A hétvégi SZDSZ-küldöttgyűlésen Retkes Attilát választották meg az SZDSZ elnökévé. A párt történelmi találkozójának természetesen nem maradt el a hétfői visszhangja.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MaxGraf
Most akkor hány százalékos a szadesz? -10%? Nem is voltak annyian amennyi két nap alatt kilépett ! De azért ök még mindig kormányzó párt néven futnak ! Orbán ! Nem kéne már leltárt tartani a két "kormányzó" párt házatáján? Elfogynak és a fidesz észre sem veszi !
xu
@MaxGraf: Sajnos az idén is igen pudvásak a retkek és sok retek nyű rágja őket! Fehér retek, piros retek nem jött be! A fekete retek még bejöhet!
zia
minden napra egy mese - izgatottan várom a folytatást.........
xu
"Tamás Gáspár Miklós szerint Retkes Attila fideszes melódiákat penget bendzsóján. Az egykori politikus szerint, amit az új pártelnök művel, az szalonnacionalista duma - fogalmazott."
Szóra sem érdemes! Csupán a hangszer a poén ebben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.