A munkavállalói oldal azt javasolja, hogy a 2010. évi minimálbér 76. 000 forintra nőjön a jelenlegi 71. 500 forintról, és a szakmunkás minimálbért illetően is hajlandóak elmozdulni korábbi javaslatuktól - mondta Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke, a munkavállalói oldal szóvivője az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) plenáris ülésén pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Ki meri azt kijelenteni, hogy sokat kérnek a munkavállalók? Észnél vannak azok akik ezt ilyennek minősítik? Negyven évi munkaviszony után egyes munkabérek a minimálbér felett 15 %-al vannak, ugyan akkor az árak már a nyugat-európai árszínvonalat is túlhaladták és ezt tudják nagyon jól az illetékesek is.-Miről beszélnek itt ebben az országban? Kérem, rakják vissza a központi , pontosabban az állami büdzsébe azt , ami onnan tisztességtelenül kiáramlott, a TV bemondók, műsorvezetők 1,5-2 milliós fizetését nyugodtan visszavehetik havi 300 ezer nettóra és akkor nagyon is tisztességesen meg lettek fizetve, és minden olyan irreálisan magas fizetést tessék normális szintre lehozni, amely a jelenlegi "mesterségesen kialakított válsághelyzetben" nem csak az átlagdolgozókra rakja rá a terheket! Gondolom, többek között ezért is van egy országnak miniszterelnöke, hogy a szakminisztereivel rendbe tetesse ezeket az anomáliákat is! Vagy tévedésben vagyok véleményemet illetően??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.