Beperelték a Magyar Államvasutakat (MÁV) egy chicagói bíróságon a magyarországi holokauszt áldozatainak örökösei; jóvátételt követelnek, amiért a cég a II. világháború idején közreműködött zsidók deportálásában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ki kéne deríteni, milyen típusú tehergépkocsikon szállítmányozták őket a MÁV állomásokra és akkor az autó gyárakat is be lehetne perelni. Remélem nem adtam ötletet nekik xD xD xD
gyepmester
eszük ágában sincs pereskedni. tudják jól hogy nincs olyan bizonyítékuk a gázkamrák létezésére ami bíróság előtt megállna. majd peren kívül megegyeznek a rokonokkal a parlamentben, a nép meg örül hogy milyen olcsón megúsztuk. trükkös lopás az egész.
csutak
@janosbalko: Adnék egy jó tanácsot, kérlek fogadd meg!
Ne hangoztasd Osztrák vagy Német földön a gázkamráról alkotott nézeteid. Igen hamar börtönben lennél.
kockapac
Na idefigyeljetek, mindíg azt hangoztatjátok hogy lépjünk túl 56-on. Na akkor most ti is lépjetek túl a holokauszton!Elegem van abból hogy 70 éve ebből éltek! Egyiptomot nem akarjátok perelni mert üldözött annak idején a fáraó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.