Mint netnaplójának "Síelés után újra itthon" című bejegyzésében írja: „Salzburg felett időnként inkább tavaszra hasonlított az idő, mint igazi alpesi télre karácsony és szilveszter között. A lesikló pályákat éjszakánként hóágyúval előkészítették ugyan, de környezetük inkább zöld volt, így aztán maradt a korábbi módi, csak a lesiklópályákat használtuk, igaz, ezt sem vittük túlzásba. "

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zolibatya
Ez síelni,szerintem még a szánkóról is le esik.......igazán pihenni, csak egy elemegyógyintézetben tudna.......ott a helye.
csutak
@zolibatya53: Jé, még egy Psichiater kollega?
Melyik rendelőből?
koncbacsi69
Olvassátok el az alábbi jegyzetet! Egy fiatal szocialista életrajza. Igazán mókás: civishir.hu/szerintem/toth-csaba-zsolt/kedves-valaszto-polgarok/0106083309
csakegycsaj39
@szaboria: Fizetésből nem is menne síelni. Amugy meg nem vagyok Fideszes. Nem igazán érdekel a politika, de valahogy szúrja a szemem, hogy lassan csontig nyúznak minket. Mert már bőr nincs rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.