondja hogy ez csak SZDSZ politika.
eva1215
Igazadvan OKOS.

Pedig a köztársasági elnök úr ki állt az ügyészek függetlensége mellett .Én is úgyvélem vannak birák ügyészek páran akik védik azokat akik az utcán randaliroznak tönkre tesznek mindent -majd az állam kifizeti.
Mert ha lenne akkor a gárda nem masirozhatna igaz 1 tárgyalás volt de hol az intézkedés? majd ha Orbán hatalomra kerül akkor már legitim lesz masirozni és törvény sem kell mert minden jó igy.Aztán olyan emberkék mintTorockai,a blogger stb akik mindig zűrzavart csinállnak már rég börtönben kellene csücsülni.Ezért a törvény gyenge mert nekik lehet kiabálni mocskolódni törni -zúzni és 30 e forintot fizetnek mig több milliós kárt csinálnak .Aközt elnök meg olyan amilyen a megválasztása volt inlegitin Áder vissza zavarta azokat akik nem ugy szavaztak ahogy kellett SZÉGYEN VOLTha elgondolkodott volna mennyire volt TITKOS elsem vállalta volna de a fideszjelőlte és oda is húz hiába valja magát függetlennek akkor sem az -független másprtoktól de a fidesztől függő az van amit Orbánnal megtárgyal.
almalibre
@eva1215: Kedves Éva Naivoa! Számold össze kérlek, hány ember állított meg az utcán, közölve veled, hogy holokauszt már pedig nem volt? Hány holokauszt tagadó cikket olvastál különböző újságokban? Tudnál egyáltalán a holokauszt tagadás tényéről, ha az SZDSZ nem akarná annyira ezt a szólást és gondolkodást korlátozó törvényt bevezetni? Miután válaszoltál magadban az előző kérdésekre, tedd fel magadnak a következőt: Ha a holokauszt tagadók tábora annyira kicsi, hogy gyakorlatilag hallani sem lehet róluk, akkor minek ellenük egy törvény? Segítek kicsit: azért mert ennek a törvénynek beiktatásával könnyen félreállíthatóak a szabadon gondolkodók, akik esetleg téged is felvilágosíthatnak, mi történik az országban valójában. Gyűlöletkeltésről pedig egy régi mondás: Nem zörög a haraszt... Szóval, hiába gyűlölködik mellettem bárki a cigányok ellen, ha nekem a cigányokról jó véleményem van. A gond azonban, hogy nem igen találsz az országban olyanokat, akik odalennének a cigányokért, leszámítva azokat, akik politikai, vagy egyéb érdekekből állnak mellettük.
Ami a vegyes vérvonalat illeti, nyílván igazad van, mint ahogy az is igaz, hogy a sokszor emlegetett két csoporton kívül, még nagyon sok nemzetiség él, akikkel annyira nincs gond, hogy szinte fel sem tűnnek. Miért? Válaszként olvasd el egy kisebbségi (sváb) levelét zsidó és cigány polgártársaihoz:
Őseim a ti őseitekhez hasonlóan évszázadokkal ezelőtt ezt az országot választották hazájuknak. Mivel minket senki nem kényszerített arra, hogy itt éljünk, ezért jogosan várta és várja el a befogadó ország, hogy elfogadjuk : első a magyarok érdeke. Mi svábok nem érezzük magunkat elnyomottnak, hiszen beszélhetünk, tanulhatunk németül, ápolhatjuk hagyományainkat. Ahogy ti is.
Természetesen nem felejtettük el azt a sötét, kommunista korszakot, amikor a svábokat tömegesen deportálták, málenykij robotra hurcolták őket, házaikat elvették, sokukat névmagyarosításra kényszerítettek. Akkor persze liberálisok, fajvédők, népszavás idióták nem tiltakoztak. Gusztosokban és mohácsikban nem keltett félelmet a Munkásőrség, a kommunisták felfegyverzett, bakancsos, egyenruhás párthadserege.
Nagyszüleimtől is mindent elvettek. Anyu így lett Brauer helyett Bányai és ráadásként a középiskolából is kirúgták. Mégsem lettek megélhetési bűnözők. Kemény munkával előlről kezdték az életüket, ahogy még nagyon sok sváb. Híresek is a svábok a spórolásukról. Persze országokat még ma sem tudunk felvásárolni.
Vallom, hogy minden fajnak, rassznak, etnikumnak és nemzetiségnek vannak jellemző tulajdonságai. Nem vagyunk egyformák. Ez a különbözőség az egyik fontos része a kriminológiában alkalmazott profilalkotásnak.
Milliárdos ingatlan panama, tőzsde spekuláció - zsidóbűnözés. Színesfémlopás, emberölés különös kegyetlenséggel 200 Ft-ért, csoportosan elkövetett garázdaság kapákkal és kaszákkal felfegyverkezve - cigánybűnözés. Ha majd a svábok között is elszaporodik egyfajta bűnelkövetési módszer, én nem fogok tiltakozni a svábbűnözés szóösszetétel használata miatt. Sőt, elsőként fogok elhatárolódni a bűnöző életmódot folytató sváboktól. Fiamat a tisztességes, becsületes életre nevelem. Kitűnő tanuló és nem szokott "gyerekcsínyt" elkövetni.
Zsidók és cigányok! Szörnyű lehet itt élnetek, hiszen mindenkit gyűlöltök és nem értitek miért gyűlöl meg benneteket mindenki. Vajon én, mint sváb származású, miért nem érzékelem a kirekesztést? Mert mi elfogadtuk a szabályokat.
Megszerettük ezt az országot, Magyarországot a hazánknak tekintjük. Ti csak egy gazdatestnek, amin parazitaként élősködtök.
Ha nem érzitek itt jól magatokat, gondoljatok ex-miniszterelnökötök szavaira : "El lehet innen menni! ".
Ritzel Rita Bonyhád
Mivel másolom a levelet- Sváb kissebség tagjaként én is aláírom.
IF.Schwenk János Csorna

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.