A családtagok elmondása szerint a mostani támadók és az áldozatok között néhány hónappal korábban volt némi nézeteltérés, de a konfliktus azóta már rendeződött.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Tegnap este fekete fehéren kijelentette az RTL hiradóban a községi cigányvezető, hogy két magyar fiatal csalataki öket és nem ásó, kapa ,kasza,nagyharang volt a kezeükben hanam bototok. Annyira tudtok irni mivel verekedtek miből is gondoljátok, hogy ilyen szerszámaik vannak akkor a kertjüket is tudnák rendbe tenni.
Hókuszpók
@szaboria: a büdös életbe nem akarták, akarják a kertet rendbe tenni, az MUNKA! ahhoz nem fűlik a foguk............
szaboria
@clarissza : Ezért irtam ilyen szerszámuk nincsen.mertha volna akkor talán még használnák is..Nálunk vannak lovakkal rendelkező cigányok demég kaszát nem láttam náluk, megvárják mig az önkörmányzat lakaszáltatja a területtet és útánna már össze szedikaz állatoknak.
hitman
Természetes és mesterséges szelekciót is hajlandó vagyok elfogadni retkes bodzás témába!
szala
@szaboria: Akkor csak irigyelhetlek, hogy mindig a kevésnek mondható normális cigányokkal találkoztál. A cigány néz le minket-tiszt. a kivételnek- és nem pedig fordítva! Segítséget meg sokkal többet kapnak mind kellene, mind amennyit érdemelnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.